Wanneer u op reis gaat, wil u natuurlijk zorgeloos parkeren en snel op het vliegveld zijn. Bij Parkkönig parkeert u veilig in hun kleine parkeergarage en wordt u daarna in minder dan 4 minuten naar Düsseldorf Airport gebracht. Kiest u voor de shuttle-service dan houdt u uw sleutels zelf bij. Kiest u voor valet-parkeren, dan worden uw sleutels veilig voor u bewaard. Welke optie ook kiest, u bent de koning te rijk wanneer u kiest voor Parkkönig.

Meer informatie

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkkönig

Parkkönig beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Parkkönig

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,0
Op basis van 122 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 11 januari 2020.


Fijne service, overdekt parkeren.
Bij aankomst op het parkeerterrein enkele minuutjes wachten op de shuttle die je dan je parkeerplaats toont. Geen probleem. Bij terugkomst hielp de chauffeur zelfs zonder vragen om mijn erg zware koffer in mijn auto te heffen. Zeer aangenaam na een lange reis, bedankt!

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 10 januari 2020.


Perfect!

At the airport in less than 15 min once arrived.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 08 januari 2020.


Heel aangename ervaring, alles is perfect naar wens verlopen.
Vriendelijke en vlotte bediening.
Binnen de kotste tijd naar luchthaven en terug naar parking.
persoonlijk heb ik geen minpunten te melden.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 08 januari 2020.


Snel, vriendelijk en praktisch

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 31 december 2019.


Het systeem van bellen, afhalen, auto parkeren zowel heen als terugvlucht zijn zeker in orde, behulpzaam personeel, correcte uurregeling en wachttijden.
Gewoonweg goed, een herhaling is zeker aan de orde.
Bedankt en een gelukkig Nieuwjaar.
Alen Pros - Stocker Tatianna

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 29 december 2019.


Goede ervaring, alles goed uitgelegd via you tube filmpje op hun site stonden al te wachten bij aankomst aan de parking en bij aankomst op de luchthaven gebeld en 2 minuten later waren ze er al.

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 20 december 2019.


Leuk ervaring behalve de man bij de telefoon die spreekt alleen maar german probeer met hem english te praten maar nee die wil niet voor de rest alles was perfect in orde

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 18 december 2019.


Goed

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 17 december 2019.


De drop-off van de wagen was geen probleem, er stond al een taxi te wachten.
Bij het landen was er wel een misverstand, reizigers komen normaal aan bij "Ankunft"arrivals op een luchthaven .......!!!!
De taxi stond blijkbaar te wachten bij "Abflug" take off........een verdieping hoger....!!!
Voor de rest geen problemen, wagen stond 8 dagen in een ondergrondse parking voor een zeer schappelijke prijs.....!!!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 11 december 2019.


Dit was de tweede maal dat ik via Parkkönig gewerkt heb, en ook deze keer weer puike service. Meteen geholpen bij aankomst, vlot naar de luchthaven gebracht.
En bij terugkeer opnieuw helemaal niet moeten wachten, en meteen naar mijn auto gebracht.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 10 december 2019.


Zeer goede parking alles tip top geregeld en zeer bekwame hulpzame chauffeurs ik kan deze parking alleen maar aanraden bij iedereen. Privé busje voor u alleen op nog geen 10 min rijden en je word gewoon voor de ingang afgezet en terug opgehaald

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 09 december 2019.


Super service

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 27 november 2019.


Zeer goede prijs en correcte afspraken

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 22 november 2019.


Goed alleen is het wat onduidelijk waar je moet staan bij terugkomst aan de luchthaven. Op het papier staat bij de bussen maar na vraag aan een arbeider luchthaven blijkt het bij uitgang 10

Over Parkkönig

Park König heeft 300 parkeerplaatsen beschikbaar. De shuttle- en valetdiensten zijn 24 uur per dag beschikbaar. Voor de garage geldt een maximale doorrijhoogte van 2,10 meter en in de parkeervakken kunnen auto's parkeren met een maximale lengte van 5,25 meter.

Shuttle-parkeren
Als u bij Parkkönig kiest voor shuttle-parkeren, dan parkeert u uw auto zelf in hun parkeergarage. De shuttle-bus brengt u vervolgens in slechts 4 minuten naar het vliegveld. De autosleutels neemt u mee. Op de terugreis pikt de shuttle-bus u aan de luchthaven op.

Valet-parkeren
Wanneer u kiest voor valet-parkeren, dan haalt een parkingmedewerker uw auto op aan Düsseldorf Airport. Na een controle van uw auto, geeft u uw sleutels daar af aan de parkingmedewerker en kan u inchecken voor uw vlucht. De medewerker brengt uw auto naar de parking en parkeert de auto daar in de parkeergarage. Na de landing brengt een medewerker van Park König uw auto naar de luchthaven waar u uw autosleutels krijgt en naar huis vertrekken.

De parkeergarage van Parkkönig wordt beveiligd door camera’s en afgesloten met een rolhek. De parkeergarage beschikt ook over een alarm- en brandsysteem.

In de parkeergarage zijn er parkeerplaatsen voor mindervaliden. Verder kan u een gratis drankje krijgen en een kluisje huren voor uw waardevolle spullen. U kan ook gebruik maken van het toilet.

Voor de rit met de shuttle-bus zijn er kinderstoeltjes beschikbaar. Deze kan u gratis bijboeken wanneer u een reservering maakt. De chauffeur van de shuttle-bus helpt u graag met het inladen van uw koffers.

Shuttle-parkeren

Aankomst
Parkkönig zit op Danziger Straße 101, Düsseldorf. De parkeergarage ligt zich vlak naast de B8. De inrit naar de parkeergarage wordt aangeduid met een wit-rood bord. Gebruik onze routeplanner om de meest snelle en gemakkelijke route naar de parking te berekenen.

15 minuten voor u aankomt op de parking, belt u met Parkkönig om uw precieze aankomsttijd door te geven. Volg de borden naar de parkeergarage en blijf wachten bij de slagbomen. De chauffeur van de shuttle-bus wacht u hier op. Wanneer de chauffeur er nog niet staat wanneer u aankomt, belt u nog eens naar de parkeeraanbieder.

De medewerker opent de garage voor u, zodat u kan parkeren. De witte shuttle-bus staat buiten op u te wachten en is te herkennen aan het logo van ‘Parkkönig’ dat op de zijkant van de bus staat. Vervolgens wordt u in 4 minuten naar het vliegveld gebracht.

Vertrek
Wanneer u geland bent op Düsseldorf Airport, gaat u eerst uw bagage ophalen. Daarna neemt u contact op met Parkkönig. Op de heenreis krijgt u een parkeerticket waar de locatie opstaat waar de witte shuttle-bus u ophaalt. Meestal is dat bij Terminal B/C, verdieping 1.

Mocht u onverwacht de reis moeten inkorten of verlengen, dient u dit tijdig door te geven aan Parkkönig. Wanneer u een of meer dagen langer parkeert dan geboekt, kan de parkeeraanbieder extra kosten in rekening brengen. Deze kan u aan het einde van de reis ter plaatse en cash afrekenen.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag van vertrek, rijdt u rechtstreeks naar Düsseldorf Airport. 30 minuten voor aankomst op de luchthaven, neemt u contact op met Parkkönig om uw precieze aankomsttijd door te geven. Parkkönig stuurt dan een van hun medewerkers naar het vliegveld om uw auto op te halen.

Een medewerker van Parkkönig wacht u op bij Vertrekhal A (Abflug-Terminal A) en heeft uw gegevens mee om u te herkennen wanneer u aankomt. Hijzelf is te herkennen aan de bedrijfskleding van Parkkönig. Meestal ziet de medewerker u aankomen en komt hij u tegemoet.

Na een korte inspectie van uw auto, brengt de parkingmedewerker uw auto naar de parking om uw auto daar te parkeren. Voor het weg- en terugbrengen van uw auto, wordt er hooguit 20 kilometer gereden met uw auto. U kan ondertussen de terminal binnenlopen en inchecken.

Vertrek
Nadat u terug geland bent op Düsseldorf Airport, haalt u eerst uw bagage op. Daarna belt u met Parkkönig om door te geven dat u geland bent. Vervolgens brengt een medewerker uw auto naar Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). Daar neemt u de auto over en kan u uw reis vervolgen.

Wanneer u onverwacht vroeger of later terug moet komen, dient u dit door te geven aan Parkkönig. Zo kunnen zij daar rekening mee houden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert dan gepland, kunnen er extra kosten aangerekend worden. Deze kan u ter plaatse en cash bijbetalen aan het einde van uw reis.

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf

Help