AirportDusParken

AirportDusParken biedt u een betrouwbare valet service. Zo hoeft u geen parkeerplaats te zoeken op de luchthaven en kunt u stressvrij aan de vakantie beginnen. Deze ruimte is beveiligd en er is 24 uur per dag, 7 dagen per week iemand aanwezig.

. Meer informatie

Adres

Höherweg 311-313, 40231, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid AirportDusParken

Over AirportDusParken

AirportDusParken maakt een stressvrije start van uw reis mogelijk. Met de Valet service in de buurt van de luchthaven Düsseldorf kunt u veilig parkeren, want er is altijd personeel ter plaatse en de service is ook 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Valet-Service
Valet parking betekent dat u op de dag van uw reis rechtstreeks naar de luchthaven van Düsseldorf rijdt. Een medewerker zal daar op u wachten om uw auto op te halen nadat deze is gecontroleerd en de kilometerstand is genoteerd. De chauffeur parkeert uw auto dan veilig op de parkeerplaats AirportDusParken. Op de terugreis brengt de chauffeur uw voertuig ook direct terug naar de luchthaven, zodat u snel uw reis kunt voortzetten.

Het verharde terrein van AiportDusParken is te allen tijde afgesloten en omheind. Er is ook 24 uur per dag en 7 dagen per week personeel aanwezig, zodat u in alle rust aan uw vakantie kunt beginnen. Bovendien wordt uw autosleutel veilig bewaard in een safe.

Het park is geasfalteerd en het personeel staat 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking, die u ook graag helpen bij het in- en uitladen van uw bagage. U kunt uw voertuig tijdens uw afwezigheid ook van binnen en buiten laten reinigen tegen een kleine toeslag. U kunt zelfs uw auto laten tanken.

Hoe werkt Valet Parkeren?

Aankomst
Bel AirportDusParken op +49 (0) 157 368 20273 20 minuten voor aankomst op de luchthaven van Düsseldorf. U rijdt dan direct naar de luchthaven terminal B/C Deur 10-11 en overhandigt uw voertuig aan een medewerker van de parkeerdienst AirportDusParken. De medewerker zal eerst uw voertuig controleren op eventuele schade, foto's maken en uw kilometerstand noteren voordat het veilig naar de gereserveerde parkeerplaats wordt gereden.

Adres

Höherweg 311-313, 40231, Düsseldorf

Help