123Parking is een kleine parkeeraanbieder waar men dienstverlening zeer belangrijk vindt. Het vriendelijke personeel staat voor u klaar om het parkeren zo gemakkelijk mogelijk te maken voor u. De autosleutels neemt u zelf mee op reis. Met de shuttle-bus staat u in 5 minuten op Charleroi Airport.

Vanwege nieuwe reglementen van de luchthaven, wordt er voor de transfer per shuttle een toeslag van 2,00 euro per rit gevraagd, dit bedrag kunt u ter plekke op de parkeerplaats betalen.

Meer informatie

Adres

Rue de Wangenies 116, 6220, Fleurus
Parking Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 123Parking

123Parking beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

60%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
× 24/7 transfer
× Locatie aangegeven
× Valet service

Over 123Parking

123Parking heeft een openlucht parking die ruimte biedt aan 250 auto’s. Het parkeerterrein is geopend van 4u ‘s ochtends tot middernacht.

Shuttle-parkeren 123Parking brengt u met een shuttle-bus naar en van het vliegveld. De medewerkers rijden voor elke klant apart en helpen u graag met de bagage. U parkeert uw auto zelf op het terrein van 123Parking en neemt de autosleutels mee op reis.

Het parkeerterrein van 123Parking wordt beveiligd door een elektrisch hek en slagbomen. Daarnaast wordt het terrein beveiligd door videobewaking en een alarmsysteem.

Op het verharde parkeerterrein zijn ook parkeerplaatsen voorzien voor mindervaliden. De shuttle-bus is ook uitgerust voor het vervoer van mindervaliden. Reist u met kinderen, dan kan u kinderzitjes aanvragen voor de shuttle-bus. Het parkeerterrein is uitgerust met een wachtruimte, toiletten en WIFI.

Shuttle parkeren

Aankomst
123Parking ligt aan de Rue de Wangenies 116 in Fleurus en is bereikbaar via de E42. Om de beste route naar 123Parking uit te stippelen kan onze routeplanner gebruiken.

30 minuten voor aankomst op het parkeerterrein van 123Parking, neemt u contact op met 123Parking. Zo weten de parkingmedewerkers precies wanneer u aankomt en kunnen ze zich voorbereiden op uw komst.

Voor de ingang van het parkeerterrein vindt u het meldpunt. De chauffeur van de shuttle-bus wacht u hier op en wijst u uw parkeerplaats aan.

Samen met de chauffeur laadt u uw bagage in een van de twee shuttle-bussen. De witte of bruine shuttle-bussen zijn duidelijk herkenbaar dankzij het logo van 123Parking op de zijkant. De shuttle-bus rijdt voor elke klant apart en u hoeft nooit langer dan 5 minuten op uw transfer te wachten. De parking ligt op 5 minuten rijden van het vliegveld.

Vertrek
Nadat u weer op Charleroi Airport geland bent, haalt u eerst uw bagage op. Na het ophalen van uw bagage neemt u contact op met 123Parking. De shuttle-bus vertrekt vervolgens naar het vliegveld om u op te halen bij de vertrekhal. U wordt opgepikt op dezelfde plaats waar u bent afgezet. De parkeeraanbieder houdt zelf bij of uw vlucht vertraging oploopt.

Wanneer tijdens de reis blijkt dat u onverwacht vroeger of later moet terugvliegen, moet u dit aan 123Parking laten weten. Bij een langere parkeerduur worden waarschijnlijk extra parkeerkosten aangerekend. Deze kan u bij het ophalen van uw reis contant betalen aan de chauffeur.

Adres

Rue de Wangenies 116, 6220, Fleurus

Help