123Parking is een kleine parkeeraanbieder waar men dienstverlening zeer belangrijk vindt. Het vriendelijke personeel staat voor u klaar om het parkeren zo gemakkelijk mogelijk te maken voor u. De autosleutels neemt u zelf mee op reis. Met de shuttle-bus staat u in 5 minuten op Charleroi Airport.

Vanwege nieuwe reglementen van de luchthaven, wordt er voor de transfer per shuttle een toeslag van 2,00 euro per rit gevraagd, dit bedrag kunt u ter plekke op de parkeerplaats betalen.

Meer informatie

Adres

Rue de Wangenies 116, 6220, Fleurus
Parking Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 123Parking

123Parking beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

60%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
× 24/7 transfer
× Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen 123Parking

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,1
Op basis van 384 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 18 oktober 2020.


Top

8

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2020.


Zeer tevreden, goedkoop , vriendelijk en het Vervoer heen en weer van het vliegveld ging zeer vlot

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2020.


Zeer vlot en correct!

8

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 25 september 2020.


Goede prijs kwaliteit

8

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 10 september 2020.


Only strange thing was that we needed to leave car key in parking and that car was moved to another place when we arrived

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2020.


Alles prima geregeld!

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 29 juli 2020.


Alles was dik in orde , niks op aan te merken!

Over 123Parking

123Parking heeft een openlucht parking die ruimte biedt aan 250 auto’s. Het parkeerterrein is geopend van 4u ‘s ochtends tot middernacht.

Shuttle-parkeren 123Parking brengt u met een shuttle-bus naar en van het vliegveld. De medewerkers rijden voor elke klant apart en helpen u graag met de bagage. U parkeert uw auto zelf op het terrein van 123Parking en neemt de autosleutels mee op reis.

Het parkeerterrein van 123Parking wordt beveiligd door een elektrisch hek en slagbomen. Daarnaast wordt het terrein beveiligd door videobewaking en een alarmsysteem.

Op het verharde parkeerterrein zijn ook parkeerplaatsen voorzien voor mindervaliden. De shuttle-bus is ook uitgerust voor het vervoer van mindervaliden. Reist u met kinderen, dan kan u kinderzitjes aanvragen voor de shuttle-bus. Het parkeerterrein is uitgerust met een wachtruimte, toiletten en WIFI.

Shuttle parkeren

Aankomst
123Parking ligt aan de Rue de Wangenies 116 in Fleurus en is bereikbaar via de E42. Om de beste route naar 123Parking uit te stippelen kan onze routeplanner gebruiken.

30 minuten voor aankomst op het parkeerterrein van 123Parking, neemt u contact op met 123Parking. Zo weten de parkingmedewerkers precies wanneer u aankomt en kunnen ze zich voorbereiden op uw komst.

Voor de ingang van het parkeerterrein vindt u het meldpunt. De chauffeur van de shuttle-bus wacht u hier op en wijst u uw parkeerplaats aan.

Samen met de chauffeur laadt u uw bagage in een van de twee shuttle-bussen. De witte of bruine shuttle-bussen zijn duidelijk herkenbaar dankzij het logo van 123Parking op de zijkant. De shuttle-bus rijdt voor elke klant apart en u hoeft nooit langer dan 5 minuten op uw transfer te wachten. De parking ligt op 5 minuten rijden van het vliegveld.

Vertrek
Nadat u weer op Charleroi Airport geland bent, haalt u eerst uw bagage op. Na het ophalen van uw bagage neemt u contact op met 123Parking. De shuttle-bus vertrekt vervolgens naar het vliegveld om u op te halen bij de vertrekhal. U wordt opgepikt op dezelfde plaats waar u bent afgezet. De parkeeraanbieder houdt zelf bij of uw vlucht vertraging oploopt.

Wanneer tijdens de reis blijkt dat u onverwacht vroeger of later moet terugvliegen, moet u dit aan 123Parking laten weten. Bij een langere parkeerduur worden waarschijnlijk extra parkeerkosten aangerekend. Deze kan u bij het ophalen van uw reis contant betalen aan de chauffeur.

Adres

Rue de Wangenies 116, 6220, Fleurus

Help