Propark heeft een groot parkeerterrein nabij Brussel Charleroi Airport. Het personeel is ervaren en het terrein staat 24 uur per dag onder beveiliging van camera's en een bewaker. U kunt uw sleutels meenemen en hierdoor kunt u met een gerust gevoel op reis.

Meer informatie

Adres

Rue des Hauchies 10, 6060, Gilly
Parking Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Propark

Propark beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Propark

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,8
Op basis van 259 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 13 januari 2022.


Over het algemeen hebben wij goede ervaringen met deze parking. Qua prijs komt deze steeds als goedkoopste naar boven. Als enige minpunt moet je soms wel vrij lang wachten op de chauffeur bij terugkeer. Tussen het landen onmiddelijk gebeld naar de parking en de aankomst aan onze wagen zat er 1h tussen.

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 29 december 2021.


Zeer tevreden

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 14 december 2021.


Vriendelijk en goede service echte aanrader

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 27 november 2021.


Super

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 21 november 2021.


Alles goed verlopen .
Bij terugreis toch wel 30 min moeten wachten tot de chauffeur ter plaatse was

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 16 november 2021.


The driver was very friendly and helpfull. He even returned to pick me up and my family. We were 2 minutes too late, and he had other passengers in the car.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 11 november 2021.


Vriendelijk behulpzaam en een goede service!!

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 05 november 2021.


Prima parking. Toen we aankwamen was de poort wel gesloten wat tot een beetje onrust zorgde. Gelukkig was dit maar omdat de eigenaar op dat moment met de shuttle aan het rijden was.
Een tip is om dit mee te delen met de klanten.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 05 november 2021.


Heel vriendelijke en behulpzame medewerker. Snelle service, zelfs tot aan de ingang van de luchthaven afgezet doordat het minder druk was.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 04 november 2021.


De shuttlebus was er snel, instappen en weg! Zeker een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 04 november 2021.


Alles is prima verlopen :

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 03 november 2021.


Heel correcte en goede service. Snelle reactie op mails en telefoon. Correcte afspraken en snelle service.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 01 november 2021.


Prima op tijd. Flexibele dienst.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 31 oktober 2021.


Correcte en zeer vlotte service!
Het terrein ligt in een verwaarloosde buurt en geeft wel een zeer slordige indruk.
Maar de geboden dienst is wel in orde en de shuttle bij aankomst was er wel op tijd.
Een logo op het busje ontbrak wel, wat verwarrend zou kunnen zijn als er meerdere busjes van andere firma's op de parking van de luchthaven zouden staan.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2021.


Ligt aan een spoorweg in een woonwijk. Toch vlot bereikbaar. Gaf een wat sjofele indruk.

Over Propark

Bij Propark parkeert u uw auto op een groot, verhard buitenterrein dat goed bewaakt wordt. Dankzij het ruime aanbod van parkeerplekken kunt u uw auto zelf parkeren. Als extra zekerheid kunt u uw autosleutels meenemen op reis. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Voor mensen met een beperking biedt Propark parkeerplekken aan vlakbij de ingang van het terrein. Deze parkeerplek kunt u niet apart reserveren maar dit kunt u telefonisch doorgeven als u de parking belt op de dag van aankomst. Propark heeft geen speciale shuttlebus voor rolstoelen, maar er zijn mogelijkheden dat uw rolstoel in de shuttlebus past. De medewerkers helpen u graag om uw reis makkelijker te maken.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren rijdt u naar het parkeerterrein in Charleroi toe. Vooraf belt u het parkeerterrein om te melden dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven toe. Er passen 8 personen in de shuttlebus en deze rijdt iedere 10 minuten. Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen, zij zorgen ervoor dat een shuttlebus voor u klaar staat. Opgelet: Een toeslag van 5€ per persoon kan worden toegepast voor nog eens 4 personen in de auto.

Het omheinde terrein van Propark is voorzien van beveiligingscamera's en er is een bewaker aanwezig. U bent er daarom zeker van zijn dat er geen onbevoegden in de buurt van uw auto zullen komen. U kunt uw autosleutels meenemen op reis, hierdoor hooft u niet bang te zijn dat er onnodig met uw auto wordt gereden.

Het parkeerterrein van Propark heeft een receptie waar u zich dient te melden en kunt wachten op de shuttlebus. Daarnaast is er een toilet aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Er is een mogelijkheid om uw auto te laten wassen, zo heeft u bij terugkomst een schone auto. Tevens biedt Propark kinderzitjes aan welke u kunt bijboeken op het reserveringsformulier. Schrijf het op: Een toeslag van 5€ wordt in rekening gebracht op de parkeerplaats wanneer het aantal passagiers meer dan 4 personen bedraagt.

Let op: Het adres van Propark Rue des Hauchies 10, 6060 Gilly, wanneer u het adres invoert in uw navigatiesysteem wordt u mogelijk naar een verkeerde locatie gestuurd. Deze locatie bevindt zich in een woonwijk, u moet in dit geval aan de andere kant van het spoor zijn. Belangrijk is daarom de postcode ook in uw navigatiesysteem te zetten.

Aankomst
Het terrein bevindt zich aan de Rue des Hauchies 10, 6060 in Gily en is goed te bereiken vanaf de snelweg. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de weg naar Propark makkelijker te bereiken.

U kunt zich op de dag van aankomst melden bij de receptie. Daar wordt u door een medewerker begeleid naar een parkeerplaats voor uw auto. U kunt van 04:00 tot 00:00 aankomen bij de parking en op de terugweg wordt er altijd rekening gehouden met de binnenkomende vluchten.

Het terrein bevindt zich op een afstand van 8,3 kilometer van de luchthaven van Charleroi en de shuttlebus brengt u in 10 minuten naar de vertrekhal van de luchthaven.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen. De shuttlebus zal u opwachten bij de uitgang van P2, dit is dezelfde plek waar u ook bent afgezet. U wordt door de shuttlebus naar uw auto gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Rue des Hauchies 10, 6060, Gilly