Parking Jack

Parking Jack is een klein familiebedrijf waar vriendelijkheid en service hoog in het vaandel gedragen worden. Reserveer op tijd en u kan genieten van een uitmuntende dienstverlening! Wegens nieuwe reglementen rondom vluchthaven Charleroi vraagt Parking Jack nu voor de shuttlebus €2,- per persoon om u voor de luchthaven af te zetten. De parking ligt op 10 minuten rijden van Charleroi Airport in Mellet .

Meer informatie

Adres

Chaussée de Bruxelles 139, 6211, Mellet
Parking Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking Jack

Parking Jack beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

60%

Veiligheid

Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
× Cameras
60%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Wachtruimte
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Parking Jack

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,3
Op basis van 396 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 09 september 2018.


Zeker 5 sterren waard, super vriendelijke en snelle service.
Onze shuttle stond al klaar om ons naar de luchthaven te vervoeren. Parking Jack is een aanrader !!!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 09 september 2018.


Perfect. Misschien beetje verder van de luchthaven gelegen, maar laat je dat niet tegenhouden. Snelle en supervriendelijke service. Wij gaan zeker terug!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 06 september 2018.


Alles goed verlopen, auto geparkeerd en mevrouw is met ons met het busje naar de luchthaven gegaan. Bij terugkomst is ze ons terug komen ophalen en goed en wel bij de auto afgezet! Op ongeveer 5 min ben he van de parking tot de luchthaven. Vlotte service!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 04 september 2018.


Uitstekende service,vriendelijke mensen,geen lange wachttijden

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 01 september 2018.


Alles perfect! auto staat veilig

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 30 augustus 2018.


Top! Ruime parkeerplaatsen, vriendelijke ontvangst, vlot heen en teruggevoerd, alles in orde.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 28 augustus 2018.


Vriendelijke medewerkster. Bij terugkomst kon deze mevrouw de drukte moeilijk volgen. Wij hebben iets meer dan 1 uur moeten wachten tot het onze beurt was om ons op te halen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 28 augustus 2018.


Parking surveillé et fermé et entouré d'un mur. Porte automatique. Transport bien organisé. Sans aucun soucis. Je l'ai déjà utilisé plusieures fois et tout s'est toujours bien passé.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 28 augustus 2018.


Zeer goede ervaring! Vriendelijk en efficiënt. Binnenrijden, auto parkeren en bijna direct op weg naar luchthaven - Aanrader!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2018.


Perfect

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 15 augustus 2018.


Uitstekend

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2018.


Heel vriendelijke dame,begaan met haar klanten. Je auto staat op prive terrein waar ze zelf wonen. Geeft een gerust gevoel.
Op her rond punt naar de parking zou men een bord Parkos mogen zetten omdat de weg gelijkloopt met de grote baan en de gps twijfelt daar .

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2018.


Perfecte service

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2018.


Prima

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 03 augustus 2018.


Super, was de 2de keer dat we de parking gebruikten en zal zeker de laatste keer niet zijn, heel vriendelijk onthaal, geen 5 min moeten wachten tot het vertrek naar de airport en bij onze terugkomst stond de mevrouw ons al op te wachten, voor ons een 10+++++

Over Parking Jack

Op het parkeerterrein is plaats voor 50 auto’s. Parking Jack is open vanaf 4u, twee uur voor de eerste vluchten vertrekken op de luchthaven Charleroi, tot middernacht. Wegens nieuwe regelementen rondom vluchthaven Charleroi vraagt Parking Jack nu voor de shuttlebus €2,- per persoon.

Shuttle parkeren
Bij Parking Jack geeft u de autosleutel af. In rustige periodes kan u wel de autosleutel behouden. Een shuttle-bus brengt u van en naar de luchthaven Charleroi Airport. De rit duurt ongeveer 10 minuten en de chauffeur helpt u graag met uw bagage.

Het hele parkeerterrein is omheind en wordt bewaakt door opgeleide waakhonden. Daarnaast is het terrein ook beveiligd met een alarm. De eigenaars van Parking Jack wonen naast de parkeerplaats en zijn indien nodig onmiddellijk ter plaatse.

Rijdt u in een elektrische auto? Dan kan u uw auto volledig opladen bij Parking Jack. Er is ook een parkeerplaats voorzien voor mindervaliden en alle klanten kunnen gebruik maken van de toiletten.

De shuttle-bus is volledig uitgerust om mindervaliden te vervoeren en u kan een kinderzitje reserveren voor de kinderen die meegaan op reis.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Parking Jack is Chaussée de Bruxelles 139 in Mellet . Het parkeerterrein ligt op minder dan 5 minuten van de autostrade en staat duidelijk aangegeven. Het is mogelijk dat uw navigatiesysteem de locatie Mellet niet herkent. Geef in dit geval Les Bons Viellers in. Mellet is een van de vijf deelgemeentes. Via onze routeplanner kan u een stapsgewijze route uitprinten waarmee u snel en rechtstreeks naar Parking Jack rijdt.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein en rijdt bij aankomst het parkeerterrein op. Indien het hek nog niet open is, laat u telefonisch weten dat u aangekomen bent. U laat de geprinte reserveringsbevestiging aan een medewerker van Parking Jack zien en parkeert vervolgens uw auto.

De grijze shuttle-bus staat vooraan op het terrein voor u klaar. De shuttle-bus vervoert 8 personen en zal voor grotere groepen verschillende keren heen en weer rijden. De rit naar Charleroi Airport duurt 15 minuten.

Vertrek
Wanneer u na uw reis weer geland bent op Charleroi Airport, haalt u uw bagage op. Van zodra u uw bagage heeft, neemt u telefonisch contact op met Parking Jack. De chauffeur legt u uit waar hij u ophaalt. Meestal is dit op de plaats waar u bij vertrek bent afgezet. De shuttle-bus brengt u vervolgens terug naar het parkeerterrein van Parking Jack.

Wanneer u uw reis onverwacht moet inkorten of verlengen, dient u dit zo snel mogelijk door te geven aan Parking Jack. Zij houden rekening met de nieuwe datum. Indien u later terugkomt dan opgegeven tijdens de reservatie kunnen extra parkeerkosten aangerekend worden. Deze kan u contact betalen bij terugkomst.

Adres

Chaussée de Bruxelles 139, 6211, Mellet

Help