Parkeer uw auto in de directe omgeving van de luchthaven van Düsseldorf. U kunt kiezen tussen de shuttle service, wat betekent dat u naar Park Port komt en het brengt u naar de vertrekterminal op de luchthaven. Of u kunt kiezen voor de Valet service, zodat u direct naar de vertrekterminal rijdt en Park Port daar op u wacht. Het maakt niet uit wat u beslist: Met Park Port kunt u ontspannen en zonder een parkeerplaats te hoeven zoeken aan uw vakantie beginnen.

Meer informatie

Adres

Vogelsanger Weg 91, 40470, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park-Port

Park-Port beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer

Over Park-Port

Park Port doet er alles aan om uw reis zorgeloos en comfortabel te maken. De stress begint vaak wanneer uw reis bijna begint en u niet weet hoe u naar de luchthaven van Düsseldorf moet komen. Met Park Port rijdt u comfortabel met uw eigen auto naar de luchthaven en het personeel zorgt voor de rest. Een valet service en shuttle service zal u begeleiden naar de vertrekhal op de luchthaven.

Shuttle-service
Met de pendeldienst brengt u uw auto naar Park Port en overhandigt uw auto op de parkeerplaats. Nadat u samen met een medewerker van Park Port het overdrachtsprotocol heeft afgerond, brengen wij u direct met de shuttlebus naar de luchthaven. Bij terugkomst wordt u van de luchthaven opgehaald door de shuttlebus en naar uw auto gereden.

Valet-service
Met de Valet-service kunt u rechtstreeks naar de luchthaven rijden en uw auto aan een medewerker van Park Port overhandigen. De teruggave van de auto is natuurlijk ook op de luchthaven. Speciaal aanbevolen voor gezinnen met kinderen.

Het parkgedeelte van Park Port is volledig omheind en beveiligd. De grond is geplaveid en goed verlicht op alle tijdstippen van de dag. Er is ook 24 uur per dag, 7 dagen per week personeel aanwezig. Dat u uw sleutel moet inleveren bij deze parking is daarom ook veilig. De autosleutels zijn veilig opgeborgen in een kluis.

Bij de overhandiging van uw voertuig wordt een voertuiginspectie uitgevoerd, zodat misverstanden voorkomen kunnen worden.

U heeft de mogelijkheid om te profiteren van het professionele onderhoud van uw voertuig en andere diensten van Park Port. Uw extra bestelling wordt dan tijdens uw reis verwerkt. Deze diensten omvatten bijvoorbeeld het onderhoud van voertuigen.

De Park Port service is beschikbaar vanaf 03:00 tot 00:00 uur. Tijdens deze tijden is de gratis pendelbus ook flexibel om aan uw behoeften te voldoen.

Voor extra grote voertuigen is een toeslag van 50% vereist.

Hoe werkt shuttle parkeren?


Aankomst

U overhandigt uw voertuig persoonlijk op het afgesproken tijdstip bij het ophaalpunt Park Port, waar een medewerker u zal ontvangen. Het personeel zal een korte voertuigcontrole uitvoeren om het acceptatieprotocol te voltooien. Uw auto wordt dan veilig geparkeerd op de parkeerplaats. Na ontvangst van uw voertuig wordt uw bagage in een van de shuttlebussen geladen. Er zijn ook kinderzitjes voorzien in de shuttle. Er zijn geen extra kosten voor uw bagage of nachttoeslagen. De pendelbus brengt u dan individueel naar de luchthaven zonder wachttijden.

Terugreis
Na uw terugvlucht wordt u met de pendeldienst naar uw voertuig gebracht, zodat u comfortabel aan uw terugreis naar uw bestemming kunt beginnen. Meld u hiervoor bij de Park Port medewerker bij de bagagebalie, zodat hij of zij u op tijd kan ophalen. Vervolgens neemt u de lift naar de 1e verdieping van de vertrekhal. Het trefpunt is de uitgang van de vertrekterminal B/C deur nr. 10. Daar wacht de pendelbus op u en brengt u terug naar uw voertuig.

Hoe werkt valet parkeren?


Aankomst
Op de dag van aankomst haalt een Park Port medewerker uw voertuig direct op bij Terminal B/C zodat u met een gerust hart aan uw reis kunt beginnen. U bereikt het ontmoetingspunt bij de terminal en levert uw voertuig gewoon in. In geval van vertraging heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met de verantwoordelijke medewerker. Na een korte voertuigcontrole wordt de huidige toestand van de auto geregistreerd. Het team zal u natuurlijk helpen met het uitladen van uw bagage. U kunt vervolgens overgaan tot het inchecken. Park Port zal voor de rest zorgen. Uw voertuig wordt overgebracht naar de beveiligde parkeerplaats. Tijdens uw afwezigheid wordt uw autosleutel veilig bewaard in de kluis van het parkeerterrein.

Terugreis
Als u weer op de luchthaven van Düsseldorf landt, gaat u naar vertrekniveau B/C deur 10. Daar aangekomen staat er een Park Port medewerker met uw auto op u te wachten. Na nog een voertuigcontrole kunt u uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Vogelsanger Weg 91, 40470, Düsseldorf