Blackstar Parking

U kunt uw auto gemakkelijk en comfortabel parkeren bij de luchthaven van Düsseldorf. De parkeeraanbieder heeft een parkeergarage op slechts 3 kilometer afstand van de luchthaven en biedt zowel valet als shuttle service aan. Tijdens uw reis staat uw voertuig veilig geparkeerd op het bewaakte parkeerterrein van de aanbieder. Blackstar Parking heeft cameratoezicht en is uitgerust met een veilig alarmsysteem. U kunt er zeker van zijn dat uw voertuig niet alleen goedkoop geparkeerd staat maar ook erg veilig. U kunt bij deze parkeeraanbieder ook extra diensten boeken, zoals bijvoorbeeld een carwash.

Meer informatie

Adres

Brandenburger Straße 42, 40880, Ratingen
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Blackstar Parking

Over Blackstar Parking

Blackstar Parking heeft ruime ervaring met het aanbieden van valet- en shuttleservice. Met de 24-uurs service kunt u te allen tijde contact opnemen met Blackstar Parking. Deze parkeeraanbieder biedt ook extra diensten aan zoals een carwash.


Let op dat deze parkeeraanbieder alleen voertuigen kan parkeren met een maximale breedte van 5 meter, een hoogte van 2,2 meter en een lengte van 2 meter.

Shuttle-Service

Op de dag van vertrek rijdt u zelf naar de parkeerplaats van Blackstar Parking. Daar parkeert u uw auto en vindt er een overdrachtsprotocol plaats. Uw bagage wordt dan in de shuttlebus geladen en u wordt direct met de shuttle naar vertrekgate B gereden. Na terugkomst van uw reis, zal de shuttlebus u snel weer naar uw auto brengen.

Valet-Service

Als u besluit gebruik te maken van de valet service, dan rijdt u direct naar de luchthaven van Düsseldorf. Hier overhandigt u uw auto aan een van de medewerkers van Blackstar Parking. Na een korte van uw auto controle op eventuele schade, zal een medewerker van de parking uw auto naar de parkerplaats rijden. Na uw reis wordt uw auto teruggereden naar het vliegveld, van waaruit u direct aan uw terugreis kunt beginnen.

Bedenk dat deze luchthaven in een lage emissiezone ligt en dat een milieusticker nodig is.

Bij Blackstar Parking staat uw auto veilig! De parkeergarage is afgesloten en wordt 24/7 bewaakt met camera's en een alarmsysteem. Uw autosleutels worden in een aparte stalen kast opgeborgen wanneer u ze inlevert.

Voor zowel de shuttle als de valetservice vindt een korte controle van uw auto plaats. Er worden foto's genomen. De parkeeraanbieder is verzekerd voor het parkeren van uw auto volgens zijn algemene voorwaarden.

Deze parkeeraanbieder staat 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking.

u heeft verder de mogelijkheid om gebruik te maken van enkele aanvullende diensten, die u direct kunt toevoegen aan uw reservering. Deze aanvullende diensten zijn onder andere een tankservice, autoreiniging en een beschermhoes.

h4>

Hoe werkt Shuttle Parkeren?

Heenreis

Rijd direct naar de parkeerplaats van de aanbieder en parkeer uw voertuig op het beveiligde parkeerterrein. Neem 20 minuten voor uw aankomst op de parkeerplaats telefonisch contact op met de parking. Voordat u uw voertuig parkeert, vindt er een overdrachtsprotocol plaats, een medewerker neemt enkele foto's en vult een formulier met u in. Daarna wordt u direct naar Düsseldorf Airport gebracht met de comfortabele shuttlebus van de aanbieder. De shuttle brengt u direct naar de vertrekhal B.

Terugreis
Neem op de terugweg telefonisch contact op met de parkeeraanbieder nadat u uw bagage heeft opgehaald en door de douane bent gegaan. De shuttle brengt u direct terug naar uw auto.

Hoe werkt Valet Parken?

heenreis

Op de dag van vertrek rijdt u met uw eigen voertuig direct naar de luchthaven van Düsseldorf. Neem 20 minuten voor uw aankomst bij de terminal telefonisch contact op met de chauffeur. De medewerker staat dan al op de luchthaven op u te wachten, namelijk bij vertrekgate B. Voor de veiligheid van u en de parkeeraanbieder wordt uw voertuig bij het ophalen geïnspecteerd en wordt er een protocol opgesteld waarin belangrijke informatie wordt genoteerd en foto's worden gemaakt. U overhandigt uw sleutels en voertuig aan de medewerker en hij parkeert uw auto op het beveiligde terrein van de parkeeraanbieder, terwijl u direct naar de check-in kunt gaan.

terugreis
Nadat u uw bagage hebt opgehaald en door de douane bent gegaan, belt u de parkeerprovider opnieuw rechtstreeks om te bevestigen dat zij uw auto naar de luchthaven kunnen brengen. De chauffeur ontmoet u op dezelfde plaats als waar u op de dag van uw reis naartoe bent gebracht, namelijk vertrekpoort B.

Adres

Brandenburger Straße 42, 40880, Ratingen