Spotpark biedt u zowel overdekte als onoverdekte parkeerplaatsen waar u uw auto veilig kunt parkeren. Zodat u zorgeloos aan uw vakantie kunt beginnen. Het vriendelijke en behulpzame personeel staat dag en nacht tot uw beschikking voor pendeldiensten. Het ophaalpunt van de auto ligt op slechts 2 minuten van de luchthaven van Düsseldorf.

Meer informatie

Adres

Sandstraße 51, 40878, Ratingen
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Spotpark

Spotpark beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Over Spotpark

Spotpark beschikt over 500 parkeerplaatsen in twee parkeergarages en een open gebied. De max. inrijhoogte voor de parkeergarage is 2,20 m. Uw auto wordt van de hoofdlocatie naar een van de externe parkeerterreinen gereden. Hiervoor wordt maximaal 24 km met uw auto gereden in het hoogseizoen (12 km in het laagseizoen). Voertuigen die niet breder zijn dan 2,20 meter en niet langer dan 5,25 meter, kunnen bij Spotpark worden geparkeerd. Indien deze omvang wordt overschreden, zal de aanbieder een toeslag vragen die ter plaatse contant aan de parkeeraanbieder kan worden betaald.

Shuttle service
Indien u gekozen heeft voor de shuttle service van Spotpark, rijdt u naar de hoofdlocatie van de parkeeraanbieder. Na een kleine inspectie, waarbij de staat van uw auto wordt vastgesteld en genoteerd, overhandigt u de auto aan een medewerker van Spotpark, die uw auto parkeert op de door u gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u binnen 2 minuten met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Het personeel van Spotpark staat altijd tot uw beschikking en zal u ook graag helpen met uw bagage.

.

Let u erop dat deze parkeerplaats en luchthaven in een milieuzone liggen en dat een milieupasje verplicht is.

De buitenruimte is verhard en omheind. Zowel het buitenterrein als de parkeergarage staan onder videobewaking. Uw autosleutels worden tijdens uw reis veilig voor u in een kluis bewaard.

si

Voordat uw auto wordt geparkeerd, kunt u deze in een kluis achterlaten.

Voordat uw auto wordt geparkeerd, vindt er een korte controle plaats, waarbij uw auto wordt gefotografeerd en de kilometerstand wordt genoteerd. Tijdens de parkeerperiode wordt precies bijgehouden welke werknemer uw auto naar welke parkeerplaats heeft gereden. De chauffeurs van Spotpark zijn verzekerd terwijl ze met uw auto rijden, in overeenstemming met de voorwaarden van Spotpark.

Spotpark doet zijn naam eer aan, want je kunt snel en ontspannen aan je vakantie beginnen dankzij de goede service. Het personeel zal u helpen met het in- en uitladen van uw bagage op de pendelbus. Als u met kinderen reist, kunt u voor vertrek in de pendelbus om kinderzitjes vragen. Een kleine wachtruimte met koffie en andere drankjes staat voor u klaar bij de check-in.

Hoe werkt shuttle parkeren?

Aankomst
Met shuttleparking rijdt u met uw auto naar de hoofdlocatie van Spotpark aan de Kiesheckerweg 128b, die op slechts 600 meter van de luchthaven van Düsseldorf ligt en zeer gemakkelijk te bereiken is vanaf de snelweg. Een Spotpark-medewerker, herkenbaar aan een rood vest, wacht u op bij het acceptatiepunt. Nadat uw auto op eventuele schade is gecontroleerd en de kilometerstand is genoteerd, wordt u binnen 2 minuten met de shuttlebus naar Düsseldorf Airport gebracht. Uw auto wordt door een Spotpark-medewerker naar een van de beveiligde parkeerterreinen gebracht.

De pendelbussen zijn zilver of rood en te herkennen aan het Spotpark/Relaxpark-logo. Het wordt voor elke klant individueel aangestuurd. Reken ongeveer 20 minuten voor shuttle parkeren.

Rückreise.

Terugkeer
. Zodra u uw bagage bij de bagageband heeft afgehaald, belt u Spotpark. Een chauffeur komt u dan ophalen op de luchthaven van Düsseldorf bij vertrekhal B-C. Dit is dezelfde plaats als op de heenreis.

Het kan gebeuren dat u een paar dagen eerder of later terugreist dan gepland. Gelieve Spotpark rechtstreeks te informeren. Voor een langere parkeerperiode kunnen eventuele extra kosten direct ter plaatse contant worden betaald.

Hoe werkt shuttle parkeren?

Aankomst

Op de dag van vertrek rijdt u naar Düsseldorf Airport. Bel 15 minuten voordat u bij de luchthaven aankomt naar Spotpark om uw aankomsttijd te bevestigen. Het telefoonnummer staat hierboven.

De overdracht van uw auto vindt plaats bij de vertrekhal B-C (Abflug B-C). Een medewerker van Spotpark zal hier voor u klaar staan en naar u toe lopen. De medewerker draagt een rood vest met de bedrijfsnaam Spotpark erop. De chauffeur controleert samen met u uw reserveringsvoucher en uw auto op eventuele schade. Vergeet u niet uw inrijkaart af te geven aan de mederwerker van Spotpark. Hierna kunt u de luchthaven inlopen en uw reis beginnen.

Terugkeer
. Bij terugkomst op de luchthaven neemt u onmiddellijk nadat u uw bagage heeft afgehaald, telefonisch contact op met Spotpark. Mocht uw vlucht vertraging oplopen, bel dan ook met Spotpark. De chauffeur brengt uw auto weer naar bij de vertrekhal B-C (Abflug B-C). Uw auto wordt hier aan u overhandigd en kunt u uw reis vervolgen.

Belangrijk! Controleert u goed op uw reisbescheiden vanaf welke luchthaven u vliegt; Düsseldorf International of Düsseldorf Weeze.

Adres

Sandstraße 51, 40878, Ratingen