Budget Schiphol

U wil snel en gemakkelijk parkeren aan Schiphol maar niet te veel betalen? Kies dan voor shuttle- of valet-parkeren bij Budget Schiphol. Kiest u voor shuttle-parkeren, dan houdt u uw autosleutels zelf bij. Kiest u voor valet-parkeren dan worden uw autosleutels in een kluis op het parkeerterrein bewaard.
Budget Schiphol is 24/7 bereikbaar en het personeel staat altijd klaar om te helpen. Het parkeerterrein ligt op slechts 15 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Vertrekpassage, 1118 AV, Schiphol
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Budget Schiphol

Budget Schiphol beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Verhard
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Budget Schiphol

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,6
Op basis van 44 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 22 februari 2018.


Positief. Ophalen van de wagen duurde iets langer dan voorzien wegens de drukte. Het terugbrengen van de wagen verliep goed.

4

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 10 november 2017.


We hebben een 20 minuten moeten wachten op de luchthaven vooraleer dat ze onze auto kwamen halen. Toen we terugkwamen duurde het een half uur Savonds in de kou terwijl de auto voor de deur stond wachten op de sleutels. Mensen die een shuttle hadden gereserveerd waren onmiddellijk vertrokken. Dit was mijn eerste keer valet parking. Ik vind het geen meerwaarde.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, Bedankt voor uw review. Onze excuses voor het wachten, dat is niet netjes. Drukte kan de reden zijn dat de chauffeur langer onderweg is geweest dan normaal. Omdat u via Parkos bij Budget Schiphol heeft gereserveerd, zullen wij uw review doorsturen naar hen. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u mailen naar support@parkos.com. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 09 november 2017.


Bij aankomst stond de medewerker al klaar om auto over te nemen, enkel na thuiskomst hebben we toch eventjes op de auto moeten wachten, nochthans hebben we tijdig verwittigd dat we onze bagage hadden en eraan kwamen.
Geen tijdverlies met nog een navette van en naar de luchthaven. Prima service!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 07 november 2017.


Zeer correcte service. Chauffeur stond ons op te wachten zowel bij vertrek als aankomst.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 07 november 2017.


Chauffeur stond me op te wachten toen ik aankwam en kwam perfect aangereden toen ik terug uit de luchthaven kwam. Auto was in exact dezelfde staat. Misschien een beetje vuiler maar dat nemen we er graag bij. Heel tevreden.

8

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2017.


De medewerkers waren vriendelijk. Alles samen een goede ervaring voor een redelijke prijs.
Te verbeteren: het spontaan aanbieden van een dubbel van de aanwezige schade, bij de overdracht van de wagen aan de medewerker.

10

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 20 september 2017.


Het was in orde

6

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 13 september 2017.


Wij hadden een goede ervaring met parkos
+ goed in prijs
+behulpzame medewerker
- moeilijk verstaanbaar aan de telefoon
- lang moeten wachten op onze auto bij terugkomst bijna een half uur ondanks dat we 2 keer gebeld hadden dat we geland waren

Over Budget Schiphol

Budget Schiphol heeft al meer dan 5 jaar ervaring met valet-parkeren maar biedt ook een goede shuttle-service aan. Welke dienst u ook kiest, u kan de auto dag en nacht kwijt op een van de 500 parkeerplaatsen in openlucht. Er gelden geen restricties voor de afmetingen van personenauto’s.

Shuttle-parkeren
Bij shuttle-parkeren parkeert u uw auto zelf op het parkeerterrein van Budget Schiphol en neemt uw autosleutels mee op reis. Een shuttle-bus brengt u in 15 minuten van het parkeerterrein naar Schiphol. Bij terugkomst wordt u aan Schiphol terug opgepikt.

Valet-parkeren
Bij valet-parkeren rijdt u zelf rechtstreeks naar Schiphol waar een medewerker van Centralparking uw auto van u overneemt. Samen controleert u de auto op eventuele schade. Na deze korte inspectie loopt u door naar de incheckbalie terwijl de medewerker van Centralparking uw auto naar het parkeerterrein brengt. Na de reis wordt uw auto terug naar Schiphol gebracht waar u kan instappen en naar huis vertrekken.

Uw auto wordt dan ook dag en nacht in de gaten gehouden. Het parkeerterrein is beveiligd met slagbomen, een alarmsysteem en cameratoezicht. Uw autosleutels worden uiteraard in een bewaakte kluis opgeborgen.

Tijdens de afdracht van uw auto bij het valet parkeren kan u samen met de chauffeur de auto nalopen op eventuele schades. De medewerkers van Budget Schiphol zijn verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Het parkeerterrein van Budget Schiphol is verhard. Tijdens de parkeerperiode kan u de auto laten wassen. Indien u dit wenst, boekt u deze service tijdens de reservering.

Shuttle-parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Budget Schiphol ligt aan de Noorddammerweg 1C, De Kwakel. De gemakkelijkste en snelste route naar Budget Schiphol vindt u met de routeplanner van Parkos.

30 minuten voor aankomst neemt u contact op met Budget Schiphol. Zo is de parkeeraanbieder op de hoogte van uw aankomsttijd en kunnen ze de shuttle-bus klaar zetten. Budget Schiphol is altijd bereikbaar.

Eenmaal aangekomen op het parkeerterrein meldt u zich bij het personeel. Zij wijzen u een parkeerplaats toe waar u de auto zelf kan parkeren. Het personeel helpt u uw bagage koffers in de shuttle-bus te laden die voor het parkeerterrein staat te wachten.

De rood-witte shuttle-bus is duidelijk herkenbaar dankzij groot logo “Budget Shuttle”. In drukke perioden kan het ook een witte bus zijn met een magneetsticker. De shuttle-bus brengt u vervolgens naar Schiphol. De transfer duurt ongeveer 15 minuten.

Vertrek
Nadat u geland bent op Schiphol belt u twee keer met Budget Schiphol: onmiddellijk na de landing en wanneer u alle bagage heeft. Op dat moment sturen zij een shuttle-bus naar Schiphol. De shuttle-bus haalt u op bij vertrekhal 3, draaideur C op de eerste verdieping. Dit is dezelfde plaats waar u bent uitgestapt op de heenreis.

Als uw terugkeerdatum zou veranderen, dan moet u dat tijdig doorgeven aan Centralparking. Als u later terugkeert dan opgegeven in de reservatie, worden extra parkeerkosten aangerekend. Deze kan u ter plaatse contant bijbetalen.

Valet-parkeren

Aankomst
U rijdt zelf rechtstreeks naar Schiphol en draagt daar uw auto over aan een medewerker van Budget Schiphol.
30 minuten voor aankomst neemt u contact op met Budget Schiphol om uw aankomst te bevestigen. Een chauffeur vertrekt vervolgens naar Schiphol om u daar te verwelkomen. Budget Schiphol is 24/7 bereikbaar. Mocht er vanwege de drukte niemand opnemen probeert u het dan 5 minuten later nogmaals.

De plaats van afspraak aan Schiphol is vertrekhal 3 ter hoogte van draaideur C. De chauffeur staat hier in rode kleding op u te wachten. De chauffeur kent de nummerplaat en het model van uw auto en steekt zijn hand op van zodra hij u gezien heeft. Hij helpt u graag met de koffers.

Samen controleer u uw auto op eventuele schade. Na deze korte inspectie loopt u naar de incheckbalie terwijl de chauffeur uw auto naar het parkeerterrein brengt. Tijdens uw reis zal er niet meer dan 40 kilometer in de auto gereden worden.

Vertrek
Nadat u geland bent op Schiphol neemt u onmiddellijk contact op met Budget Schiphol om uw aankomst te bevestigen. Van zodra u alle bagage heeft, belt u een tweede keer. Een chauffeur in rode werkkleding brengt uw auto naar de vertrekhal 3 bij draaideur C. Samen inspecteert u de auto op schade en als alles in orde is, vertrekt u naar huis.

Als uw terugkeerdatum zou veranderen, dan moet u dat tijdig doorgeven aan Budget Schiphol. Als u later terugkeert dan opgegeven in de reservatie, worden extra parkeerkosten aangerekend. Deze kan u ter plaatse contant bijbetalen.

Help