Wanneer u op reis gaat, wil u natuurlijk zorgeloos parkeren en snel op het vliegveld zijn. Bij Parkkönig parkeert u veilig in hun kleine parkeergarage en wordt u daarna in minder dan 4 minuten naar Düsseldorf Airport gebracht. Kiest u voor de shuttle-service dan houdt u uw sleutels zelf bij. Kiest u voor valet-parkeren, dan worden uw sleutels veilig voor u bewaard. Welke optie ook kiest, u bent de koning te rijk wanneer u kiest voor Parkkönig.

Meer informatie

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkkönig

Parkkönig beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Parkkönig

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,0
Op basis van 72 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 23 mei 2019.


De mensen van Parkönig stonden bij aankomst ons op te wachten en brachten ons dadelijk naar de luchthaven. Bij het terugkomen 1 telefoontje naar Parkkönig gedaan en 5 minuten later werden we opgehaald en afgezet aan de auto. Alles perfect verlopen. Prima service!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 22 mei 2019.


Snel, vriendelijk de auto staat in een ondergrondse garage dus droog, er zijn cameras aanwezig dus is het ook nog veilig ook.
We plaatsen onze auto terug bij parkkonig met een volgende vlucht uit Düsseldorf.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 15 mei 2019.


Prima service: alles duidelijk uitgelegd, chauffeur is tijdig aanwezig, veilige parking.

4

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 10 april 2019.


Bij heenreis is het heel goed geweest. Ze stonden al klaar om ons op te halen en zijn vrij snel naar de luchthaven vervoerd. Bij ons terugkeer heb ik 2 keer moeten bellen om te vragen wanneer ze ons zouden komen halen. We hebben 40minuten gewacht terwijl we andere maatschappijen reeds 3-4 keer hebben zien passeren. Bestuurder heeft zich niet eens verontschuldigd of een mededeling gedaan. Bedrijf heeft precies ook maar 1 busje om mensen te vervoeren. Volgend keer kies ik toch voor een ander maatschappij!!

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Hilal Kaplan, bedankt voor uw review. We vinden het belangrijk te horen hoe de parkeer ervaring is geweest. Erg teleurstellend om te horen dat u lang op de shuttlebus heeft moeten wachten. Het kan gebeuren dat het vanwege drukte wat langer duurt maar hier dient men wel klantvriendelijk mee om te gaan. We gaan uw opmerkingen aan de parking doorgeven zodat zij ervoor kunnen zorgen dat de service verbetert. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 15 februari 2019.


Snel, goed, duidelijk en vriendelijk.

8

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 08 februari 2019.


Vriendelijk , op tijd

2

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 17 januari 2019.


More than one hour i had to wait and the driver showed up .. i was on the line second and he talked in german and didn’t reply anything in English!!!
He takes another people and told me that socond car will be there in 15 minutes!!
Yes he come back 30 minutes later and was angry because i called the office.
It was a man with glasses round 35/40 years .

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Dear Hazjar,
Thanks for sharing your feedback. We are sorry to hear that you had to wait this long for the shuttle bus. We will get in contact with the parking to discuss this matter so that they can improve their service.
Kind regards,
Team Parkos
6

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


We hebben meer dan 1 uur gewacht op het busje bij het vertrek.
Zelfs na meerdere telefonische contacten.

Bij de terugrit was de volgorde redelijk chaotisch 30 personen voor 1 busje. Degene die het hardste roept wordt geholpen. Bij het volgende busje staan er opnieuw 30 personen. Degene die het hardste roept wordt geholpen. ...

Parking: ok
chauffeur: ok
structuur: helemaal niet ok

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Werner Dirckx, bedankt voor het delen van uw ervaringen. We vinden het vervelend om te horen dat u zo lang op de shuttle bus heeft moeten wachten. Wij gaan dit met de parkeeraanbieder bespreken zodat hun dienst in de toekomst verbetert kan worden.
Met vriendelijke groet,
Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 01 januari 2019.


Omdat zeer corect zijn

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 27 december 2018.


Heel correct. Wel voldoende tijd rekenen om naar de luchthaven te gaan. Eer ik goed en wel in de shuttle-bus zat was er toch makkelijk een uur gepasseerd.

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 17 december 2018.


Très bien. Dommage qu'il faille téléphoner à plusieurs reprises un appel pour annoncer notre arrivée au parking, un appel pour annoncer notre arrivée à l'aéroport et un autre appel pour l'ouverture des barrières ...

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 15 december 2018.


Goed . Medewerkers waren vriendelijk.

2

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 10 december 2018.


Lang moeten wachten op transfer
Afspraken niet nagekomen

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Ahmed Ciftci, bedankt voor het delen van uw ervaring. We stellen uw mening zeer op prijs. Uit uw review kunnen wij niet opmaken wat er precies verkeerd is gegaan bij uw reservering bij Parkkönig. Zou u ons dit kunnen toelichten door contact op te nemen met onze klantenservice? Dan kunnen we wellicht samen kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 29 november 2018.


Perfect systeem
Je wordt afgehaald aan de wagen en afgezet aan de ingang van de luchthaven. Ook bij terugkeer stond de afhaaldienst al op de afgesproken plek en werden we terug tot aan onze wagen gebracht.
Een zeer snelle ,vriendelijke en goedkope service

Over Parkkönig

Park König heeft 300 parkeerplaatsen beschikbaar. De shuttle- en valetdiensten zijn 24 uur per dag beschikbaar. Voor de garage geldt een maximale doorrijhoogte van 2,10 meter en in de parkeervakken kunnen auto's parkeren met een maximale lengte van 5,25 meter.

Shuttle-parkeren
Als u bij Parkkönig kiest voor shuttle-parkeren, dan parkeert u uw auto zelf in hun parkeergarage. De shuttle-bus brengt u vervolgens in slechts 4 minuten naar het vliegveld. De autosleutels neemt u mee. Op de terugreis pikt de shuttle-bus u aan de luchthaven op.

Valet-parkeren
Wanneer u kiest voor valet-parkeren, dan haalt een parkingmedewerker uw auto op aan Düsseldorf Airport. Na een controle van uw auto, geeft u uw sleutels daar af aan de parkingmedewerker en kan u inchecken voor uw vlucht. De medewerker brengt uw auto naar de parking en parkeert de auto daar in de parkeergarage. Na de landing brengt een medewerker van Park König uw auto naar de luchthaven waar u uw autosleutels krijgt en naar huis vertrekken.

De parkeergarage van Parkkönig wordt beveiligd door camera’s en afgesloten met een rolhek. De parkeergarage beschikt ook over een alarm- en brandsysteem.

In de parkeergarage zijn er parkeerplaatsen voor mindervaliden. Verder kan u een gratis drankje krijgen en een kluisje huren voor uw waardevolle spullen. U kan ook gebruik maken van het toilet.

Voor de rit met de shuttle-bus zijn er kinderstoeltjes beschikbaar. Deze kan u gratis bijboeken wanneer u een reservering maakt. De chauffeur van de shuttle-bus helpt u graag met het inladen van uw koffers.

Shuttle-parkeren

Aankomst
Parkkönig zit op Danziger Straße 101, Düsseldorf. De parkeergarage ligt zich vlak naast de B8. De inrit naar de parkeergarage wordt aangeduid met een wit-rood bord. Gebruik onze routeplanner om de meest snelle en gemakkelijke route naar de parking te berekenen.

15 minuten voor u aankomt op de parking, belt u met Parkkönig om uw precieze aankomsttijd door te geven. Volg de borden naar de parkeergarage en blijf wachten bij de slagbomen. De chauffeur van de shuttle-bus wacht u hier op. Wanneer de chauffeur er nog niet staat wanneer u aankomt, belt u nog eens naar de parkeeraanbieder.

De medewerker opent de garage voor u, zodat u kan parkeren. De witte shuttle-bus staat buiten op u te wachten en is te herkennen aan het logo van ‘Parkkönig’ dat op de zijkant van de bus staat. Vervolgens wordt u in 4 minuten naar het vliegveld gebracht.

Vertrek
Wanneer u geland bent op Düsseldorf Airport, gaat u eerst uw bagage ophalen. Daarna neemt u contact op met Parkkönig. Op de heenreis krijgt u een parkeerticket waar de locatie opstaat waar de witte shuttle-bus u ophaalt. Meestal is dat bij Terminal B/C, verdieping 1.

Mocht u onverwacht de reis moeten inkorten of verlengen, dient u dit tijdig door te geven aan Parkkönig. Wanneer u een of meer dagen langer parkeert dan geboekt, kan de parkeeraanbieder extra kosten in rekening brengen. Deze kan u aan het einde van de reis ter plaatse en cash afrekenen.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag van vertrek, rijdt u rechtstreeks naar Düsseldorf Airport. 30 minuten voor aankomst op de luchthaven, neemt u contact op met Parkkönig om uw precieze aankomsttijd door te geven. Parkkönig stuurt dan een van hun medewerkers naar het vliegveld om uw auto op te halen.

Een medewerker van Parkkönig wacht u op bij Vertrekhal A (Abflug-Terminal A) en heeft uw gegevens mee om u te herkennen wanneer u aankomt. Hijzelf is te herkennen aan de bedrijfskleding van Parkkönig. Meestal ziet de medewerker u aankomen en komt hij u tegemoet.

Na een korte inspectie van uw auto, brengt de parkingmedewerker uw auto naar de parking om uw auto daar te parkeren. Voor het weg- en terugbrengen van uw auto, wordt er hooguit 20 kilometer gereden met uw auto. U kan ondertussen de terminal binnenlopen en inchecken.

Vertrek
Nadat u terug geland bent op Düsseldorf Airport, haalt u eerst uw bagage op. Daarna belt u met Parkkönig om door te geven dat u geland bent. Vervolgens brengt een medewerker uw auto naar Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). Daar neemt u de auto over en kan u uw reis vervolgen.

Wanneer u onverwacht vroeger of later terug moet komen, dient u dit door te geven aan Parkkönig. Zo kunnen zij daar rekening mee houden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert dan gepland, kunnen er extra kosten aangerekend worden. Deze kan u ter plaatse en cash bijbetalen aan het einde van uw reis.

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf

Help