Wanneer u op reis gaat, wil u natuurlijk zorgeloos parkeren en snel op het vliegveld zijn. Bij Parkkönig parkeert u veilig in hun kleine parkeergarage en wordt u daarna in minder dan 4 minuten naar Düsseldorf Airport gebracht. Kiest u voor de shuttle-service dan houdt u uw sleutels zelf bij. Kiest u voor valet-parkeren, dan worden uw sleutels veilig voor u bewaard. Welke optie ook kiest, u bent de koning te rijk wanneer u kiest voor Parkkönig.

Meer informatie

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkkönig

Parkkönig beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Over Parkkönig

Park König heeft 300 parkeerplaatsen beschikbaar. De shuttle- en valetdiensten zijn 24 uur per dag beschikbaar. Voor de garage geldt een maximale doorrijhoogte van 2,10 meter en in de parkeervakken kunnen auto's parkeren met een maximale lengte van 5,25 meter.

Shuttle-parkeren
Als u bij Parkkönig kiest voor shuttle-parkeren, dan parkeert u uw auto zelf in hun parkeergarage. De shuttle-bus brengt u vervolgens in slechts 4 minuten naar het vliegveld. De autosleutels neemt u mee. Op de terugreis pikt de shuttle-bus u aan de luchthaven op.

Valet-parkeren
Wanneer u kiest voor valet-parkeren, dan haalt een parkingmedewerker uw auto op aan Düsseldorf Airport. Na een controle van uw auto, geeft u uw sleutels daar af aan de parkingmedewerker en kan u inchecken voor uw vlucht. De medewerker brengt uw auto naar de parking en parkeert de auto daar in de parkeergarage. Na de landing brengt een medewerker van Park König uw auto naar de luchthaven waar u uw autosleutels krijgt en naar huis vertrekken.

De parkeergarage van Parkkönig wordt beveiligd door camera’s en afgesloten met een rolhek. De parkeergarage beschikt ook over een alarm- en brandsysteem.

In de parkeergarage zijn er parkeerplaatsen voor mindervaliden. Verder kan u een gratis drankje krijgen en een kluisje huren voor uw waardevolle spullen. U kan ook gebruik maken van het toilet.

Voor de rit met de shuttle-bus zijn er kinderstoeltjes beschikbaar. Deze kan u gratis bijboeken wanneer u een reservering maakt. De chauffeur van de shuttle-bus helpt u graag met het inladen van uw koffers.

Shuttle-parkeren

Aankomst
Parkkönig zit op Prinzenallee 18, Düsseldorf. De parkeergarage ligt zich vlak naast de B8. De inrit naar de parkeergarage wordt aangeduid met een wit-rood bord. Gebruik onze routeplanner om de meest snelle en gemakkelijke route naar de parking te berekenen.

15 minuten voor u aankomt op de parking, belt u met Parkkönig om uw precieze aankomsttijd door te geven. Volg de borden naar de parkeergarage en blijf wachten bij de slagbomen. De chauffeur van de shuttle-bus wacht u hier op. Wanneer de chauffeur er nog niet staat wanneer u aankomt, belt u nog eens naar de parkeeraanbieder.

De medewerker opent de garage voor u, zodat u kan parkeren. De witte shuttle-bus staat buiten op u te wachten en is te herkennen aan het logo van ‘Parkkönig’ dat op de zijkant van de bus staat. Vervolgens wordt u in 4 minuten naar het vliegveld gebracht.

Vertrek
Wanneer u geland bent op Düsseldorf Airport, gaat u eerst uw bagage ophalen. Daarna neemt u contact op met Parkkönig. Op de heenreis krijgt u een parkeerticket waar de locatie opstaat waar de witte shuttle-bus u ophaalt. Meestal is dat bij Terminal B/C, verdieping 1.

Mocht u onverwacht de reis moeten inkorten of verlengen, dient u dit tijdig door te geven aan Parkkönig. Wanneer u een of meer dagen langer parkeert dan geboekt, kan de parkeeraanbieder extra kosten in rekening brengen. Deze kan u aan het einde van de reis ter plaatse en cash afrekenen.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag van vertrek, rijdt u rechtstreeks naar Düsseldorf Airport. 30 minuten voor aankomst op de luchthaven, neemt u contact op met Parkkönig om uw precieze aankomsttijd door te geven. Parkkönig stuurt dan een van hun medewerkers naar het vliegveld om uw auto op te halen.

Een medewerker van Parkkönig wacht u op bij Vertrekhal A (Abflug-Terminal A) en heeft uw gegevens mee om u te herkennen wanneer u aankomt. Hijzelf is te herkennen aan de bedrijfskleding van Parkkönig. Meestal ziet de medewerker u aankomen en komt hij u tegemoet.

Na een korte inspectie van uw auto, brengt de parkingmedewerker uw auto naar de parking om uw auto daar te parkeren. Voor het weg- en terugbrengen van uw auto, wordt er hooguit 20 kilometer gereden met uw auto. U kan ondertussen de terminal binnenlopen en inchecken.

Vertrek
Nadat u terug geland bent op Düsseldorf Airport, haalt u eerst uw bagage op. Daarna belt u met Parkkönig om door te geven dat u geland bent. Vervolgens brengt een medewerker uw auto naar Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). Daar neemt u de auto over en kan u uw reis vervolgen.

Wanneer u onverwacht vroeger of later terug moet komen, dient u dit door te geven aan Parkkönig. Zo kunnen zij daar rekening mee houden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert dan gepland, kunnen er extra kosten aangerekend worden. Deze kan u ter plaatse en cash bijbetalen aan het einde van uw reis.

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf