Budget Valet

U wil snel en gemakkelijk parkeren aan Schiphol maar niet te veel betalen? Kies dan voor valet-parkeren bij Budget Valet. Kiest u voor valet-parkeren dan worden uw autosleutels in een kluis op het parkeerterrein bewaard en wordt uw auto veilig geparkeerd. Budget Valet is 24/7 bereikbaar en het personeel staat altijd klaar om te helpen. Het parkeerterrein ligt op slechts 10 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Vertrekpassage, 1118 AV, Schiphol
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Budget Valet

Budget Valet beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Verhard
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Budget Valet

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,6
Op basis van 45 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 15 april 2018.


Goede service. Geen klachten.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 22 februari 2018.


Positief. Ophalen van de wagen duurde iets langer dan voorzien wegens de drukte. Het terugbrengen van de wagen verliep goed.

4

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 10 november 2017.


We hebben een 20 minuten moeten wachten op de luchthaven vooraleer dat ze onze auto kwamen halen. Toen we terugkwamen duurde het een half uur Savonds in de kou terwijl de auto voor de deur stond wachten op de sleutels. Mensen die een shuttle hadden gereserveerd waren onmiddellijk vertrokken. Dit was mijn eerste keer valet parking. Ik vind het geen meerwaarde.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, Bedankt voor uw review. Onze excuses voor het wachten, dat is niet netjes. Drukte kan de reden zijn dat de chauffeur langer onderweg is geweest dan normaal. Omdat u via Parkos bij Budget Schiphol heeft gereserveerd, zullen wij uw review doorsturen naar hen. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u mailen naar support@parkos.com. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 09 november 2017.


Bij aankomst stond de medewerker al klaar om auto over te nemen, enkel na thuiskomst hebben we toch eventjes op de auto moeten wachten, nochthans hebben we tijdig verwittigd dat we onze bagage hadden en eraan kwamen.
Geen tijdverlies met nog een navette van en naar de luchthaven. Prima service!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 07 november 2017.


Zeer correcte service. Chauffeur stond ons op te wachten zowel bij vertrek als aankomst.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 07 november 2017.


Chauffeur stond me op te wachten toen ik aankwam en kwam perfect aangereden toen ik terug uit de luchthaven kwam. Auto was in exact dezelfde staat. Misschien een beetje vuiler maar dat nemen we er graag bij. Heel tevreden.

Over Budget Valet

Budget Valet heeft al meer dan 5 jaar ervaring met valet parkeren. U kunt de auto dag en nacht kwijt op een van de 500 parkeerplekken. Alle soorten personenauto’s kunnen bij Budget Valet parkeren.

Valet-parkeren
Bij valet-parkeren rijdt u zelf rechtstreeks naar Schiphol waar een medewerker van Budget Valet uw auto van u overneemt. Samen controleert u de auto op eventuele schade. Na deze korte inspectie loopt u door naar de incheckbalie terwijl de medewerker van Budget Valet uw auto naar het parkeerterrein brengt. Na de reis wordt uw auto terug naar Schiphol gebracht waar u kan instappen en naar huis vertrekken.

Uw auto wordt dan ook dag en nacht in de gaten gehouden. Het parkeerterrein is beveiligd met slagbomen, een alarmsysteem en cameratoezicht. Uw autosleutels worden uiteraard in een bewaakte kluis opgeborgen.

Tijdens de afdracht van uw auto bij het valet parkeren kan u samen met de chauffeur de auto nalopen op eventuele schades. De medewerkers van Budget Valet zijn verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Het parkeerterrein van Budget Valet is verhard. Het parkeerterrein is verhard en de medewerkers helpen u graag met uw bagage. Na het afgeven van uw auto kunt u direct gebruik maken van de faciliteiten op de luchthaven.

Valet-parkeren

Aankomst
U rijdt zelf rechtstreeks naar Schiphol en draagt daar uw auto over aan een medewerker van Budget Valet.
30 minuten voor aankomst neemt u contact op met Budget Valet om uw aankomst te bevestigen. Een chauffeur vertrekt vervolgens naar Schiphol om u daar te verwelkomen. Budget Valet is 24/7 bereikbaar. Mocht er vanwege de drukte niemand opnemen probeert u het dan 5 minuten later nogmaals.

De plaats van afspraak aan Schiphol is vertrekhal 3 ter hoogte van draaideur C. De chauffeur staat hier in rode kleding op u te wachten. De chauffeur kent de nummerplaat en het model van uw auto en steekt zijn hand op van zodra hij u gezien heeft. Hij helpt u graag met de koffers.

Samen controleer u uw auto op eventuele schade. Na deze korte inspectie loopt u naar de incheckbalie terwijl de chauffeur uw auto naar het parkeerterrein brengt. Tijdens uw reis zal er niet meer dan 40 kilometer in de auto gereden worden.

Vertrek
Nadat u geland bent op Schiphol neemt u onmiddellijk contact op met Budget Valet om uw aankomst te bevestigen. Van zodra u alle bagage heeft, belt u een tweede keer. Een chauffeur in rode werkkleding brengt uw auto naar de vertrekhal 3 bij draaideur C. Samen inspecteert u de auto op schade en als alles in orde is, vertrekt u naar huis.

Als uw terugkeerdatum zou veranderen, dan moet u dat tijdig doorgeven aan Budget Valet. Als u later terugkeert dan opgegeven in de reservatie, worden extra parkeerkosten aangerekend. Deze kan u ter plaatse contant bijbetalen.

Help