Eco Park

Eco Park is hét adres wanneer u veilig, voordelig én zorgeloos wil parkeren vlakbij Charleroi. U neemt uw autosleutels gewoon mee op reis en kan rekenen op hun shuttle-bus om u naar en van de luchthaven te brengen. De parking ligt op slechts 5 minuten van het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Rue de Capilone, 11 A, 6220, Fleurus
Parking Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Eco Park

Eco Park beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Eco Park

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,6
Op basis van 126 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in February 2019. Beoordeling geschreven op 25 February 2019.


Very easy procedure and friendly staff.

8

Heeft geparkeerd in February 2019. Beoordeling geschreven op 21 February 2019.


Goede snelle en vlotte service. Beleefde chauffeur. Hij was op het afgesproken uur op de vlieghaven. Bij aankomst vonden we wel niet onmiddellijk de receptie. Deze was gevestigd in een caravan en niet zo duidelijk aangeduid.

8

Heeft geparkeerd in February 2019. Beoordeling geschreven op 21 February 2019.


Bij aankomst kon niet iedereen mee met het busje. Hierdoor reed de chauffeur 140k/u daar waar de toegestane snelheid 70km/u is. Om zo snel mogelijk de overblijvende mensen op te halen. Niet echt verantwoord met een busje met 8 personen .

8

Heeft geparkeerd in February 2019. Beoordeling geschreven op 18 February 2019.


Zeer goed. Al zagen we niet direct dat er iemand aanwezig was de caravan was volledig dicht en dus dachten we: onbemand. We wachtten even net toen ik wilde bellen kwam iemand naar buiten. De shuttle bracht ons naar de luchthaven ligt echt vlakbij. we kregen een duidelijk plannetje voor de terugreis. Bij aankomst belden we maar we zagen geen busje waar Ecopark op stond. Het was er druk van shuttlebusjes. tot er plots iemand ons naam riep ik belde u al verschillende keren maar mn gsm stond nog vliegmodus-sorry. Zeer vriendelijk personeel, hij zei dat het niet zo erg was want er moesten nog mensen komen.

10

Heeft geparkeerd in February 2019. Beoordeling geschreven op 18 February 2019.


We reserveerde een parkingplaats bij Eco park, ging heel vlot, correcte boeking, heel vlugge bediening, vriendelijk onthaal, goed vervoermiddel, proper, en dicht bij de luchthaven,we zijn heel tevreden en zullen in de toekomst opnieuw een reservering maken bij Parkos Eco park.
Bedankt.
Johan

8

Heeft geparkeerd in February 2019. Beoordeling geschreven op 14 February 2019.


Heel vriendelijke service. Man was punctueel en werd op de retourvlucht tijdig gebeld dat hij iets later ging zijn omdat er veel volk op zelfde moment toekwam. Zou direct deze parking opnieuw gebruiken!

10

Heeft geparkeerd in February 2019. Beoordeling geschreven op 14 February 2019.


Alles verliep zoals afgesproken. Deskundig onthaal en terugbrengdienst.
Kan ECO Park aanbevelen.

10

Heeft geparkeerd in February 2019. Beoordeling geschreven op 14 February 2019.


Grote parking, verharde grond en goed afgesloten wagenpark. Vriendelijke en snelle service. Onmiddellijk naar de luchthaven gebracht en korte wachttijd bij het terugkeren 15 minuten. Gemakkelijk online te reserveren op voorhand en competitieve prijzen. 10/10 heel tevreden.

10

Heeft geparkeerd in February 2019. Beoordeling geschreven op 09 February 2019.


Positive

10

Heeft geparkeerd in February 2019. Beoordeling geschreven op 09 February 2019.


Uitstekende service, zowel bij vertrek als aankomst. Bijna geen wachttijden en slechts luttele minuten voor transport tussen parking en luchthaven.

10

Heeft geparkeerd in January 2019. Beoordeling geschreven op 09 February 2019.


Alles is zeer correct verlopen, geen overvolle busjes, minimale wachttijd.
zeer sterk punt, sleutel moet je niet afgeven

10

Heeft geparkeerd in February 2019. Beoordeling geschreven op 08 February 2019.


Alles volgens afspraak - alleen busje heeft eens een poetsbeurt nodig

10

Heeft geparkeerd in February 2019. Beoordeling geschreven op 07 February 2019.


Propere en ruime parking, correcte service en op 5 minuten van de luchthaven. Bij aankomst wordt niet gewacht op bijkomende reizigers: omwille van de korte afstand rijden ze bijna continu op en neer naar de luchthaven.

8

Heeft geparkeerd in January 2019. Beoordeling geschreven op 31 January 2019.


Perfect, alles zoals afgesproken ruime parking en parkeerplaatsen, bedankt aan Eco Park, en aan Parkos.

10

Heeft geparkeerd in January 2019. Beoordeling geschreven op 28 January 2019.


Super snel service top man

Over Eco Park

Het parkeerterrein van Eco Park is elke open vanaf 4u ’s morgens tot 1u ‘s nachts. Op het terrein is er plaats voor 250 auto’s. Ook busjes zijn welkom bij Eco Park.

Shuttle-parkeren
Nadat u uw auto geparkeerd hebt brengt Eco Park met een shuttle-bus naar het vliegveld van Charleroi. De autosleutels houdt u zelf bij. Het personeel is altijd bereid om u met de bagage te helpen. Wanneer u weer terugkomt, haalt de shuttle-bus u weer op van het vliegveld.

Eco Park is een goed verlicht en beveiligd parkeerterrein. Er is 24/7 camerabewaking en het terrein is goed afgesloten met een elektrische slagboom. Daarnaast is het gehele terrein omringd met een hek.

Op het verharde parkeerterrein is er een receptie waar U kan wachten indien dat nodig zou zijn. Hier kan u ook toiletten vinden.

Shuttle-parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Eco Park is goed bereikbaar vanaf de autostrade. Het adres is Rue de Capilone 11A, 6220 Fleurus. Vanaf de E42 is het parkeerterrein heel gemakkelijk te vinden en bent u er binnen 5 minuten. Gebruik de Parkos-routeplanner om op de meest eenvoudige en comfortabele manier naar de parking te rijden. Het vliegveld ligt 4 kilometer vanaf de parking.

30 minuten voor u bij het parkeerterrein aankomt, belt u naar Eco Park om uw precieze aankomsttijd door te geven. Het parkeerterrein vindt u aan het einde van de straat. Na aankomst meldt u zich bij de receptie. Die vindt u rechts bij de ingang van het terrein.

U parkeert zelf de auto op het terrein op basis van de aanwijzingen van de medewerkers. De shuttle-bus wacht vervolgens op u bij de receptie. De shuttle-bus herkent u aan de logo’s van Eco Park. Het vliegveld ligt op slechts 5 minuten rijden van de parking.

Vertrek
Bij uw terugreis neemt u na de landing contact op met Eco Park. De shuttle-bus vertrekt dan naar het vliegveld en wacht u op aan P2. Dit is de locatie waar u op de heenreis bent uitgestapt.

Wanneer u de terugvlucht wijzigt of de vlucht vertraging heeft, dient u dit door te geven aan Eco Park. Als u een of meer dagen langer parkeert dan gepland, kunnen er extra parkeerkosten aangerekend worden. Het bijkomende bedrag kan u ter plaatse verrekenen.

Adres

Rue de Capilone, 11 A, 6220, Fleurus

Help