Propark heeft een groot parkeerterrein nabij Brussel Charleroi Airport. Het personeel is ervaren en het terrein staat 24 uur per dag onder beveiliging van camera's en een bewaker. U kunt uw sleutels meenemen en hierdoor kunt u met een gerust gevoel op reis.

Meer informatie

Adres

Rue des Hauchies 10, 6060, Gilly
Parking Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Propark

Propark beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Propark

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,9
Op basis van 150 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 19 juli 2019.


Good service for good money

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 18 juli 2019.


Correcte afhandeling.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


Het parkeren verliep super vlot.
We kregen een plaats toegewezen op de parking, en mochten onze spullen meteen inladen in een shuttlebusje.
We kregen de keuze of we de autosleutel wilden meenemen of achterlaten, we besloten om hem daar te laten.
Ook bij terugkomst was het busje heel snel aan de luchthaven en onze auto stond al klaar om terug te vertrekken.
Helemaal super ervaring voor een lage prijs.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 14 juli 2019.


Niet zo eenvoudig te vinden maar anders goeie service

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 12 juli 2019.


Vriendelijk en stipt personeel. Stipte shuttle service.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 11 juli 2019.


The employees only spoke french, however they were friendly and doing their best to understand my broken french. The only bad thing about the parking was that one driver drove rather dangerously. I would rather have slightly longer waiting times than have the driver go so fast.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 08 juli 2019.


Alles was goed geregeld, direkt na aankomst een vlotte transfer.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 08 juli 2019.


Vriendelijk, alles verloopt volgens afspraak.
Enige verbeterpunt: beroep kunnen doen op kinderzitjes want niet iedereen neemt deze mee op het vliegtuig. Voor de rest geen enkele opmerking.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 04 juli 2019.


Service OK,
Volledig afgesloten parking
Bij onze aankomst was het wel moeilijk een vrije parkeerplaats te vinden

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 03 juli 2019.


Heel vlotte afhandeling. Gedienstig personeel.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 29 juni 2019.


Adres vermeld op website om in te geven in gps stuurde ons volledig verkeerd. Bleek dat de parking op 6 km daarvandaan was ...
Graag duidelijkere wegbeschrijving om de parking te bereiken vermelden op website !

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 28 juni 2019.


Bij aankomst in de vroege morgend was de inkom gesloten maar na een telefonische contact was het snel in orde. Verder is vrijwel alles goed verlopen. Bij het afhalen op de luchthaven iets te lang moeten wachten. Al bij al redelijk goed want overal is er wel iets.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 25 juni 2019.


Bij aankomst werden we naar een andere parking gebracht omdat er bij Propark geen plaats was. We waren gelukkig goed op tijd maar als het snel moet gaan is dat niet aangenaam.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 24 juni 2019.


Snachts was het wel wat wachten eerst voor de poort daarna op nog andere mensen om mee samen te rijden, deze aangekomen samen met ons staan wachten terwijl de chauffeur nog wat bureauwerk ging doen. Maar verder alles prima verlopen, ophalen ging vlotjes overdag

verbeteringspunt , de hal om te wachten wat opfrissen!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 24 juni 2019.


Zeer vlotte service

Over Propark

Bij Propark parkeert u uw auto op een groot, verhard buitenterrein dat goed bewaakt wordt. Dankzij het ruime aanbod van parkeerplekken kunt u uw auto zelf parkeren. Als extra zekerheid kunt u uw autosleutels meenemen op reis. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Voor mensen met een beperking biedt Propark parkeerplekken aan vlakbij de ingang van het terrein. Deze parkeerplek kunt u niet apart reserveren maar dit kunt u telefonisch doorgeven als u de parking belt op de dag van aankomst. Propark heeft geen speciale shuttlebus voor rolstoelen, maar er zijn mogelijkheden dat uw rolstoel in de shuttlebus past. De medewerkers helpen u graag om uw reis makkelijker te maken.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren rijdt u naar het parkeerterrein in Charleroi toe. Vooraf belt u het parkeerterrein om te melden dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven toe. Er passen 8 personen in de shuttlebus en deze rijdt iedere 10 minuten. Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen, zij zorgen ervoor dat een shuttlebus voor u klaar staat. Opgelet: Een toeslag van 5€ per persoon kan worden toegepast voor nog eens 4 personen in de auto.

Het omheinde terrein van Propark is voorzien van beveiligingscamera's en er is een bewaker aanwezig. U bent er daarom zeker van zijn dat er geen onbevoegden in de buurt van uw auto zullen komen. U kunt uw autosleutels meenemen op reis, hierdoor hooft u niet bang te zijn dat er onnodig met uw auto wordt gereden.

Het parkeerterrein van Propark heeft een receptie waar u zich dient te melden en kunt wachten op de shuttlebus. Daarnaast is er een toilet aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Er is een mogelijkheid om uw auto te laten wassen, zo heeft u bij terugkomst een schone auto. Tevens biedt Propark kinderzitjes aan welke u kunt bijboeken op het reserveringsformulier. Schrijf het op: Een toeslag van 5€ wordt in rekening gebracht op de parkeerplaats wanneer het aantal passagiers meer dan 4 personen bedraagt.

Let op: Het adres van Propark Rue des Hauchies 10, 6060 Gilly, wanneer u het adres invoert in uw navigatiesysteem wordt u mogelijk naar een verkeerde locatie gestuurd. Deze locatie bevindt zich in een woonwijk, u moet in dit geval aan de andere kant van het spoor zijn. Belangrijk is daarom de postcode ook in uw navigatiesysteem te zetten.

Aankomst
Het terrein bevindt zich aan de Rue des Hauchies 10, 6060 in Gily en is goed te bereiken vanaf de snelweg. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de weg naar Propark makkelijker te bereiken.

U kunt zich op de dag van aankomst melden bij de receptie. Daar wordt u door een medewerker begeleid naar een parkeerplaats voor uw auto. U kunt van 04:00 tot 00:00 aankomen bij de parking en op de terugweg wordt er altijd rekening gehouden met de binnenkomende vluchten.

Het terrein bevindt zich op een afstand van 8,3 kilometer van de luchthaven van Charleroi en de shuttlebus brengt u in 10 minuten naar de vertrekhal van de luchthaven.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen. De shuttlebus zal u opwachten bij de uitgang van P2, dit is dezelfde plek waar u ook bent afgezet. U wordt door de shuttlebus naar uw auto gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Rue des Hauchies 10, 6060, Gilly

Help