Propark heeft een groot parkeerterrein nabij Brussel Charleroi Airport. Het personeel is ervaren en het terrein staat 24 uur per dag onder beveiliging van camera's en een bewaker. U kunt uw sleutels meenemen en hierdoor kunt u met een gerust gevoel op reis.

Vanwege nieuwe reglementen van de luchthaven, wordt er voor de transfer per shuttle een toeslag van 2,00 euro per rit gevraagd, dit bedrag kunt u ter plekke op de parkeerplaats betalen.

Meer informatie

Adres

rue Marie Hélène 25, 6069, Gilly
Parking Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Propark

Propark beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Propark

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,7
Op basis van 225 beoordelingen
2

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 23 maart 2020.


2 keer gebruikt gemaakt van deze parking,van de eerste keer tevreden,alleen moesten we bij aankomst op de luchthaven in Charleroi wel een half uur lopen naar de ingang van de luchthaven!!! Dat was niet zo plezant. Van de 2de keer ben ik alles behalve tevreden,en zwaar ontgoocheld!!! Bij vertrek was alles ok,maar bij terugkomst belde we naar de shuttle dienst om ons te komen ophalen en kregen we het antwoord...neem maar een taxi!!!! Echt wat een marginaal volk daar,we hadden 20€ betaald om de wagen 5 dagen te parkeren en moesten nu 25€ betalen aan de taxi voor een ritje van Max 10 min!!! De persoon die op de parking rondliep hebben we aangesproken waarom we opeens een taxi moesten nemen ipv hun shuttle dienst,wilde daar niks op zeggen,echt een vuile dikke dwaas!! Van deze parking zal ik nooit meer gebruik maken en wil ook iedereen aanraden om nooit deze parking in de toekomst te reserveren!!!

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 21 februari 2020.


Goede en snelle service .

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 20 februari 2020.


Gemakkelijk te vinden, vriendelijk personeel, goede prijs.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 17 februari 2020.


Niets op aan te merken. Busje was er bij vertrek aankomst snel! Medewerker was vriendelijk!

6

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 09 februari 2020.


Parking goed, vriendelijk, spijtig dat bij terugkeer ik 50 min hebben moeten wachten alvorens navette terug vertrok naar parking.

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 05 februari 2020.


Parking ligt ergens achterin, maar perfect vindbaar door de bordjes op de weg. Het terrein is niet verhard, maar wel voldoende in orde. Personeel was vriendelijk en bracht ons snel op de luchthaven. Goede ervaring met Propark.

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 04 februari 2020.


Zeer vriendelijke uitbater die je ,een half uur voordat je aankomt,belt. Hij geeft duidelijke uitleg waar we, bij terugkomst, het busje konden terugvinden ,was heel correct,behulpzaam en vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 04 februari 2020.


Alles zoals het moet, niet wachten , genoeg plaats om te parkeren en voldoende plaats in de shuttle bus.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 30 januari 2020.


Prima service

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 30 januari 2020.


Friendly and expeditious service.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 24 januari 2020.


Super
Niks te klagen
Snel opgehaald

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 21 januari 2020.


Goede service

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 18 januari 2020.


Het was en hele goede ervaring
En super servic zeker en aanrader!

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 15 januari 2020.


Super service

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 14 januari 2020.


Snelle en goede service. Bij aankomst is vooraf contact opnemen zeker noodzakelijk omdat er niet altijd iemand aanwezig is en dan sta je voor een gesloten poort. Bij de heenreis waren we zeer snel op de luchthaven daar de chauffeur iets weg had van een F1-piloot.

Over Propark

Bij Propark parkeert u uw auto op een groot, verhard buitenterrein dat goed bewaakt wordt. Dankzij het ruime aanbod van parkeerplekken kunt u uw auto zelf parkeren. Als extra zekerheid kunt u uw autosleutels meenemen op reis. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Voor mensen met een beperking biedt Propark parkeerplekken aan vlakbij de ingang van het terrein. Deze parkeerplek kunt u niet apart reserveren maar dit kunt u telefonisch doorgeven als u de parking belt op de dag van aankomst. Propark heeft geen speciale shuttlebus voor rolstoelen, maar er zijn mogelijkheden dat uw rolstoel in de shuttlebus past. De medewerkers helpen u graag om uw reis makkelijker te maken.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren rijdt u naar het parkeerterrein in Charleroi toe. Vooraf belt u het parkeerterrein om te melden dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven toe. Er passen 8 personen in de shuttlebus en deze rijdt iedere 10 minuten. Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen, zij zorgen ervoor dat een shuttlebus voor u klaar staat. Opgelet: Een toeslag van 5€ per persoon kan worden toegepast voor nog eens 4 personen in de auto.

Het omheinde terrein van Propark is voorzien van beveiligingscamera's en er is een bewaker aanwezig. U bent er daarom zeker van zijn dat er geen onbevoegden in de buurt van uw auto zullen komen. U kunt uw autosleutels meenemen op reis, hierdoor hooft u niet bang te zijn dat er onnodig met uw auto wordt gereden.

Het parkeerterrein van Propark heeft een receptie waar u zich dient te melden en kunt wachten op de shuttlebus. Daarnaast is er een toilet aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Er is een mogelijkheid om uw auto te laten wassen, zo heeft u bij terugkomst een schone auto. Tevens biedt Propark kinderzitjes aan welke u kunt bijboeken op het reserveringsformulier. Schrijf het op: Een toeslag van 5€ wordt in rekening gebracht op de parkeerplaats wanneer het aantal passagiers meer dan 4 personen bedraagt.

Let op: Het adres van Propark Rue des Hauchies 10, 6060 Gilly, wanneer u het adres invoert in uw navigatiesysteem wordt u mogelijk naar een verkeerde locatie gestuurd. Deze locatie bevindt zich in een woonwijk, u moet in dit geval aan de andere kant van het spoor zijn. Belangrijk is daarom de postcode ook in uw navigatiesysteem te zetten.

Aankomst
Het terrein bevindt zich aan de Rue des Hauchies 10, 6060 in Gily en is goed te bereiken vanaf de snelweg. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de weg naar Propark makkelijker te bereiken.

U kunt zich op de dag van aankomst melden bij de receptie. Daar wordt u door een medewerker begeleid naar een parkeerplaats voor uw auto. U kunt van 04:00 tot 00:00 aankomen bij de parking en op de terugweg wordt er altijd rekening gehouden met de binnenkomende vluchten.

Het terrein bevindt zich op een afstand van 8,3 kilometer van de luchthaven van Charleroi en de shuttlebus brengt u in 10 minuten naar de vertrekhal van de luchthaven.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen. De shuttlebus zal u opwachten bij de uitgang van P2, dit is dezelfde plek waar u ook bent afgezet. U wordt door de shuttlebus naar uw auto gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Adres

rue Marie Hélène 25, 6069, Gilly

Help