Propark heeft een groot parkeerterrein nabij Brussel Charleroi Airport. Het personeel is ervaren en het terrein staat 24 uur per dag onder beveiliging van camera's en een bewaker. U kunt uw sleutels meenemen en hierdoor kunt u met een gerust gevoel op reis.

Meer informatie

Adres

Rue des Hauchies 10, 6060, Gilly
Parking Charleroi Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Propark

Propark beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Propark

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,9
Op basis van 330 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 06 november 2022.


Alles verliep vlot

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2022.


Goed, rudimentair

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2022.


Everything was perfect. Fast pickup

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 19 oktober 2022.


Prima parking. Goed geregeld. Wat ver van luchthaven, maar prima shuttlebus verbinding. Vriendelijke medewerkers en goedkope oplossing voor lang parkeren.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2022.


Following the instructions - the place is easily to be reached. The staff is friendly and there was no problem with the languages spoken. The shuttle service: on the way to the airport 1PM we had to wait about 20 min, but on the way back 11PM - we were lucky to get on the bus immediately! As a whole - I can recommend it!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2022.


Parking op 15 min van de luchthaven, met correcte shuttle service. Alles OK.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2022.


Heel goed

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2022.


Correcte service !

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2022.


Alles in orde. Toch, waarom heb ik van Parkos niet van Propark een claim van 'no show' gekregen?

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2022.


Snel
Vriendelijk

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2022.


Goede service.

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 05 oktober 2022.


Reservatie verliep vlot. Mail met instructies die daarop volgde was duidelijk. Telefonisch contact verliep eveneens vlekkeloos. Zowel bij vertrek als bij terugkomst werden we vriendelijk te woord gestaan. Bij vertrek werden we geholpen met onze bagage. Dit was niet het geval bij aankomst, maar dit terzijde. De parking is basis. Een verlaten stuk onverharde ondergrond met draad en hekken rond in een industrieterrein gelegen.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2022.


Top service!! Aangename en vlotte mijnheer!
We mama en ik kwamen eraan en we konden gelijk onze auto parkeren en hij bracht ons samen met andere reizigers weg. Geen wachttijd gewoon gelijk!
Toen we aankwamen even gebeld en hij stond er heel snel weer op de parking van Charleroi ik had net van simkaart gewisseld en in mum van tijd stonden we weer bij onze eigen auto. Aangename en zalige trip, veel gelachen met de chauffeur. Wij gaan dit veel vaker doen! Geen stress en je kan je auto achterlaten bij betrouwbare mensen! Je kan je eigen autosleutel meenemen. En nu snel een volgende reis boeken haha!

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 28 september 2022.


Al meerdere keren geparkeerd en altijd alles correct en vriendelijk verlopen. De locatie is ideaal want maar op 3 min rijden van snelweg. Vandaaruit met shuttlebus nog max 10 min tot het vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 28 september 2022.


Altijd goede service

Over Propark

Bij Propark parkeert u uw auto op een groot, verhard buitenterrein dat goed bewaakt wordt. Dankzij het ruime aanbod van parkeerplekken kunt u uw auto zelf parkeren. Als extra zekerheid kunt u uw autosleutels meenemen op reis. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Voor mensen met een beperking biedt Propark parkeerplekken aan vlakbij de ingang van het terrein. Deze parkeerplek kunt u niet apart reserveren maar dit kunt u telefonisch doorgeven als u de parking belt op de dag van aankomst. Propark heeft geen speciale shuttlebus voor rolstoelen, maar er zijn mogelijkheden dat uw rolstoel in de shuttlebus past. De medewerkers helpen u graag om uw reis makkelijker te maken.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren rijdt u naar het parkeerterrein in Charleroi toe. Vooraf belt u het parkeerterrein om te melden dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven toe. Er passen 8 personen in de shuttlebus en deze rijdt iedere 10 minuten. Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen, zij zorgen ervoor dat een shuttlebus voor u klaar staat. Opgelet: Een toeslag van 5€ per persoon kan worden toegepast voor nog eens 4 personen in de auto.

Het omheinde terrein van Propark is voorzien van beveiligingscamera's en er is een bewaker aanwezig. U bent er daarom zeker van zijn dat er geen onbevoegden in de buurt van uw auto zullen komen. U kunt uw autosleutels meenemen op reis, hierdoor hooft u niet bang te zijn dat er onnodig met uw auto wordt gereden.

Het parkeerterrein van Propark heeft een receptie waar u zich dient te melden en kunt wachten op de shuttlebus. Daarnaast is er een toilet aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Er is een mogelijkheid om uw auto te laten wassen, zo heeft u bij terugkomst een schone auto. Tevens biedt Propark kinderzitjes aan welke u kunt bijboeken op het reserveringsformulier. Schrijf het op: Een toeslag van 5€ wordt in rekening gebracht op de parkeerplaats wanneer het aantal passagiers meer dan 4 personen bedraagt.

Let op: Het adres van Propark Rue des Hauchies 10, 6060 Gilly, wanneer u het adres invoert in uw navigatiesysteem wordt u mogelijk naar een verkeerde locatie gestuurd. Deze locatie bevindt zich in een woonwijk, u moet in dit geval aan de andere kant van het spoor zijn. Belangrijk is daarom de postcode ook in uw navigatiesysteem te zetten.

Aankomst
Het terrein bevindt zich aan de Rue des Hauchies 10, 6060 in Gily en is goed te bereiken vanaf de snelweg. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de weg naar Propark makkelijker te bereiken.

U kunt zich op de dag van aankomst melden bij de receptie. Daar wordt u door een medewerker begeleid naar een parkeerplaats voor uw auto. U kunt van 04:00 tot 00:00 aankomen bij de parking en op de terugweg wordt er altijd rekening gehouden met de binnenkomende vluchten.

Het terrein bevindt zich op een afstand van 8,3 kilometer van de luchthaven van Charleroi en de shuttlebus brengt u in 10 minuten naar de vertrekhal van de luchthaven.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen. De shuttlebus zal u opwachten bij de uitgang van P2, dit is dezelfde plek waar u ook bent afgezet. U wordt door de shuttlebus naar uw auto gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Rue des Hauchies 10, 6060, Gilly