Propark heeft een groot parkeerterrein nabij Brussel Charleroi Airport. Het personeel is ervaren en het terrein staat 24 uur per dag onder beveiliging van camera's en een bewaker. U kunt uw sleutels meenemen en hierdoor kunt u met een gerust gevoel op reis.

Meer informatie

Adres

Rue des Hauchies 10, 6060, Gilly
Parking Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Propark

Propark beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Propark

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,1
Op basis van 95 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in September 2018. Beoordeling geschreven op 18 February 2019.


Ik ben tevreden :alles is prima verlopen

10

Heeft geparkeerd in February 2019. Beoordeling geschreven op 16 February 2019.


Vlotte en vooral zeer vriendelijke service. Zal hier zeker nog reserveren!

10

Heeft geparkeerd in February 2019. Beoordeling geschreven op 14 February 2019.


Wegbrengen en ophalen verliepen vlot, vriendelijke chaufferus.

10

Heeft geparkeerd in January 2019. Beoordeling geschreven op 10 February 2019.


Top service! Onze auto had problemen en kon niet starten, de mensen van de parking waren hierbij zeer behulpzaam en vriendelijk. Ook de beste prijs! Aanrader!

10

Heeft geparkeerd in February 2019. Beoordeling geschreven op 09 February 2019.


Zeer tevreden, vriendelijk, hulpvaardig en stipt. Parking is ruim en shuttle dienst verloopt zeer vlot.

8

Heeft geparkeerd in February 2019. Beoordeling geschreven op 07 February 2019.


Vlotte service en goede parkeerplaats. Alles in orde.

8

Heeft geparkeerd in January 2019. Beoordeling geschreven op 04 February 2019.


Alles correct verlopen. Wachttijden aanvaardbaar.

8

Heeft geparkeerd in January 2019. Beoordeling geschreven op 02 February 2019.


Zeer tevreden over jullie diensten

8

Heeft geparkeerd in January 2019. Beoordeling geschreven op 25 January 2019.


Goede service voor een korte periode

10

Heeft geparkeerd in January 2019. Beoordeling geschreven op 24 January 2019.


Punctual, nice service, friendly staff, even helped me clear the snow off my car before I left!

10

Heeft geparkeerd in January 2019. Beoordeling geschreven op 21 January 2019.


Vlug van en naar luchthaven gebracht, veilig. Gps stuurde mij wel eerst naar de verkeerde locatie, maar blijkbaar zijn er 3 straten met dezelfde naam in Charleroi. Zeer goedkoop. Ik ben zeer tevreden en zal de parking zeker opnieuw gebruiken

8

Heeft geparkeerd in January 2019. Beoordeling geschreven op 19 January 2019.


Heel goed gegaan. Enkel spijtig dat er niet vermeld staat het adres via Google Maps te navigeren. Andere gps systemen sturen u naar een zelfde adres 10 min vandaan.
Die mensen hebben speciaal Google betaald om u via Google maps direct naar het juiste adres te brengen. Een aanrader

10

Heeft geparkeerd in December 2018. Beoordeling geschreven op 19 January 2019.


Vriendelijk personeel en alles verliep naar tevredenheid. Bij terugkomst bij onze auto bleek de ruit te zijn afgeplakt. We dachten dat er ingebroken was, maar achteraf bleek dat wij de ruit vergeten waren dicht te draaien. Echt top service van de medewerkers! Zo kon er geen regen of iets anders in onze auto komen. Top en bedankt!

10

Heeft geparkeerd in January 2019. Beoordeling geschreven op 17 January 2019.


Zeer goede service

8

Heeft geparkeerd in December 2018. Beoordeling geschreven op 16 January 2019.


Quick departure to the airport.
Pickup was a little slow.
Would probably use the service again.

Over Propark

Bij Propark parkeert u uw auto op een groot, verhard buitenterrein dat goed bewaakt wordt. Dankzij het ruime aanbod van parkeerplekken kunt u uw auto zelf parkeren. Als extra zekerheid kunt u uw autosleutels meenemen op reis. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Voor mensen met een beperking biedt Propark parkeerplekken aan vlakbij de ingang van het terrein. Deze parkeerplek kunt u niet apart reserveren maar dit kunt u telefonisch doorgeven als u de parking belt op de dag van aankomst. Propark heeft geen speciale shuttlebus voor rolstoelen, maar er zijn mogelijkheden dat uw rolstoel in de shuttlebus past. De medewerkers helpen u graag om uw reis makkelijker te maken.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren rijdt u naar het parkeerterrein in Charleroi toe. Vooraf belt u het parkeerterrein om te melden dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven toe. Er passen 8 personen in de shuttlebus en deze rijdt iedere 10 minuten. Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen, zij zorgen ervoor dat een shuttlebus voor u klaar staat.

Het omheinde terrein van Propark is voorzien van beveiligingscamera's en er is een bewaker aanwezig. U bent er daarom zeker van zijn dat er geen onbevoegden in de buurt van uw auto zullen komen. U kunt uw autosleutels meenemen op reis, hierdoor hooft u niet bang te zijn dat er onnodig met uw auto wordt gereden.

Het parkeerterrein van Propark heeft een receptie waar u zich dient te melden en kunt wachten op de shuttlebus. Daarnaast is er een toilet aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Er is een mogelijkheid om uw auto te laten wassen, zo heeft u bij terugkomst een schone auto. Tevens biedt Propark kinderzitjes aan welke u kunt bijboeken op het reserveringsformulier.

Let op: Het adres van Propark Rue des Hauchies 10, 6060 Gilly, wanneer u het adres invoert in uw navigatiesysteem wordt u mogelijk naar een verkeerde locatie gestuurd. Deze locatie bevindt zich in een woonwijk, u moet in dit geval aan de andere kant van het spoor zijn. Belangrijk is daarom de postcode ook in uw navigatiesysteem te zetten.

Aankomst
Het terrein bevindt zich aan de Rue des Hauchies 10, 6060 in Gily en is goed te bereiken vanaf de snelweg. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de weg naar Propark makkelijker te bereiken.

U kunt zich op de dag van aankomst melden bij de receptie. Daar wordt u door een medewerker begeleid naar een parkeerplaats voor uw auto. U kunt van 04:00 tot 00:00 aankomen bij de parking en op de terugweg wordt er altijd rekening gehouden met de binnenkomende vluchten.

Het terrein bevindt zich op een afstand van 8,3 kilometer van de luchthaven van Charleroi en de shuttlebus brengt u in 10 minuten naar de vertrekhal van de luchthaven.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen. De shuttlebus zal u opwachten bij de uitgang van P2, dit is dezelfde plek waar u ook bent afgezet. U wordt door de shuttlebus naar uw auto gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Rue des Hauchies 10, 6060, Gilly

Help