Propark heeft een groot parkeerterrein nabij Brussel Charleroi Airport. Het personeel is ervaren en het terrein staat 24 uur per dag onder beveiliging van camera's en een bewaker. U kunt uw sleutels meenemen en hierdoor kunt u met een gerust gevoel op reis.

Meer informatie

Adres

rue Marie Hélène 25, 6069, Gilly
Parking Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Propark

Propark beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Propark

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,6
Op basis van 188 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2019.


Alles vlot verlopen. Shuttle stond zowel bij vertrek als bij aankomst klaar. Het parkeerterrein was wel zeer vol maar ok.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 08 oktober 2019.


Heel correct en vriendelijke mensen.
We belden en ze namen direct op en we konden duidelijke afspraken maken.
We gaan hier zeker nog gebruik van maken.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2019.


Niks op aan te merken alleen dat men ons nog 4 euro vroeg als onkosten om de parking aan de luchthaven te mogen betreden.Ik weet dat men daar nu moet voor betalen maar men vraagt dit aan iedereen en dat zijn verdoken winsten die men doet maar dit is het enig negatieve te vermelden

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 29 september 2019.


Telkens al goede service gehad. Vanaf nu word je zelf op de expressparking afgezet net voor het gebouw.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 26 september 2019.


Bij aankomst was alles inorde en vlot geregeld, we moesten wel nog 2€ extra betalen omdat ze van de politie hun passagiers op een nieuwe plaats moesten afzetten. Terugkomst was pak problematischer, we kregen te horen dat we 20-25min moesten wachten, eens de shuttlebus er was kon niet iedereen mee. Al bij al wel tevreden.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 22 september 2019.


Heel goed, voor herhaling vatbaar.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 15 september 2019.


Algemeen genomen, vrij goede service. We hebben niet overdreven lang moeten wachten, maar moesten wel onverwacht 2€/ rit bijbetalen omdat er nu tot de expressparking gereden wordt. Op zich was dat geen probleem, maar best om dit ook gewoon op de site te vermelden.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 15 september 2019.


We zijn correct behandeld en hebben niet te lang moeten wachten. Alleen Franssprekend.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 11 september 2019.


Zeer vlot verlopen

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 31 augustus 2019.


Alles prima. Wel heel moeilijk te vinden zelfs als het de 2de keer is.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 30 augustus 2019.


We ware tevreden over werkwijze van de mensen ter plaatse dank u

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2019.


Mocht sleutel meenemen. Ontvangst prima. Shuttle bussen rijden snel. Ze zijn de route gewoon maar toch het kan iets comfortabeler. Ook meer mensen meegenomen dan wettelijk toegelaten.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2019.


Prima service : geen wachttijden, vriendelijk personeel, uitstekende service

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2019.


Goeie service, vriendelijke mensen en behulpzaam.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2019.


Prima service

Over Propark

Bij Propark parkeert u uw auto op een groot, verhard buitenterrein dat goed bewaakt wordt. Dankzij het ruime aanbod van parkeerplekken kunt u uw auto zelf parkeren. Als extra zekerheid kunt u uw autosleutels meenemen op reis. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Voor mensen met een beperking biedt Propark parkeerplekken aan vlakbij de ingang van het terrein. Deze parkeerplek kunt u niet apart reserveren maar dit kunt u telefonisch doorgeven als u de parking belt op de dag van aankomst. Propark heeft geen speciale shuttlebus voor rolstoelen, maar er zijn mogelijkheden dat uw rolstoel in de shuttlebus past. De medewerkers helpen u graag om uw reis makkelijker te maken.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren rijdt u naar het parkeerterrein in Charleroi toe. Vooraf belt u het parkeerterrein om te melden dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven toe. Er passen 8 personen in de shuttlebus en deze rijdt iedere 10 minuten. Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen, zij zorgen ervoor dat een shuttlebus voor u klaar staat. Opgelet: Een toeslag van 5€ per persoon kan worden toegepast voor nog eens 4 personen in de auto.

Het omheinde terrein van Propark is voorzien van beveiligingscamera's en er is een bewaker aanwezig. U bent er daarom zeker van zijn dat er geen onbevoegden in de buurt van uw auto zullen komen. U kunt uw autosleutels meenemen op reis, hierdoor hooft u niet bang te zijn dat er onnodig met uw auto wordt gereden.

Het parkeerterrein van Propark heeft een receptie waar u zich dient te melden en kunt wachten op de shuttlebus. Daarnaast is er een toilet aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Er is een mogelijkheid om uw auto te laten wassen, zo heeft u bij terugkomst een schone auto. Tevens biedt Propark kinderzitjes aan welke u kunt bijboeken op het reserveringsformulier. Schrijf het op: Een toeslag van 5€ wordt in rekening gebracht op de parkeerplaats wanneer het aantal passagiers meer dan 4 personen bedraagt.

Let op: Het adres van Propark Rue des Hauchies 10, 6060 Gilly, wanneer u het adres invoert in uw navigatiesysteem wordt u mogelijk naar een verkeerde locatie gestuurd. Deze locatie bevindt zich in een woonwijk, u moet in dit geval aan de andere kant van het spoor zijn. Belangrijk is daarom de postcode ook in uw navigatiesysteem te zetten.

Aankomst
Het terrein bevindt zich aan de Rue des Hauchies 10, 6060 in Gily en is goed te bereiken vanaf de snelweg. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de weg naar Propark makkelijker te bereiken.

U kunt zich op de dag van aankomst melden bij de receptie. Daar wordt u door een medewerker begeleid naar een parkeerplaats voor uw auto. U kunt van 04:00 tot 00:00 aankomen bij de parking en op de terugweg wordt er altijd rekening gehouden met de binnenkomende vluchten.

Het terrein bevindt zich op een afstand van 8,3 kilometer van de luchthaven van Charleroi en de shuttlebus brengt u in 10 minuten naar de vertrekhal van de luchthaven.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen. De shuttlebus zal u opwachten bij de uitgang van P2, dit is dezelfde plek waar u ook bent afgezet. U wordt door de shuttlebus naar uw auto gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Adres

rue Marie Hélène 25, 6069, Gilly

Help