Parking Jack is een klein familiebedrijf waar vriendelijkheid en service hoog in het vaandel gedragen worden. Reserveer op tijd en u kan genieten van een uitmuntende dienstverlening! Wegens nieuwe reglementen rondom vluchthaven

Vanwege nieuwe reglementen van de luchthaven, wordt er voor de transfer per shuttle een toeslag van 2,00 euro per rit gevraagd, dit bedrag kunt u ter plekke op de parkeerplaats betalen.

Meer informatie

Adres

Chaussée de Bruxelles 139, 6211, Mellet
Parking Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking Jack

Parking Jack beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Parking Jack

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,9
Op basis van 543 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


Eenvoudig vriendelijk en duidelijk. Als je land een telefoontje en 10min later staat de chauffeur te wachten.
Wel niet te vergeten, als je gaat parkeren vragen ze 4€ om 2x de parking van de luchthaven op te rijden zodat je zo kort mogelijk bij de check-in afgezet kan worden en opgehaald kan worden. We hebben hier al een paar keer geparkeerd en telkens zeer goede service gehad.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


Alles verliep correct

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 02 maart 2020.


Good!

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 19 februari 2020.


Alles o.k

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 14 februari 2020.


Top top top

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 09 februari 2020.


Zeer goed. Wij hebben al meermaals hiervan gebruik gemaakt, maar de laatste keer was de ophaling niet goed georganiseerd. Hebben de ganse parking meermaals afgelopen zonder te vinden waar we moesten zijn. We moesten de auto zelf zoeken, wat op een drukke parking niet makkelijk is. Beter is zoals in het verleden, afspreken aan de betaalautomaat of aan het fritkot, dan kan je niet missen en bespaar je iedereen veel tijd.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 23 januari 2020.


Was mijn eerste keer en zou het iedereen aanraden!!
Alles was correct en snel afgehandeld.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 16 januari 2020.


Heel goed service

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Aangename, snelle en correcte Firma.

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 03 januari 2020.


Makkelijk en goedkoop!

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 25 december 2019.


Goed, snel en vriendelijk geholpen.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 22 december 2019.


Uitstekende service, lieve en correcte mensen, proper en goed verlicht terrein, gemakkelijk te vinden. Zelfs de bewakingshond was lief : !

Super service, personnel gentil et correcte, terrain propre et bien illuminé, facile à trouver. Même le chien de garde était tout gentil : !

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 15 december 2019.


Goede prijs , vriendelijk personeel, stipte afhaling . Zeker een aanrader !

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 21 november 2019.


Tres bien

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 13 november 2019.


Vriendelijk en behulpzaam. Nette verharde parking. Franstalig maar probeert toch in het Nederlands een gesprek te voeren. Dit is een klein bedrijf waardoor we niet lang moesten wachten om gebracht en teruggehaald te worden. Duidelijke afspraken.

Over Parking Jack

Op het parkeerterrein is plaats voor 50 auto’s. Parking Jack is open vanaf 4u, twee uur voor de eerste vluchten vertrekken op de luchthaven Charleroi, tot middernacht.

Shuttle parkeren
Bij Parking Jack geeft u de autosleutel af. In rustige periodes kan u wel de autosleutel behouden. Een shuttle-bus brengt u van en naar de luchthaven Charleroi Airport. De rit duurt ongeveer 10 minuten en de chauffeur helpt u graag met uw bagage.

Het hele parkeerterrein is omheind en wordt bewaakt door opgeleide waakhonden. Daarnaast is het terrein ook beveiligd met een alarm. De eigenaars van Parking Jack wonen naast de parkeerplaats en zijn indien nodig onmiddellijk ter plaatse.

Er is een parkeerplaats voorzien voor mindervaliden en alle klanten kunnen gebruik maken van de toiletten.

De shuttle-bus is volledig uitgerust om mindervaliden te vervoeren en u kan een kinderzitje reserveren voor de kinderen die meegaan op reis.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Parking Jack is Chaussée de Bruxelles 139 in Mellet . Het parkeerterrein ligt op minder dan 5 minuten van de autostrade en staat duidelijk aangegeven. Het is mogelijk dat uw navigatiesysteem de locatie Mellet niet herkent. Geef in dit geval Les Bons Viellers in. Mellet is een van de vijf deelgemeentes. Via onze routeplanner kan u een stapsgewijze route uitprinten waarmee u snel en rechtstreeks naar Parking Jack rijdt.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein en rijdt bij aankomst het parkeerterrein op. Indien het hek nog niet open is, laat u telefonisch weten dat u aangekomen bent. U laat de geprinte reserveringsbevestiging aan een medewerker van Parking Jack zien en parkeert vervolgens uw auto.

De grijze shuttle-bus staat vooraan op het terrein voor u klaar. De shuttle-bus vervoert 8 personen en zal voor grotere groepen verschillende keren heen en weer rijden. De rit naar Charleroi Airport duurt 15 minuten.

Vertrek
Wanneer u na uw reis weer geland bent op Charleroi Airport, haalt u uw bagage op. Van zodra u uw bagage heeft, neemt u telefonisch contact op met Parking Jack. De chauffeur legt u uit waar hij u ophaalt. Meestal is dit op de plaats waar u bij vertrek bent afgezet. De shuttle-bus brengt u vervolgens terug naar het parkeerterrein van Parking Jack.

Wanneer u uw reis onverwacht moet inkorten of verlengen, dient u dit zo snel mogelijk door te geven aan Parking Jack. Zij houden rekening met de nieuwe datum. Indien u later terugkomt dan opgegeven tijdens de reservatie kunnen extra parkeerkosten aangerekend worden. Deze kan u contact betalen bij terugkomst.

Adres

Chaussée de Bruxelles 139, 6211, Mellet

Help