1 facility is een parking op 10 minuten van het vliegveld Charleroi. Bij 1 facility parkeert u uw auto zelf en kunt u uw autosleutels meenemen op reis. Het personeel helpt u indien nodig met het in- en uitladen van uw bagage en brengt u met de gratis shuttle naar het vliegveld.

Meer informatie

Adres

14/1 quai de l'industrie, 6200, Chatelet
Parking Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 1 Facility

1 Facility beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Voertuig inspectie
× Verzekerde parkeerplaats
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Over 1 Facility

1 facility biedt ruimte aan 300 auto’s op hun niet overdekte parkeerterrein. Bij 1 facility kunt u uw autosleutels meenemen. Let op! 1 facility kent Franse medewerkers, niet iedere medewerker zal volledig Engels kunnen spreken.

Shuttle parkeren
1 facility maakt gebruik van een shuttlebus om u naar het vliegveld te brengen en weer op te halen. De shuttlebus rijdt op vaste tijden maar erg frequent, dus u zult niet lang te hoeven wachten. Verder helpt het personeel u graag met uw bagage indien nodig. U parkeert uw auto zelf op het terrein van 1 facility en u kunt uw autosleutels mee op reis nemen.

Het parkeerterrein van 1 facility wordt goed beschermd door een hek. Het terrein kent verder videobewaking en er is personeel aanwezig.

Op het verharde parkeerterrein zijn ook parkeerplekken aanwezig voor mindervaliden. 1 facility biedt ook de service aan om uw auto te laten wassen. Let op! Voor deze service dient u uw sleutels af te geven aan het personeel. Op het terrein is een wachtruimte aanwezig met toiletten en WIFI.

Shuttle parkeren

Aankomst
1 facility is gevestigd aan 14/1 quai de l'industrie in Chatelet. Dit ligt op ongeveer 6 kilometer van de Ring de Charleroi (R3). De parkeerplek zelf ligt op ongeveer 10 minuten van het vliegveld Charleroi. U wordt hier met de shuttlebus heen gereden.

Wanneer u naar het parkeerterrein toe rijdt, belt u 60 minuten voor aankomst naar 1 facility. Zo weet de parking dat u komt en kunnen ze zich voorbereiden op uw komst.

Voor de ingang van het parkeerterrein vindt u het meldpunt. De medewerker van 1 facility geeft u hier uw parkeernummer, waarna u zelf op de plek uw auto kunt parkeren. U kunt uw autosleutels meenemen op reis.

Samen laadt u al uw koffers in de shuttlebus. Vervolgens brengt een medewerker van 1 facility u naar het vliegveld dat op ongeveer 10 minuten rijden gevestigd is.

Vertrek
Nadat u weer op Charleroi Airport geland bent aan het einde van uw reis, haalt u eerst de koffers op. Wanneer u alle bagage in uw bezit heeft, neemt u contact op met 1 facility. Zij sturen de shuttlebus weer naar het vliegveld om u op te halen bij de vertrekhal. De ontmoetingsplaats kunt u met de medewerker overleggen wanneer u belt om aan te geven dat u geland bent.

Wanneer u tijdens de reis onverwacht een of meer dagen eerder of later moet terugvliegen, wordt u gevraagd dit aan 1 facility te laten weten. Bij een langere parkeerduur ontstaan er misschien bijkomstige kosten. Dit kunt u aan het einde van uw reis contant bijbetalen aan de medewerker van 1 facility.

Adres

14/1 quai de l'industrie, 6200, Chatelet

Help