Flyparking

Bij Flyparking kunt u met een gerust hart parkeren en op reis vertrekken. U parkeert uw auto op slechts 15 minuten rijden van de luchthaven van Zaventem en kan daarvoor kiezen uit shuttle- of valet-parkeren. Er is bij Flyparking altijd iemand aanwezig om u te verwelkomen en te helpen met uw bagage.

Meer informatie

Adres

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Flyparking

Flyparking beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplaats
× Geen maximale Doorrijhoogte
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Flyparking

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,3
Op basis van 589 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 07 februari 2018.


Zeer goed!

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 25 november 2017.


Veilige parkeerplaats, niet lang moeten wachten om ons naar de luchthaven te brengen en 10min na het bellen zijn we opgehaald bij terugkomst.

2

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 21 november 2017.


Bij aankomst moesten we meer dan 45minuten wachten omdat er niemand was, blijkbaar gerund door 1 persoon? De ingang is ook volstrekt onduidelijk aangegeven. En je kunt niet aanbellen.
Bij terugkomst hebben we meer dan 1,5 uur staan wachten op de luchthaven!! Heel slecht!
Dat wordt dus geen herhaling. Contact met de medewerker/receptionist/chauffeur/=all in 1 was lastig, onduidelijk. Ze rijden met een busje met 'times parking' terwijl we boekten met 'flyparking' ??
de afstand van parking naar luchthaven was ook meer dan 20 minuten rijden....ipv minder dan 10min..
Je verwacht duidelijkheid, snelheid en effectiviteit van de organisatie. Jammer!

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, Bedankt voor uw review. Duidelijkheid, snelheid en effectiviteit is wat u mag verwachten van onze parkeeraanbieders, onze excuses als deze punten bij uw reservering niet aanwezig waren. Het busje van Flyparking hoort het logo van “Flyparking” of “Auto Logistic Center” te dragen. U kunt voor vragen of opmerkingen contact opnemen met ons door te mailen naar support@parkos.com. Ik heb ervoor gezorgd dat uw review bij de parkeeraanbieder is gestuurd voor de behandeling ervan. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 18 november 2017.


Wij zijn tevreden, service was correct.
Voor herhaling bij onze volgende reis.
Gerrit & Ria

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2017.


Een goed overdekte parking , je wagen staat daar veilig en droog.
Het enige dat een beetje storend is als je naar die mensen moet bellen is dat je ze bijna niet verstaat . Ze zouden nog een betere quotering krijgen denk ik als ze beter Nederlands zouden praten.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 19 oktober 2017.


Goede service voor een mooie prijs

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2017.


Goed geregeld, geen wachttijd wel buiten het seizoen. Vriendelijke medewerkers. Één bood zelfs aan buiten te gaan staan om ons de ingang op te laten merken. Parkeerplaats moeilijk te vinden door te veel namen op de borden van de vele bedrijven daar. Prima parkeer ruimte.

2

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2017.


We hebben al meermaals geboekt op het zelfde adres maar nu dat het een andere eigenaar is moet ik tot mijn spijt zeggen dat we een uur moeten staan wachten hebben aan de poort voor er iemand kwam en dat was heel spijtig dus de volgende keer zal ik toch iets anders zoeken

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u zo lang heeft moeten wachten tot er iemand kwam om u te helpen. Ik zal uw review delen met de parking met de vraag wat er mis is gegaan. Mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Parkos
6

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2017.


Vlotte en correcte bediening.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2017.


Goede service.
De shuttle dienst werkt behoorlijk.
Een tip : bij de terugkeer werd om het reservatieformulier gevraagd. Het meegegeven kaartje volstond niet. Toch maar best de klant op voorhand verwittigen om dit goed bij te houden..

8

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2017.


Veilige standplaats ,is reeds tweede maal dat wij onze wagen daar gepaarkerd hebben,het valt wel op dat je bij de terugkomst altijd lang moet wachten na het bellen(minimum 30 minuten),zeer goede/prijs kwaliteits verhouding.

10

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 05 oktober 2017.


Prijs kwaliteit goed .vriendelijk en correct en de parkeerplaats is beter beveiligd.

8

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 05 oktober 2017.


Vlotte en vriendelijke bediening

6

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 27 september 2017.


U heeft een dt-fout gemaakt in uw eerste vraag! Het is immers: wat vindT (dus met een T!!!) u van de geboden dienst/faciliteiten.

Vrij goede verhouding prijs/kwaliteit.

Het vermelde telefoonnummer klopte niet; bij de terugkeer in Zaventem kreeg ik niemand aan de lijn. Puur toevallig kwam er een medewerker met een busje aangereden (zonder enige vermelding op het busje van Flyparking!!!) die, nadat ik hem had aangesproken, mij vertelde dat hij ook voor Flyparking werkte. Dit is heel verwarrend en onduidelijk voor wachtende passagiers!

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat het niet helemaal naar wens verlopen is. Ik zal uw review delen met de parking zodat wij er samen met hen voor kunnen zorgen dat dit soort situaties in de toekomst niet meer voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Parkos
2

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 24 september 2017.


Het begon goed, heel klantvriendelijk en personeel deed alles om ons te helpen. Terugkeer, daar heb ik geen woorden voor, na anderhalf uur wachten kwam er eindelijk iemand opdagen. aan de telefoon werd iedere keer gezegd dat ze na 15 min ter plaatse zouden zijn. Zeker niet voor herhaling vatbaar

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Bedankt voor uw review. Vervelend dat u na uw terugkomst zo lang heeft moeten wachten op de shuttlebus. Ik zal uw review delen met de parking zodat een soortgelijke situatie in de toekomst voorkomen kan worden. Met vriendelijke groet, Team Parkos

Over Flyparking

De parkeergarage van Flyparking biedt plaats voor 200 auto’s. Flyparking is 24 uur per dag, 7 dagen per de week open. Zij bieden zowel een shuttle- als een valetdienst aan. Voor beide diensten geldt een maximale doorrijhoogte: 1m90 voor valet-pakeren en 2m50 voor shuttle-parkeren.

Shuttle-parkeren
Als u kiest voor de shuttle-dienst van Flyparking wordt u door een shuttle-bus van de parkeergarage naar het vliegveld gebracht. U rijdt dus zelf naar de parkeergarage om daar de auto te parkeren. Na uw reis haalt de shuttle-bus u op aan de luchthaven en wordt u in alle comfort naar de parking gebracht.

Valet-parkeren
Als u kiest voor valet-parkeren, dan rijdt u rechtstreeks naar de luchthaven. Daar wacht een chauffeur van Flyparking u op om de auto van u over te nemen. Voor de chauffeur vertrekt, controleert u samen uw auto op eventuele schade. U kan vervolgens direct naar de incheckbalie gaan. De chauffeur brengt uw auto naar de parking van Flyparking en zorgt ervoor dat de auto daar goed geparkeerd wordt. Na de reis brengt de chauffeur uw auto terug naar de luchthaven.

De parkeergarage wordt goed bewaakt door middel van videocamera’s en een alarmsysteem. De parkeergarage is ook goed verlicht en wordt ‘s nachts afgesloten. De autosleutels worden veilig bewaard in een kluis.

Wanneer u de auto overdraagt, controleert u de auto samen met een medewerker van Flyparking op eventuele schade. Er worden ook foto’s gemaakt ter referentie. Flyparking is verzekerd voor het rijden met uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Flyparking stelt aan de receptie een wachtruimte en toiletten ter beschikking. Als u met kinderen reist kan u kinderstoeltjes aanvragen voor in de shuttle-bus. Er reizigers met een beperkte mobiliteit kunnen gebruik maken van de diensten van Flyparking; de shuttle-bus is voldoende groot om een rolstoel mee te nemen en de reizigers worden dichtbij de vertrekhal afgezet. Flyparking heeft ook zelf rolstoelen ter beschikking. De medewerkers van Flyparking helpen u graag met het in- en uitladen van uw bagage.

Shuttle-parkeren

Aankomst
Flyparking ligt aan de Vilvoordselaan 78 of Avenue de Vilvorde 78 in Brussel. De parkeergarage van Flyparking ligt op de kruising van de N1 en de R21 en is dus zeer gemakkelijk te bereiken. Het grote gebouw is herkenbaar aan de naam Auto Logistic Center. Om de gemakkelijkste route naar Flyparking te plannen, kan u de Parkos-routeplanner gebruiken.

20 minuten voor aankomst op de parkeergarage belt u met Flyparking om uw aankomsttijd te bevestigen. Bij de ingang van de parking zit op nummer 78 (in het groot aangegeven op het hek). Bij aankomst meldt u zich bij de receptie om de auto in te checken en te parkeren. U krijgt een badge met een referentienummer op. Deze badge houdt u bij tijdens de reist en geeft u terug af als u de auto komt ophalen.

De grote, witte shuttle-bus van Flyparking brengt u naar de aankomsthal van de luchthaven. De shuttle-bus is te herkennen aan de logo’s van Flyparking en Auto Logistic Center die op de zijkant van de bus staan. De rit naar het vliegveld duurt ongeveer 15 minuten.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Zaventem, haalt u eerst uw bagage op. Wanneer u alle valiezen weer in bezit heeft, belt u met Flyparking. Zij sturen de shuttle-bus naar het vliegveld. U wordt opgehaald op de parking van de shuttles (P15) op verdieping 0. Dit is dezelfde plaats waar u bent afgezet op de heenreis.

Mocht uw terugvlucht vertraging oplopen of u beslist enkele dagen vroeger of later terug te vliegen dan gepland, dan dient u dit telefonisch door te geven aan Flyparking. Als u later terugkomt dan kunnen er extra parkeerkosten in rekening gebracht worden. Die kan u bij het ophalen van de auto ter plaatse betalen.

Valet-parkeren

Aankomst
Als u kiest voor valet-parkeren dan rijdt u zelf rechtstreeks naar Zaventem. 30 minuten voor aankomst, belt u met Flyparking. Zij zorgen er dan voor dat er een chauffeur u staat op te wachten op de luchthaven.

De chauffeur wacht u op in P3, verdieping 6. Bij het binnenrijden van de parking moet u een parkeerticket nemen. Dat hoeft u niet te betalen. De chauffeur is te herkennen aan zijn jas met de naam Flyparking erop.

Na een korte inspectie van uw auto, maakt de chauffeur een foto van de kilometerstand. U kunt dit ook zelf doen. De chauffeur parkeert brengt uw auto vervolgens naar de parking van Flyparking terwijl u rechtstreeks kan doorlopen naar de incheckbalie. Er wordt tijdens uw reis maximaal 30 kilometer gereden in uw auto.

Vertrek
Wanneer u na de reis terug landt op Zaventem, haalt u eerst uw bagage op. Daarna belt u naar Flyparking om te melden dat u aangekomen bent. Een medewerker van Flyparking brengt uw auto vervolgens naar P3, verdieping 6. Samen met de chauffeur controleert u de auto en kan u naar huis vertrekken.

Als de tijd of datum van uw terugvlucht wijzigt, dient u dit telefonisch door te geven aan Flyparking. Wanneer u een of meer dagen langer parkeert dan gepland, kunnen er extra parkeerkosten in rekening gebracht worden. Het bijkomende bedrag kan u bij het ophalen van uw auto betalen aan de chauffeur.

Help