Parking Jack

Parking Jack is een klein familiebedrijf waar vriendelijkheid en service hoog in het vaandel gedragen worden. Reserveer op tijd en u kan genieten van een uitmuntende dienstverlening! Wegens nieuwe reglementen rondom vluchthaven Charleroi vraagt Parking Jack nu voor de shuttlebus €2,- per persoon om u voor de luchthaven af te zetten. De parking ligt op 10 minuten rijden van Charleroi Airport in Mellet .

Meer informatie

Adres

Chaussée de Bruxelles 139, 6211, Mellet
Parking Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking Jack

Parking Jack beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

60%

Veiligheid

Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
× Cameras
60%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Wachtruimte
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Parking Jack

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,2
Op basis van 415 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in November 2018. Beoordeling geschreven op 11 December 2018.


Veilige parking en vriendelijk

10

Heeft geparkeerd in November 2018. Beoordeling geschreven op 10 December 2018.


Het is zoals het moet zijn een prima op al de punten

10

Heeft geparkeerd in November 2018. Beoordeling geschreven op 10 December 2018.


Prima service zonder wachttijd.

8

Heeft geparkeerd in November 2018. Beoordeling geschreven op 02 December 2018.


Wagensleutel toch moeten afgeven, volgens website sleutel terug meenemen.
Na aandringen kan sleutel meegenomen worden, met enkele maren.

Tijdje wachten voordat toegangspoort opengaat.

8

Heeft geparkeerd in November 2018. Beoordeling geschreven op 27 November 2018.


Prima service.
Vriendelijk personeel. Reeds 5 maal van hun diensten gebruik gemaakt en altijd een vlot verloop zowel bij het brengen als het afhalen

10

Heeft geparkeerd in November 2018. Beoordeling geschreven op 22 November 2018.


Prima

alles naar wens
vriendelijk en gedienstig..

10

Heeft geparkeerd in November 2018. Beoordeling geschreven op 22 November 2018.


---> sterke punten:
- permanent bewaakt door uitbater parking vanuit woonhuis midden op de parking, volledige en degelijke omheining rondom de parking
- betrouwbare en vriendelijke medewerker
- aanvaardbare afstand tot vliegveld
- correcte prijs
---> tips voor verbetering shuttle bij gebruik door meerdere klantengroepen :
- aanwijzingen geven voor correct/veilig/schadevrij laden bagage
- synchroniseren reserveringen meerdere klantengroepen, voor zover mogelijk, maar zeker wanneer iedereen dezelfde vlucht geboekt heeft

10

Heeft geparkeerd in November 2018. Beoordeling geschreven op 21 November 2018.


Vlotte service.

2

Heeft geparkeerd in October 2018. Beoordeling geschreven op 03 November 2018.


Zeer negatieve ervaring met Parking Jack. Heenreis was perfect gelopen. Na onze terugreis helaas een horror-ervaring met taxi Parking Jack. Meer dan een uur moeten wachten vooraleer de dame langskwam. Nadien zet ze ons + 2 andere passagiers in haar busje met de verwarming op volle toeren. Ze verliet zelf haar bus om op nog een andere klant te wachten. Het werd na 10 minuten bloedheet in het busje en ik wilde uitstappen maar het kinderslot stond op. Mijn echtgenoot is zwaar claustrofobisch en wilde het voertuig verlaten maar dan kon dus niet. Na veel gesukkel heb ik aan de voorzijde het raampje kunnen openen maar zelf uitstappen lukte niet. Je zit als klant als een rat in de val mocht er iets gebeuren. Nadat wij ons ongenoegen geuit hebben aan de dame rijdt ze als een wildeman op de weg. Ze neemt permanent haar gsm op terwijl ze rijdt. Ze brengt dus 6 passagiers en een kind in gevaar met dit onverantwoord rijgedrag. Dit wil ik nooit meer meemaken en zal dus nooit geen gebruik meer maken van een taxi-dienst.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Carolien, bedankt voor het achterlaten van een review. Wij vinden uw mening erg belangrijk. Het is erg vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring bij Parking Jack heeft gehad. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om uw klacht verder te bespreken en naar een passende oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
10

Heeft geparkeerd in October 2018. Beoordeling geschreven op 24 October 2018.


Perfecte dienstverlening, vriendelijke mensen.

10

Heeft geparkeerd in October 2018. Beoordeling geschreven op 22 October 2018.


9,5

10

Heeft geparkeerd in October 2018. Beoordeling geschreven op 13 October 2018.


Alles liep perfect

10

Heeft geparkeerd in October 2018. Beoordeling geschreven op 10 October 2018.


Auto staat op afgesloten parking, shuttlebus stond ons al op te wachten bij aankomst. Vriendelijke dame van de parking jack die ons bij aankomst na 5 minuten al kwam oppikken. Perfect

10

Heeft geparkeerd in September 2018. Beoordeling geschreven op 09 October 2018.


Zeer correcte service. Duidelijke afspraken en minimale wachttijd.

10

Heeft geparkeerd in September 2018. Beoordeling geschreven op 03 October 2018.


Prachtige service, zowel bij het vertrek als bij de terugkomst

Over Parking Jack

Op het parkeerterrein is plaats voor 50 auto’s. Parking Jack is open vanaf 4u, twee uur voor de eerste vluchten vertrekken op de luchthaven Charleroi, tot middernacht. Wegens nieuwe regelementen rondom vluchthaven Charleroi vraagt Parking Jack nu voor de shuttlebus €2,- per persoon.

Shuttle parkeren
Bij Parking Jack geeft u de autosleutel af. In rustige periodes kan u wel de autosleutel behouden. Een shuttle-bus brengt u van en naar de luchthaven Charleroi Airport. De rit duurt ongeveer 10 minuten en de chauffeur helpt u graag met uw bagage.

Het hele parkeerterrein is omheind en wordt bewaakt door opgeleide waakhonden. Daarnaast is het terrein ook beveiligd met een alarm. De eigenaars van Parking Jack wonen naast de parkeerplaats en zijn indien nodig onmiddellijk ter plaatse.

Rijdt u in een elektrische auto? Dan kan u uw auto volledig opladen bij Parking Jack. Er is ook een parkeerplaats voorzien voor mindervaliden en alle klanten kunnen gebruik maken van de toiletten.

De shuttle-bus is volledig uitgerust om mindervaliden te vervoeren en u kan een kinderzitje reserveren voor de kinderen die meegaan op reis.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Parking Jack is Chaussée de Bruxelles 139 in Mellet . Het parkeerterrein ligt op minder dan 5 minuten van de autostrade en staat duidelijk aangegeven. Het is mogelijk dat uw navigatiesysteem de locatie Mellet niet herkent. Geef in dit geval Les Bons Viellers in. Mellet is een van de vijf deelgemeentes. Via onze routeplanner kan u een stapsgewijze route uitprinten waarmee u snel en rechtstreeks naar Parking Jack rijdt.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein en rijdt bij aankomst het parkeerterrein op. Indien het hek nog niet open is, laat u telefonisch weten dat u aangekomen bent. U laat de geprinte reserveringsbevestiging aan een medewerker van Parking Jack zien en parkeert vervolgens uw auto.

De grijze shuttle-bus staat vooraan op het terrein voor u klaar. De shuttle-bus vervoert 8 personen en zal voor grotere groepen verschillende keren heen en weer rijden. De rit naar Charleroi Airport duurt 15 minuten.

Vertrek
Wanneer u na uw reis weer geland bent op Charleroi Airport, haalt u uw bagage op. Van zodra u uw bagage heeft, neemt u telefonisch contact op met Parking Jack. De chauffeur legt u uit waar hij u ophaalt. Meestal is dit op de plaats waar u bij vertrek bent afgezet. De shuttle-bus brengt u vervolgens terug naar het parkeerterrein van Parking Jack.

Wanneer u uw reis onverwacht moet inkorten of verlengen, dient u dit zo snel mogelijk door te geven aan Parking Jack. Zij houden rekening met de nieuwe datum. Indien u later terugkomt dan opgegeven tijdens de reservatie kunnen extra parkeerkosten aangerekend worden. Deze kan u contact betalen bij terugkomst.

Adres

Chaussée de Bruxelles 139, 6211, Mellet

Help