Parkflair is een jong bedrijf dat u een uitstekende valet service biedt. U rijdt direct naar de luchthaven van Düsseldorf en overhandigt uw auto zonder zorgen aan een medewerker. Terwijl u al begint met inchecken, wordt uw voertuig veilig voor u geparkeerd op het terrein van Parkflair, dat zich op slechts 6,5 kilometer van de luchthaven van Düsseldorf bevindt.

. Meer informatie

Adres

Moltkestraße 23, 40211, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkflair

Over Parkflair

Parkflair is een jong bedrijf dat uw reis zo aangenaam mogelijk wil maken. U kiest voor de Valet service van Parkflair en u krijgt een uitstekende service. Het terrein ligt 6,5 kilometer van de luchthaven van Düsseldorf, waar uw auto veilig is tijdens uw afwezigheid.

.

Valet-Parkeren

Neem op de dag van aankomst contact op met Parkflair om een ontmoetingsplaats op de luchthaven te regelen. Daar overhandigt u uw voertuig aan de werknemer die een korte schade check uitvoert en uw reserveringsbevestiging controleert. U geeft dan uw sleutels af en gaat verder met het inchecken. De medewerker parkeert uw voertuig voor u op het terrein en overhandigt het bij terugkomst aan u op de luchthaven.

Uw auto wordt geparkeerd op een omheinde parkeerplaats van grind. Daarnaast is er ook controlepersoneel ter plaatse om ervoor te zorgen dat uw auto veilig geparkeerd staat. Als u uw auto inlevert, zal er ook een schadecontrole worden uitgevoerd en het rapport zal u per e-mail worden toegestuurd. Zo bent u er zeker van dat er niets met uw voertuig gebeurt en dat er geen misverstanden zullen ontstaan.

Parkflair biedt een breed scala aan diensten met veel comfort. Het parkgedeelte is gegraveerd en medewerkers van de parkaanbieder helpen u graag bij het in- en uitladen van uw bagage.

Met betrekking tot de beperking van de grootte van de voertuigen die u kunt parkeren, geldt de maximale lengte van 6 meter.

Met betrekking tot de beperking van de grootte van de voertuigen die u kunt parkeren, geldt de maximale lengte van 6 meter.

.
Na afronding van de reservering ontvangt u alle gegevens per e-mail. Als u vragen heeft, bel dan de hotline.

Valet-Parkeren

Heenreis

Bel Parkflair 30 minuten voor uw aankomst op de luchthaven van Düsseldorf om ons te laten weten wanneer u aankomt en om de details te bespreken. De werknemer zal u herkennen op de luchthaven door uw nummerplaat en zal u vriendelijk verwelkomen op de terminal. U herkent de werknemer aan een vriendelijke glimlach en een werknemerskaart met het Parkflair logo. Na het zorgvuldig overhandigen en controleren van uw auto, geeft u de autosleutels aan onze chauffeur. De chauffeur zal u ook een ophaalticket geven waarmee u uw auto terug kunt krijgen. Terwijl de chauffeur uw auto voor u parkeert, kunt u zonder zorgen naar de incheckbalie gaan.

Terugreis
Bel ons zodra u de volle bagage heeft, bel opnieuw het nummer van het ophaalbiljet dat u tijdens uw heenreis van de chauffeur heeft ontvangen. Zodra u uw bagage heeft, komt u aan bij de afgesproken terminal waar de chauffeur u opwacht.

Adres

Moltkestraße 23, 40211, Düsseldorf

Help