Maskers tegen COVID-19 moeten worden gedragen en alleen chauffeurs mogen de shuttle deuren openen. Verder wordt de shuttle na elke transfer gedesinfecteerd.

New Parkis een parkeergarage met ongeveer 1000 plekken, vlakbij de luchthaven van Charleroi. De parking is beveiligd en het personeel is ervaren.

Belangrijk: Aangezien de luchthaven van Charleroi een belasting heeft ingevoerd voor de toegang van transfervoertuigen, wordt voor elke transfer een toeslag van €2 gevraagd.

De shuttlebus is inbegrepen voor vier personen. Vanaf de 5e persoon wordt een toeslag van €2 per passagier gevraagd. De maximale capaciteit van de shuttlebus is zeven passagiers.

Meer informatie

Adres

Rue du vigneron 27, 6040, Jumet
Parking Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid New Park

New Park beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

40%

Veiligheid

Cameras
Omheining
× 24u p/d aanwezigheid
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen New Park

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,1
Op basis van 137 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 30 juni 2022.


Very good

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 29 juni 2022.


De firma was correct in het naleven van de afspraken.
Wij waren heel tevreden en hebben bijgevolg ook geen enkele opmerking.
Mvg
Martin Seeuws

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 28 juni 2022.


Bij aankomst stonden auto’s dicht tegen doorgangswegen geparkeerd zodat dit heel moeilijk was om onze toegewezen plaats te bereiken. Bij afhalen was er helemaal geen probleem

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 25 juni 2022.


Vliegtuig vertraging hierdoor geen toegang meer tot parkeerplaats, bijna 4u doorgebracht op de parking van de vlieghaven

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 23 juni 2022.


Alles is zeer vlot verlopen

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 21 juni 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 18 juni 2022.


Vlotte en vriendelijke bediening. Ons vliegtuig kwam door een vertraging na middernacht aan en de shuttle bleef op ons wachten. Bedankt!

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 05 juni 2022.


Een beetje moeilijk te vinden omdat er een andere naam aan het hek hangt.
Voor de rest correcte service

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 04 juni 2022.


Zeer goed

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 02 juni 2022.


Ők

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 01 juni 2022.


Ok

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 31 mei 2022.


Vriendelijke chauffeur die ons zowel voor de vlucht, als na de vlucht vlot naar de luchthaven bracht met korte wachttijden! Had wel het gevoel dat de beschikbare plaatsen op de parking overvol waren, waardoor veel wagens stonden dubbelgeparkeerd/geblokkeerd! In ons geval wel gelukkig geen last van gehad!

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 30 mei 2022.


Eerste keer daar geparkeerd en waren tevreden.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 30 mei 2022.


Super goed geholpen ! Vlotte bediening.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 29 mei 2022.


Vlotte transfer. Auto staat goed. Ook het ophalen van de luchthaven verliep vlot. spijtig dat de chauffeur alleen maar Frans spreken.

Over New Park

New Park is een goedkope, veilige buitenparkeerplaats. U parkeert uw auto daar zelf en kunt uw sleutels houden. Het personeel bestaat uit medewerkers met ervaring in de verhuur van parkeerplaatsen. De shuttlebus brengt u naar de luchthaven van Charleroi.

New Park heeft een uitstekend beveiligingssysteem met een hek, goede verlichting, bewakingscamera's en een bewaker met hond. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van uw voertuig, terwijl u weg bent.

Voor uw veiligheid is het dragen van een masker aan boord van de shuttle verplicht. In het geval dat u deze bent vergeten worden er gratis maskers ter beschikking gesteld.

Deze parking heeft een wachtkamer met gratis WIFI en toiletten. Het personeel is altijd bereid om u te helpen met uw bagage. Kinderzitjes zijn gratis beschikbaar op aanvraag.

Extra diensten: Een controle van uw auto kan worden uitgevoerd op verzoek van de klant tegen een meerprijs van €5. U kunt ook een carwash (€ 10), het laden van uw accu (€ 10) en starthulp (€ 10) aanvragen.

Waarschuwing
Vanwege het hoogseizoen heeft de parkeerplaats het aantal passagiers per boeking dat de shuttle kan vervoeren beperkt tot 2. Dit betekent dat als u met meer dan 2 personen bent, u wordt geadviseerd om andere passagiers en bagage op de luchthaven af ​​te zetten. Vanaf de 3e persoon wordt € 5 per persoon per rit in rekening gebracht.

Vertrek
Op de dag van vertrek rijdt u direct naar de parking. Bel de parking, ongeveer 15 minuten van te voren, op om uw aankomst te bevestigen. Er staan borden vanaf de afrit van de snelweg die u naar de parkeerplaats leiden. Meld u bij de receptie en parkeer uw auto op het terrein van de parking. Vervolgens kunt u de shuttlebus naar de luchthaven van Charleroi nemen.

De shuttlebus is inbegrepen voor vier personen. Vanaf de 5e persoon wordt een toeslag van €2 per passagier gevraagd. De maximale capaciteit van de shuttlebus is zeven passagiers.

Terugkomst
Neem bij terugkomst contact op met de shuttle via het telefoonnummer die in deze mail staat. De shuttle wacht op dezelfde plaats waar hij u op de heenreis heeft afgezet.

Adres

Rue du vigneron 27, 6040, Jumet