123Parking

123Parking is een kleine parkeeraanbieder waar men dienstverlening zeer belangrijk vindt. Het vriendelijke personeel staat voor u klaar om het parkeren zo gemakkelijk mogelijk te maken voor u. De autosleutels neemt u zelf mee op reis. Met de shuttle-bus staat u in 5 minuten op Charleroi Airport.

Meer informatie

Adres

Rue de Wangenies 116, 6220, Fleurus
Parking Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 123Parking

123Parking beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

60%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
× 24/7 transfer
× Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen 123Parking

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,1
Op basis van 365 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 25 januari 2018.


Enig minpunt is dat de chauffeurs daar allemaal denken dat ze Sebastian wVetl zijn. 20 km per uur minder is ook goed

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 09 januari 2018.


Ok

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 02 januari 2018.


Heel vriendelijk. Goede service. Perfect op tijd. Zeker een prima parking!

6

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 24 december 2017.


Onvriendelijk aan de telefoon
Lange wachttijd bij het ophalen aan de luchthaven

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, Bedankt voor uw review. Onze excuses voor het lange wachten en de onvriendelijkheid van de medewerkers van 123Parking, dat is vervelend. Ik heb uw review met de parking gedeeld, zij zullen uw review in behandeling nemen. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
6

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 23 december 2017.


Zeer lang wachten op shuttle dienst, tot bijna een uur. Waarom moet je een half uur op voorhand bellen? Er staat toch geen vervoer klaar als je aankomt.
Slechte communicatie.
Door het lange wachten bijna de vlucht gemist.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, Bedankt voor het delen van uw ervaring. U belt een half uur van tevoren om uw aankomsttijd te bevestigen, in de meeste gevallen staat er dan bij aankomst een shuttle bus klaar. Als het druk is, kan het zo zijn dat u even moet wachten op vervoer naar de luchthaven. Desondanks vervelend dat u heeft gewacht. Onze excuses daarvoor. 123Parking kan uw kritiek goed gebruiken en daarom heb ik uw review doorgestuurd naar de parking. Met vriendelijke groet, Team Parkos
6

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 22 december 2017.


Geboden dienst': oké
Contact medewerkers kan beter, eerste telefoon bij aankomst , de persoon aan de lijn vond onze naam niet terug en legde af zonder commentaar. Wij belden terug en dan kwam alles in orde. Plaats van afspraak kan beter, waarom niet zoals andere boven op de parking afspreken, veel dichter enz

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
6

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 18 december 2017.


Bij onze aankomst hebben we zeer lang moeten wachten om vervoerd te worden. en de rit duurde duidelijk langer dan aangegeven op de website.Blijkbaar kwam dit omdat de ene parking volzet was en we zijn doorgestuurd naar n andere per sms. Dit zorgde bijna voor verwarring bij de terugrit omdat t andere adres op mijn afgedrukt papier stond. gelukkig konden we toch gewoon mee na een telefoontje.De terugrit ging vlot , waarvoor dank.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Christel Leclercq, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat uw heenreis langer heeft geduurd door het bericht van de parking. Onze excuses daarvoor, wij hebben contact opgenomen met 123Parking en uw review doorgestuurd. Ik heb reeds contact met u opgenomen via de mail. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 17 december 2017.


Langs de straat was de parking goed aangeduid, maar de ingang is lang en donker, er mocht een beetje meer verlichting zijn op de toegangsweg, en zeker nog een aanduiding dat men naar links moet, ik had moeite om de ingang te vinden.
moesten zelf onze koffers in en uitladen
toegangsweg en parking in zeer slechte staat

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 12 december 2017.


Wel een beetje zoeken.
Vlotte shuttle nr de luchthaven.
Niet lang moeten wachten bij terugkeer.
Ter verbetering : betere aanduiding na oprijden van het terrein, misschien met een beetje verlichting.

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 11 december 2017.


Super goed ontvangen. Snel naar luchthaven. Goed opgehaald . Alles prima. Idd een bewaakte parking.... met een Mechelaar.

8

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 20 november 2017.


Ben tevreden. Terrein mag misschien wek wat verlichting hebben

8

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 11 november 2017.


Volgende keer boek ik terug alles vlot verlopen.

6

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 10 november 2017.


Verlichting en circulatieruimte op de parking kunnen beter. Bij duisternis en slecht weer zijn er gevaarlijke toestanden men kan o.a. elkaar niet kruisen.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. De minpunten die u noemt zullen wij bespreken met 123Parking om de parking te kunnen verbeteren. Wij vinden het vervelend voor u dat u deze bent tegengekomen. Onze excuses daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 09 november 2017.


Zowel op de heen- als de terugreis is alles verlopen zoals het hoort. Prima.
Ik vind wel dat ze dringend moeten investeren in de wegen die naar de parkeerplaatsen leidten. Die liggen er erbarmelijk bij.
En putten opvullen met bv. kiezelstenen is nu toch niet zó duur.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 08 november 2017.


Ok

Over 123Parking

123Parking heeft een openlucht parking die ruimte biedt aan 250 auto’s. Het parkeerterrein is geopend van 4u ‘s ochtends tot middernacht.

Shuttle-parkeren 123Parking brengt u met een shuttle-bus naar en van het vliegveld. De medewerkers rijden voor elke klant apart en helpen u graag met de bagage. U parkeert uw auto zelf op het terrein van 123Parking en neemt de autosleutels mee op reis.

Het parkeerterrein van 123Parking wordt beveiligd door een elektrisch hek en slagbomen. Daarnaast wordt het terrein beveiligd door videobewaking en een alarmsysteem.

Op het verharde parkeerterrein zijn ook parkeerplaatsen voorzien voor mindervaliden. De shuttle-bus is ook uitgerust voor het vervoer van mindervaliden. Reist u met kinderen, dan kan u kinderzitjes aanvragen voor de shuttle-bus. Het parkeerterrein is uitgerust met een wachtruimte, toiletten en WIFI.

Shuttle parkeren

Aankomst
123Parking ligt aan de Rue de Wangenies 116 in Fleurus en is bereikbaar via de E42. Om de beste route naar 123Parking uit te stippelen kan onze routeplanner gebruiken.

30 minuten voor aankomst op het parkeerterrein van 123Parking, neemt u contact op met 123Parking. Zo weten de parkingmedewerkers precies wanneer u aankomt en kunnen ze zich voorbereiden op uw komst.

Voor de ingang van het parkeerterrein vindt u het meldpunt. De chauffeur van de shuttle-bus wacht u hier op en wijst u uw parkeerplaats aan.

Samen met de chauffeur laadt u uw bagage in een van de twee shuttle-bussen. De witte of bruine shuttle-bussen zijn duidelijk herkenbaar dankzij het logo van 123Parking op de zijkant. De shuttle-bus rijdt voor elke klant apart en u hoeft nooit langer dan 5 minuten op uw transfer te wachten. De parking ligt op 5 minuten rijden van het vliegveld.

Vertrek
Nadat u weer op Charleroi Airport geland bent, haalt u eerst uw bagage op. Na het ophalen van uw bagage neemt u contact op met 123Parking. De shuttle-bus vertrekt vervolgens naar het vliegveld om u op te halen bij de vertrekhal. U wordt opgepikt op dezelfde plaats waar u bent afgezet. De parkeeraanbieder houdt zelf bij of uw vlucht vertraging oploopt.

Wanneer tijdens de reis blijkt dat u onverwacht vroeger of later moet terugvliegen, moet u dit aan 123Parking laten weten. Bij een langere parkeerduur worden waarschijnlijk extra parkeerkosten aangerekend. Deze kan u bij het ophalen van uw reis contant betalen aan de chauffeur.

Help