Parking Jack

Parking Jack is een klein familiebedrijf waar vriendelijkheid en service hoog in het vaandel gedragen worden. Reserveer op tijd en u kan genieten van een uitmuntende dienstverlening! Wegens nieuwe reglementen rondom vluchthaven

Meer informatie

Adres

Chaussée de Bruxelles 139, 6211, Mellet
Parking Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking Jack

Parking Jack beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Parking Jack

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,3
Op basis van 438 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


+ Zeer vriendelijk, dichtbij luchthaven, leek ons zeer veilig
- geen shuttle bus, men vervoerde ons gezin van 5 met twee personen wagens

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juli 2019.


Heel vriendelijk. Wel geen Nederlands of Engels. Hij heeft ons wat ver van de terminal afgezet gezien hoeveel baggage we hadden en met 2 kleine kindjes.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 12 juli 2019.


Goede service en zeer vriendelijke personen!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 01 juli 2019.


Heel tevreden. Bij aankomst op de parking konden we direct instappen. Bij de retour, 30min vertraging op de vlucht werd telefoon direct opgenomen en na 5 min was de chauffeur ter plaatse.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 26 juni 2019.


Zeer correct en snel

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 25 juni 2019.


Goede service

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 24 juni 2019.


Na een aangename eerste ervaring vorig jaar, terug voor parking Jack gekozen. Bij aankomst gemerkt dat de zaak overgenomen werd en wat bang dat het niet meer dezelfde service zou zijn, maar niets is minder waar. Bij aankomst stonden ze reeds klaar, wij dienden enkel onze auto te parkeren en konden vertrekken. Na een aangename rit vlot op de luchthaven geraakt. Bij terugkomst belden ze reeds zelf of we al geland waren. Na 2 minuten wachten werden we opgepikt en vlotjes terug aan onze auto afgezet. Echt topservice! Correct, vlot en vriendelijk voor een mooie prijs!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 24 juni 2019.


Vriendelijk en correct ontvangen. Meteen een gevoel van vertrouwen.
Bij aankomst 2u30 vertraging opgelopen door stroompanne en trage bagageafhandeling. Uiteindelijk nog zeer vriendelijke om 1u30 's nachts de shuttle kunnen nemen naar onze wagen.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 20 juni 2019.


Dienst en faciliteiten goed
contact was heel positief
sterkte: wagen staat veilig en bewaakt
bij terugkomst vijf keer moeten bellen om contact te krijgen, blijkbaar gsm in schutle-wagen laten liggen
al regelmatig daar gestaan, nu overgenomen en schoonheidsfoutjes. komt wel goed

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 18 juni 2019.


Ok

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Alles prima verlopen, vriendelijke ontvangst en snelle transfer naar de luchthaven. Met een gerust gevoel de auto achter gelaten!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Al diverse keren gebruik gemaakt van deze parking en steeds vlotte afhandeling

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Good service

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Zeer goede service, zeer vriendelijk, werden gebracht en gehaald naar en van de luchthaven. We hebben niet moeten wachten, men stond klaar om ons op te halen.
Zeer budgetvriendelijk.
Wij zullen jullie zeker aanbevelen.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 11 juni 2019.


Zeer vriendelijk en stipte afspraken mooie parking en goed afgesloten

Over Parking Jack

Op het parkeerterrein is plaats voor 50 auto’s. Parking Jack is open vanaf 4u, twee uur voor de eerste vluchten vertrekken op de luchthaven Charleroi, tot middernacht.

Shuttle parkeren
Bij Parking Jack geeft u de autosleutel af. In rustige periodes kan u wel de autosleutel behouden. Een shuttle-bus brengt u van en naar de luchthaven Charleroi Airport. De rit duurt ongeveer 10 minuten en de chauffeur helpt u graag met uw bagage.

Het hele parkeerterrein is omheind en wordt bewaakt door opgeleide waakhonden. Daarnaast is het terrein ook beveiligd met een alarm. De eigenaars van Parking Jack wonen naast de parkeerplaats en zijn indien nodig onmiddellijk ter plaatse.

Rijdt u in een elektrische auto? Dan kan u uw auto volledig opladen bij Parking Jack. Er is ook een parkeerplaats voorzien voor mindervaliden en alle klanten kunnen gebruik maken van de toiletten.

De shuttle-bus is volledig uitgerust om mindervaliden te vervoeren en u kan een kinderzitje reserveren voor de kinderen die meegaan op reis.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Parking Jack is Chaussée de Bruxelles 139 in Mellet . Het parkeerterrein ligt op minder dan 5 minuten van de autostrade en staat duidelijk aangegeven. Het is mogelijk dat uw navigatiesysteem de locatie Mellet niet herkent. Geef in dit geval Les Bons Viellers in. Mellet is een van de vijf deelgemeentes. Via onze routeplanner kan u een stapsgewijze route uitprinten waarmee u snel en rechtstreeks naar Parking Jack rijdt.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein en rijdt bij aankomst het parkeerterrein op. Indien het hek nog niet open is, laat u telefonisch weten dat u aangekomen bent. U laat de geprinte reserveringsbevestiging aan een medewerker van Parking Jack zien en parkeert vervolgens uw auto.

De grijze shuttle-bus staat vooraan op het terrein voor u klaar. De shuttle-bus vervoert 8 personen en zal voor grotere groepen verschillende keren heen en weer rijden. De rit naar Charleroi Airport duurt 15 minuten.

Vertrek
Wanneer u na uw reis weer geland bent op Charleroi Airport, haalt u uw bagage op. Van zodra u uw bagage heeft, neemt u telefonisch contact op met Parking Jack. De chauffeur legt u uit waar hij u ophaalt. Meestal is dit op de plaats waar u bij vertrek bent afgezet. De shuttle-bus brengt u vervolgens terug naar het parkeerterrein van Parking Jack.

Wanneer u uw reis onverwacht moet inkorten of verlengen, dient u dit zo snel mogelijk door te geven aan Parking Jack. Zij houden rekening met de nieuwe datum. Indien u later terugkomt dan opgegeven tijdens de reservatie kunnen extra parkeerkosten aangerekend worden. Deze kan u contact betalen bij terugkomst.

Adres

Chaussée de Bruxelles 139, 6211, Mellet

Help