Maskers tegen COVID-19 moeten worden gedragen en alleen chauffeurs mogen de shuttle deuren openen. Verder wordt de shuttle na elke transfer gedesinfecteerd.

New Parkis een parkeergarage met ongeveer 1000 plekken, vlakbij de luchthaven van Charleroi. De parking is beveiligd en het personeel is ervaren.

Belangrijk: Aangezien de luchthaven van Charleroi een belasting heeft ingevoerd voor de toegang van transfervoertuigen, wordt voor elke transfer een toeslag van €2 gevraagd.

De shuttlebus is inbegrepen voor twee personen. Vanaf de 5e persoon wordt een toeslag van €2 per passagier gevraagd. De maximale capaciteit van de shuttlebus is zeven passagiers.

Meer informatie

Adres

Rue du vigneron 27, 6040, Jumet
Parking Charleroi Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid New Park

New Park beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

40%

Veiligheid

Cameras
Omheining
× 24u p/d aanwezigheid
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen New Park

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

6,8
Op basis van 219 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 14 november 2022.


Dag
Alles in orde. Alleen het was donker en er was geen licht en een reclamebord waar de parking was. We hadden geluk dat er een andere wagen opreed zodat het licht aan sloeg want we hadden er al 3 keer voorbij gereden.
Martin

8

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 14 november 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 11 november 2022.


Vriendelijke alsook snelle service.

Een aanrader.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 03 november 2022.


Betrouwbaar, bereikbaar. Shuttle heel vlot.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 03 november 2022.


Top

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2022.


Afgesloten plein. Makkelijk bereikbaar, shuttle proper en op tijd. Auto zelf parkeren en sleutels meenemen. Al paar keer gebruikt en zeer tevreden.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2022.


Alles verliep perfect

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2022.


Heel vlot

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 18 oktober 2022.


De shuttle dienst was duidelijk geregeld, jammer dat ik bij terugkomt 30min. heb moeten wachten aangezien ik mijn aankomstuur moest doorgeven. Voor derest veilige parking, geld waardig.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2022.


Alles vlot verlopen

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2022.


Geen opmerkingen, alles goed geregeld en in orde !!

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2022.


Zeer snel naar en van de luchthaven gebracht na een telefoontje naar de vervoerder. Zo goed als geen wachttijd. Dus zeer tevreden.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2022.


De shutlle dienst werkt prima.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2022.


Voor mij is snelheid en prijs/kwaliteit het belangrijkste. Na aankomen en parkeren heb ik maar een paar minuten moeten wachten op de shuttlebus. Perfect!

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 08 oktober 2022.


Was prima ok

Over New Park

New Park is een goedkope, veilige buitenparkeerplaats. U parkeert uw auto daar zelf en kunt uw sleutels houden. Het personeel bestaat uit medewerkers met ervaring in de verhuur van parkeerplaatsen. De shuttlebus brengt u naar de luchthaven van Charleroi.

New Park heeft een uitstekend beveiligingssysteem met een hek, goede verlichting, bewakingscamera's en een bewaker met hond. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van uw voertuig, terwijl u weg bent.

Voor uw veiligheid is het dragen van een masker aan boord van de shuttle verplicht. In het geval dat u deze bent vergeten worden er gratis maskers ter beschikking gesteld.

Deze parking heeft een wachtkamer met gratis WIFI en toiletten. Het personeel is altijd bereid om u te helpen met uw bagage. Kinderzitjes zijn gratis beschikbaar op aanvraag.

Extra diensten: Een controle van uw auto kan worden uitgevoerd op verzoek van de klant tegen een meerprijs van €5. U kunt ook een carwash (€ 10), het laden van uw accu (€ 10) en starthulp (€ 10) aanvragen.

Waarschuwing
Vanwege het hoogseizoen heeft de parkeerplaats het aantal passagiers per boeking dat de shuttle kan vervoeren beperkt tot 2. Dit betekent dat als u met meer dan 2 personen bent, u wordt geadviseerd om andere passagiers en bagage op de luchthaven af ​​te zetten. Vanaf de 3e persoon wordt € 5 per persoon per rit in rekening gebracht.

Vertrek
Op de dag van vertrek rijdt u direct naar de parking. Bel de parking, ongeveer 15 minuten van te voren, op om uw aankomst te bevestigen. Er staan borden vanaf de afrit van de snelweg die u naar de parkeerplaats leiden. Meld u bij de receptie en parkeer uw auto op het terrein van de parking. Vervolgens kunt u de shuttlebus naar de luchthaven van Charleroi nemen.

De shuttlebus is inbegrepen voor twee personen. Vanaf de 5e persoon wordt een toeslag van €2 per passagier gevraagd. De maximale capaciteit van de shuttlebus is zeven passagiers.

Terugkomst
Neem bij terugkomst contact op met de shuttle via het telefoonnummer die in deze mail staat. De shuttle wacht op dezelfde plaats waar hij u op de heenreis heeft afgezet.

Adres

Rue du vigneron 27, 6040, Jumet