Met Parking Palace kiest u voor een uitstekende parkeeraanbieder met jarenlange ervaring. U krijgt een beveiligde parkeerplaats aangeboden, inclusief een betrouwbare shuttle- of valet service. U kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid om uw voertuig grondig te laten wassen tijdens uw afwezigheid. Zo kunt u zorgeloos aan uw reis beginnen!

Meer informatie

Adres

Theodorstr. 128, 40472, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking Palace

Beoordelingen Parking Palace

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,5
Op basis van 64 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 27 mei 2022.


/

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 26 mei 2022.


Zeer vriendelijk,zeer correct,goede prijs.
Zal ze zeker aanbevelen bij vrienden.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 24 mei 2022.


We werden vriendelijk ontvangen bij aankomst.
Als we terug kwamen stond de shuttle dienst ons praktisch op te wachten dus prima service.

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 19 mei 2022.


Alles prima en vlot verlopen

8

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 17 mei 2022.


Top

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 16 mei 2022.


Goed aangegeven, snelle afhandeling. Alleen maar papier laten zien, bagage uitnemen, auto parkeren , busje in en vlot op luchthaven. Ik ha

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 04 mei 2022.


Vlotte vriendelijke service . Geen bellen of lange wachttijden voor de transfer naar de luchthaven . TOP . Wij hadden er nog al geparkeerd . Ik kan deze parking aanraden . En voor een kleine prijs is ook zeker een pluspunt . Vriendelijk respectvol beleefd personeel . Op slechts paar minuten van de luchthaven .

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 02 mei 2022.


OK

8

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 22 april 2022.


Nummering op parkeerterrein was beperkt waardoor het wat zoeken was naar de auto bij de terugkomst

8

Heeft geparkeerd in maart 2022. Beoordeling geschreven op 19 april 2022.


Prima service!!
vriendelijk en behulpzaam!

8

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 19 april 2022.


Zeer vlotte dienst

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 17 april 2022.


Prima service

8

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 17 april 2022.


Het was een af en aan rijden. Vriendelijkheid schiet absoluut tekort. Dat Wat vriendelijk zijn kost precies moeite maar goed. Het is wat het is een goedkope parking maar opgelet je kan er nergens schuilen en dat is een groot minpunt als je nog niet direct mee kan met de shuttlebus.

8

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 17 april 2022.


Zeer vriendelijk geholpen, vlotte shuttle verbinding, zeer goede prijs-kwaliteit.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 16 april 2022.


Alles perfect zoals het hoort

Over Parking Palace

Met Parking Palace kiest u voor een veilige en ervaren parkeeraanbieder. U kunt bij Parking Palace kiezen of u gebruikt maakt van de shuttle service of Valet service. Beide opties bieden 24-uurs beveiliging voor de auto.

Shuttleservice

Valet Service

Gebruik de Valet Service en bespaar kostbare tijd voor uw vlucht. U overhandigt uw voertuig aan een medewerker van Parking Palace rechtstreeks bij Terminal B-C bij vertrek. Bij terugkomst staat er weer een medewerker op u te wachten op de luchthaven en krijgt u uw voertuig ook weer direct terug.

Als u kiest voor Parking Palace, kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig veilig is tijdens uw afwezigheid. De parkeerplaats is omheind, afgesloten en bewaakt met camera's. U mag uw autosleutels meenemen op reis.

Zowel bij de shuttle service als de Valet service vindt tijdens de overdracht een korte controle van uw auto op eventuele reeds bestaande schade plaats. De parkeeraanbieder is verzekerd voor het parkeren van uw auto in overeenstemming met zijn algemene voorwaarden. De sleutels mag u meenemen op reis.

Parking Palace biedt u een uitstekende service. De shuttleservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar en brengt u naar de luchthaven. Het personeel van Parking Palace helpt u ook graag bij het in- en uitladen van uw bagage. Er is ook een wachtkamer op de parkeerplaats waar u de tijd kunt overbruggen tot uw shuttlebus klaar is.

Bij Parking Palace heeft u ook de mogelijkheid om uw auto te laten wassen. U kunt eenvoudig een van de verschillende waspakketten selecteren bij het maken van uw reservering.

Bij de shuttle-service zijn twee personen bij de prijs inbegrepen. Vanaf de derde persoon vraagt de parkeeraanbieder een extra toeslag per persoon. Daarnaast is 1 stuk bagage inclusief, mocht u meerdere koffers meenemen, kunt u deze aan uw reservering toevoegen voor €3 extra per stuk bagage. Ook bijzondere bagage kunt u bij Parking Palace meenemen, hiervoor betaalt u €5 extra per stuk.

Aankomst
. Op de dag van uw reis rijdt u rechtstreeks naar bovenstaand adres van Parking Palace. Daar wordt u opgewacht door ons getrainde personeel.Het is niet nodig vooraf telefonisch contact op te nemen met de parkeeraanbieder. U parkeert uw voertuig persoonlijk bij dit voertuigacceptatiepunt. Om de wachttijd tot een minimum te beperken, gelieve het volgende in acht te nemen: - Laadt u alstublieft uw bagage uit het voertuig. -Laat de bestuurder in de auto zitten. -Het personeel zal de bestuurder met het voertuig naar een parkeerplaats leiden. - Na het parkeren, gelieve naar de receptie te gaan en in te checken. Wij raden u aan een paar foto's van uw voertuig te nemen. Wij bevelen dit aan omdat u dan een bewijs heeft voor de verzekering in geval van schade. -Bij het inchecken kan de bagage op de pendelbus worden geladen. Wij raden u aan een paar foto's van uw voertuig te nemen. Wij raden u aan dit te doen, zodat u in geval van schade een bewijs heeft voor de verzekeringsmaatschappij. Daarna laadt u de bagage in de pendelbus, die daar op u staat te wachten. De bus brengt u binnen 10-15 minuten naar de luchthaven van Düsseldorf.

Let op: per reservering zijn twee personen inbegrepen voor de pendeldiensttransfer. Voor de derde persoon of meer rekent de parkeeraanbieder een toeslag aan, die u ter plaatse rechtstreeks aan de aanbieder kunt betalen. Wij raden u aan de personen (uw familieleden) op de luchthaven af te zetten en vervolgens naar de parkeeraanbieder te rijden.

Rückreise
Meld u op de terugreis, terwijl u uw bagage ophaalt, bij Parking Palace, dus ongeveer 15 minuten voordat u de terminal bereikt. Het nummer is hier. De shuttlebus haalt u op bij het afgesproken ontmoetingspunt (het ontmoetingspunt op de luchthaven is Vertrekterminal B - C Deur 10) en brengt u terug naar het opstappunt van het voertuig en u kunt uw reis naar huis beginnen.

Adres

Theodorstr. 128, 40472, Düsseldorf