Propark heeft een groot parkeerterrein nabij Brussel Charleroi Airport. Het personeel is ervaren en het terrein staat 24 uur per dag onder beveiliging van camera's en een bewaker. U kunt uw sleutels meenemen en hierdoor kunt u met een gerust gevoel op reis.

Meer informatie

Adres

Rue des Hauchies 10, 6060, Gilly
Parking Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Propark

Propark beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Propark

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,8
Op basis van 296 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 03 juli 2022.


Zeer snel en zeer efficiënt!
Ik ben altijd tevreden over hen geweest en zal weer boeken als ik ooit een parkeerplaats nodig heb!
Vriendelijk en professioneel.

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 02 juli 2022.


Top

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 23 juni 2022.


Redelijk vlotte ontvangst alsook het brengen naar de luchthaven én het komen halen op de luchthaven goede plaats op de parking + voldoende ruimte tussen de wagens poort die toegang geeft tot parking is telkens op slot.

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 16 juni 2022.


Alles ging super vlot bedankt

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 13 juni 2022.


Alles goed

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 07 juni 2022.


Zeker voor herhaling vatbaar
Als ik toch een persoonlijk minpuntje moet geven zou ik de kantoorruimte bij betaling rookvrij houden , het was iets te nadrukkelijk voor mij

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 07 juni 2022.


De vriendelijke chauffeur stond reeds te wachten bij aankomst , heel vlot naar het vliegveld gevoerd geweest .We stonden ook geparkeerd dicht bij het kantoor.

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 30 mei 2022.


The only remark i ahve is that one of the drivers was not paying attention to the weel when we were coming back at night, he was on the phone messaging and checking his rooster board every time.

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 29 mei 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 23 mei 2022.


Niets op aan te merken. Sympathieke en snelle service!

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 16 mei 2022.


Goede prijs/kwaliteit

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 12 mei 2022.


Top!

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 09 mei 2022.


Zeer vriendelijk ontvangst en snelle en korte rit tot de luchthaven.
Ook bij aankomst niet lang moeten wachten.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 04 mei 2022.


Prima service van Ace!

8

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 02 mei 2022.


Ophalen voor vertrek duurde vrij lang, ophalen ging heel vlot. Parking is wel niet afgesloten want ze sluiten de poort nooit zodat iedereen kan binnenwandelen

Over Propark

Bij Propark parkeert u uw auto op een groot, verhard buitenterrein dat goed bewaakt wordt. Dankzij het ruime aanbod van parkeerplekken kunt u uw auto zelf parkeren. Als extra zekerheid kunt u uw autosleutels meenemen op reis. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Voor mensen met een beperking biedt Propark parkeerplekken aan vlakbij de ingang van het terrein. Deze parkeerplek kunt u niet apart reserveren maar dit kunt u telefonisch doorgeven als u de parking belt op de dag van aankomst. Propark heeft geen speciale shuttlebus voor rolstoelen, maar er zijn mogelijkheden dat uw rolstoel in de shuttlebus past. De medewerkers helpen u graag om uw reis makkelijker te maken.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren rijdt u naar het parkeerterrein in Charleroi toe. Vooraf belt u het parkeerterrein om te melden dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven toe. Er passen 8 personen in de shuttlebus en deze rijdt iedere 10 minuten. Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen, zij zorgen ervoor dat een shuttlebus voor u klaar staat. Opgelet: Een toeslag van 5€ per persoon kan worden toegepast voor nog eens 4 personen in de auto.

Het omheinde terrein van Propark is voorzien van beveiligingscamera's en er is een bewaker aanwezig. U bent er daarom zeker van zijn dat er geen onbevoegden in de buurt van uw auto zullen komen. U kunt uw autosleutels meenemen op reis, hierdoor hooft u niet bang te zijn dat er onnodig met uw auto wordt gereden.

Het parkeerterrein van Propark heeft een receptie waar u zich dient te melden en kunt wachten op de shuttlebus. Daarnaast is er een toilet aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Er is een mogelijkheid om uw auto te laten wassen, zo heeft u bij terugkomst een schone auto. Tevens biedt Propark kinderzitjes aan welke u kunt bijboeken op het reserveringsformulier. Schrijf het op: Een toeslag van 5€ wordt in rekening gebracht op de parkeerplaats wanneer het aantal passagiers meer dan 4 personen bedraagt.

Let op: Het adres van Propark Rue des Hauchies 10, 6060 Gilly, wanneer u het adres invoert in uw navigatiesysteem wordt u mogelijk naar een verkeerde locatie gestuurd. Deze locatie bevindt zich in een woonwijk, u moet in dit geval aan de andere kant van het spoor zijn. Belangrijk is daarom de postcode ook in uw navigatiesysteem te zetten.

Aankomst
Het terrein bevindt zich aan de Rue des Hauchies 10, 6060 in Gily en is goed te bereiken vanaf de snelweg. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de weg naar Propark makkelijker te bereiken.

U kunt zich op de dag van aankomst melden bij de receptie. Daar wordt u door een medewerker begeleid naar een parkeerplaats voor uw auto. U kunt van 04:00 tot 00:00 aankomen bij de parking en op de terugweg wordt er altijd rekening gehouden met de binnenkomende vluchten.

Het terrein bevindt zich op een afstand van 8,3 kilometer van de luchthaven van Charleroi en de shuttlebus brengt u in 10 minuten naar de vertrekhal van de luchthaven.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen. De shuttlebus zal u opwachten bij de uitgang van P2, dit is dezelfde plek waar u ook bent afgezet. U wordt door de shuttlebus naar uw auto gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Rue des Hauchies 10, 6060, Gilly