Hoe werkt shuttle parkeren bij Charleroi?

Er zijn twee parkeermogelijkheden: shuttle en valet parkeren. Bent u benieuwd naar hoe shuttle parking Charleroi werkt? We leggen het u graag uit!

Wanneer u kiest voor shuttle parkeren, rijdt u naar de parking waarbij u gereserveerd hebt. Het adres hiervan vindt u op uw reserveringsbevestiging. Alle parkeeraanbieders bij Charleroi zijn dichtbij de luchthaven gevestigd. Wanneer u op de parking bent aangekomen, zullen de medewerkers van het parkeerterrein u direct helpen. Wanneer uw auto geparkeerd staat, wordt u naar Charleroi Airport gebracht in een shuttlebus. De transfer van het parkeerterrein naar de luchthaven zit bij Parkos altijd bij de prijs inbegrepen. Hoe lang deze rit duurt, hangt af van hoe groot de afstand is naar de luchthaven. De tijd die dit inneemt, wordt bij Parkos altijd aangegeven in het overzicht van de parkeeraanbieder. Dit kunt u dus altijd terugvinden.

 

 

 

Wanneer u na uw reis weer helemaal uitgerust bent aangekomen op Charleroi Airport, belt u naar de parking. De chauffeur van de shuttlebus kan direct naar de luchthaven rijden, als hij zich daar op dat moment nog niet bevindt. Met name in drukke periodes (zoals de zomer) rijden deze busjes namelijk constant heen en weer. Wanneer u uw bagage hebt opgehaald, staat het shuttle busje op u te wachten. De chauffeur van het busje helpt u graag met uw bagage. Vervolgens wordt u spoedig weer naar de parking gebracht. U kunt in uw auto direct naar huis rijden.

Verkeersinformatie

Zoals bij vrijwel iedere luchthaven, kan het rond Charleroi Airport druk zijn. De luchthaven is een drukbezochte locatie. Met name wanneer u in de spits rijdt, raden we u aan de verkeersinformatie goed in de gaten te houden. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

cc Wikimedia

Heeft u vragen?

Onze klantendienst staat

Mail of bel ons

Help