PARKVOGEL Düsseldorf

Bij PARKVOGEL kunt u parkeren in een moderne parkeergarage direct bij de Düsseldorfse ISS Dome. De parkeergarage biedt plaats aan maximaal 1200 auto's en is voorzien van een videobewaking. De shuttlebus rijdt in 9 minuten naar het vliegveld en vertrekt om 03:30 uur tot de laatste terugvlucht.

Meer informatie

Adres

Theodorstr. 281, 40472, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid PARKVOGEL Düsseldorf

PARKVOGEL Düsseldorf beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Over PARKVOGEL Düsseldorf

Bij PARKVOGEL kunt u parkeren in een moderne parkeergarage direct bij de Düsseldorfse ISS Dome. De parkeergarage biedt plaats aan maximaal 1200 auto's en is voorzien van een videobewaking. De shuttlebus rijdt in 9 minuten naar het vliegveld en vertrekt om 03:15 uur tot de laatste terugvlucht.

Shuttle-Parkeren

U rijdt direct naar de slagboom van de parkeergarage bij de ISS Dome en meldt zich bij een medewerker die de slagboom voor u opent. Normaal gesproken staat het personeel van PARKVOGEL op u te wachten. Als er geen personeelslid op u wacht, meldt u zich dan bij de receptie aan de linkerkant van de slagboom. U kunt dan uw auto parkeren en de shuttlebus naar het vliegveld nemen. Neem je sleutels mee op reis. Bij terugkomst haalt de shuttlebus u op bij het vliegveld en brengt u terug naar de parkeergarage.

Let op de maximale toegangshoogte van 2,00 meter.

Bij PARKVOGEL kunt u uw vakantie zonder zorgen beginnen. De parkeergarage van PARKVOGEL wordt gedeeltelijk met video's bewaakt en de medewerkers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week ter plaatse. De parkeeraanbieder is verzekerd volgens zijn voorwaarden en u neemt uw sleutels mee.

PARKVOGEL biedt u een gratis pendeldienst naar de luchthaven. De bus rijdt elke 30 minuten van 03:15 tot 1:130 uur van het vliegveld naar de parkeergarage. Het personeel helpt u graag met uw bagage.

PARKVOGEL beschikt over een wachtruimte en een vluchtinformatie monitor waar u zich kunt informeren over uw vertrek.

Shuttle-Service

Heenreis
U rijdt direct naar de slagboom van de parkeergarage bij de ISS Dome. Het personeel wacht al op u, want u geeft uw aankomsttijd aan wanneer u boekt. Als u daar geen medewerker aantreft, meldt u zich dan bij de receptie aan de linkerkant van de slagboom. Het personeel van PARKVOGEL opent de slagboom voor u en u kunt uw auto zelf op de parkeerplaats parkeren. Neem dan de shuttlebus naar het vliegveld, die u binnen 9 minuten naar de aankomsthal, gate C, brengt. U neemt uw sleutels mee op reis.

Terugreis
Op de terugweg neemt u weer de gratis pendelbus van PARKVOGEL, die vanaf dezelfde plaats vertrekt. De bus brengt u terug naar de parkeerplaats en u kunt uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Theodorstr. 281, 40472, Düsseldorf

Help