Wanneer u op reis gaat, wil u natuurlijk zorgeloos parkeren en snel op het vliegveld zijn. Bij Parkkönig parkeert u veilig in hun kleine parkeergarage en wordt u daarna in minder dan 4 minuten naar Düsseldorf Airport gebracht. Kiest u voor de shuttle-service dan houdt u uw sleutels zelf bij. Kiest u voor valet-parkeren, dan worden uw sleutels veilig voor u bewaard. Welke optie ook kiest, u bent de koning te rijk wanneer u kiest voor Parkkönig.

Meer informatie

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkkönig

Parkkönig beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Parkkönig

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,8
Op basis van 108 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 19 november 2019.


Supervlot en correct!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 08 november 2019.


Alles perfect geregeld

4

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 08 november 2019.


Ik heb 3 keer gebeld om mij op te pikken op de luchthaven.
Ik heb meer dan 1 uur moet wachten op de shuttle.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Hassan Bouzambou, bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend dat het zo lang duurde. Wij gaan contact opnemen met de parking en hopen dat dit in de toekomst zal verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Goeie service en veilig overdekte parking

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Voor ons de 1st keer maar alles was dik in orde zoals afgesproken opgepikt en afgehaald waarvoor dank
Jozef en Ria

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Goed

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Goede en snelle service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Snel beleefd

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Heel vlot toen we toekwamen, maar de chauffeur was allesbehalve vriendelijk. Hij leidde ons naar de andere parkeergarage zonder dat we op een of andere manier gebrieft werden. We moesten blijkbaar parkeren op een plaats die hij aanduidde, maar veel ervan waren te smal omdat de auto ernaast niet goed stond. Hij werd kwaad omdat ik niet parkeerde. Ten eerste wist ik niet wat de bedoeling was en ten tweede kon hij ook zien dat er onvoldoende ruimte was.
De terugkeer verliep ook erg vlot. Even bellen en vijf minuten later was de shuttlebus er. Erg vriendelijke man.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Vlotte service.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2019.


Goed georganiseerd. We hadden veel vertraging. Hebben gebeld om dit te melden en was allemaal geen probleem. Alleen wel eventjes moeten wachten bij de terugkomst en vermits we al 7 uur vertraging hadden, is dit niet zo leuk.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 29 september 2019.


Voor de eerste maal gebruik gemaakt via deze en moet zeggen, dat alles vrij vlot verlopen is.
Enkel het telefonisch bereiken bij vertrek en terugkeer is moeilijk te verstaan, maar gelukkig stoppen zij regelmatig aan de luchthaven.
Ik zal bij een volgende maal zeker terug kiezen voor jullie, het ruwe rijgedrag van de chauffeur nemen wij er wel bij.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 28 september 2019.


Alles perfect ! Dank u !

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 26 september 2019.


Goede service

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 14 september 2019.


Punctueel , hoffelijk , enkel terugvinden outo beetje on overzichtelijk

Over Parkkönig

Park König heeft 300 parkeerplaatsen beschikbaar. De shuttle- en valetdiensten zijn 24 uur per dag beschikbaar. Voor de garage geldt een maximale doorrijhoogte van 2,10 meter en in de parkeervakken kunnen auto's parkeren met een maximale lengte van 5,25 meter.

Shuttle-parkeren
Als u bij Parkkönig kiest voor shuttle-parkeren, dan parkeert u uw auto zelf in hun parkeergarage. De shuttle-bus brengt u vervolgens in slechts 4 minuten naar het vliegveld. De autosleutels neemt u mee. Op de terugreis pikt de shuttle-bus u aan de luchthaven op.

Valet-parkeren
Wanneer u kiest voor valet-parkeren, dan haalt een parkingmedewerker uw auto op aan Düsseldorf Airport. Na een controle van uw auto, geeft u uw sleutels daar af aan de parkingmedewerker en kan u inchecken voor uw vlucht. De medewerker brengt uw auto naar de parking en parkeert de auto daar in de parkeergarage. Na de landing brengt een medewerker van Park König uw auto naar de luchthaven waar u uw autosleutels krijgt en naar huis vertrekken.

De parkeergarage van Parkkönig wordt beveiligd door camera’s en afgesloten met een rolhek. De parkeergarage beschikt ook over een alarm- en brandsysteem.

In de parkeergarage zijn er parkeerplaatsen voor mindervaliden. Verder kan u een gratis drankje krijgen en een kluisje huren voor uw waardevolle spullen. U kan ook gebruik maken van het toilet.

Voor de rit met de shuttle-bus zijn er kinderstoeltjes beschikbaar. Deze kan u gratis bijboeken wanneer u een reservering maakt. De chauffeur van de shuttle-bus helpt u graag met het inladen van uw koffers.

Shuttle-parkeren

Aankomst
Parkkönig zit op Danziger Straße 101, Düsseldorf. De parkeergarage ligt zich vlak naast de B8. De inrit naar de parkeergarage wordt aangeduid met een wit-rood bord. Gebruik onze routeplanner om de meest snelle en gemakkelijke route naar de parking te berekenen.

15 minuten voor u aankomt op de parking, belt u met Parkkönig om uw precieze aankomsttijd door te geven. Volg de borden naar de parkeergarage en blijf wachten bij de slagbomen. De chauffeur van de shuttle-bus wacht u hier op. Wanneer de chauffeur er nog niet staat wanneer u aankomt, belt u nog eens naar de parkeeraanbieder.

De medewerker opent de garage voor u, zodat u kan parkeren. De witte shuttle-bus staat buiten op u te wachten en is te herkennen aan het logo van ‘Parkkönig’ dat op de zijkant van de bus staat. Vervolgens wordt u in 4 minuten naar het vliegveld gebracht.

Vertrek
Wanneer u geland bent op Düsseldorf Airport, gaat u eerst uw bagage ophalen. Daarna neemt u contact op met Parkkönig. Op de heenreis krijgt u een parkeerticket waar de locatie opstaat waar de witte shuttle-bus u ophaalt. Meestal is dat bij Terminal B/C, verdieping 1.

Mocht u onverwacht de reis moeten inkorten of verlengen, dient u dit tijdig door te geven aan Parkkönig. Wanneer u een of meer dagen langer parkeert dan geboekt, kan de parkeeraanbieder extra kosten in rekening brengen. Deze kan u aan het einde van de reis ter plaatse en cash afrekenen.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag van vertrek, rijdt u rechtstreeks naar Düsseldorf Airport. 30 minuten voor aankomst op de luchthaven, neemt u contact op met Parkkönig om uw precieze aankomsttijd door te geven. Parkkönig stuurt dan een van hun medewerkers naar het vliegveld om uw auto op te halen.

Een medewerker van Parkkönig wacht u op bij Vertrekhal A (Abflug-Terminal A) en heeft uw gegevens mee om u te herkennen wanneer u aankomt. Hijzelf is te herkennen aan de bedrijfskleding van Parkkönig. Meestal ziet de medewerker u aankomen en komt hij u tegemoet.

Na een korte inspectie van uw auto, brengt de parkingmedewerker uw auto naar de parking om uw auto daar te parkeren. Voor het weg- en terugbrengen van uw auto, wordt er hooguit 20 kilometer gereden met uw auto. U kan ondertussen de terminal binnenlopen en inchecken.

Vertrek
Nadat u terug geland bent op Düsseldorf Airport, haalt u eerst uw bagage op. Daarna belt u met Parkkönig om door te geven dat u geland bent. Vervolgens brengt een medewerker uw auto naar Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). Daar neemt u de auto over en kan u uw reis vervolgen.

Wanneer u onverwacht vroeger of later terug moet komen, dient u dit door te geven aan Parkkönig. Zo kunnen zij daar rekening mee houden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert dan gepland, kunnen er extra kosten aangerekend worden. Deze kan u ter plaatse en cash bijbetalen aan het einde van uw reis.

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf

Help