Budgetparking Eindhoven

Tegen de scherpste prijs parkeren bij Eindhoven Airport? Dat kan bij Budgetparking Eindhoven. U wordt met een shuttle-bus gratis van en naar het vliegveld gebracht en staat op 20 minuten op de luchthaven. U houdt uw autosleutels zelf bij tijdens de reis. Budgetparking Eindhoven werkt volgens dezelfde openingstijden als het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Oirschotsebaan 75, 5062 TG, Oisterwijk
Eindhoven Airport parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Budgetparking Eindhoven

Budgetparking Eindhoven beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

40%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Verzekerde parkeerplaats
× Camera's
× Omheining
× Voertuig inspectie
20%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Over Budgetparking Eindhoven

Budgetparking Eindhoven is een klein bedrijf waar u buiten kan parkeren. Er is geen restricties voor de afmetingen van de auto. De parking is open van 4u30 ‘s morgens tot middernacht. U parkeert uw auto zelf op het terrein en houdt uw autosleutels zelf bij.

Shuttle-service
Om van het parkeerterrein naar het vliegveld te komen, gebruikt u de shuttle-service. Een shuttle-bus brengt u in 20 minuten naar de luchthaven en haalt u daar aan het einde van uw reis weer op. De shuttle-bus rijdt voor iedere klant apart. De chauffeur is altijd bereid u te helpen met het in- en uitladen van uw bagage.

Het parkeerterrein van Budgetparking Eindhoven is voorzien van een omheining en er is ten alle tijden personeel aanwezig. Zo kunnen onbevoegden het terrein niet betreden en bent u er van verzekerd dat uw auto op een veilige manier geparkeerd staat.

Het parkeerterrein van Budgetparking Eindhoven is grotendeels verhard, maar heeft ook enkele parkeerplekken in het gras. Ouders die met jonge kinderen reizen kunnen een kinderzitje reserveren voor in de shuttle-bus. Budgetparking Eindhoven is open van 4u30 ‘s morgens tot middernacht.

.

Shuttle-parkeren

Aankomst
Budgetparking Eindhoven ligt aan de Oirschotsebaan 75 in Oisterwijk. Het landelijk gelegen parkeerterrein is gemakkelijk bereikbaar vanaf de autostrade. Door te kiezen voor shuttle-parkeren vermijdt u de verkeersdrukte van Eindhoven zelf. De gemakkelijkste route naar de parking kan u vinden met onze handige routeplanner. Het parkeerterrein ligt ongeveer 19 kilometer van het vliegveld.

20 minuten voor aankomst belt u Budgetparking Eindhoven om uw aankomst te bevestigen. De parking is bereikbaar tussen 4u30 en middernacht. Aangekomen bij de parking rijdt u het terrein op. Daar wordt u opgewacht door een medewerker die u een parkeerplaats toewijst.

Indien u op een ander tijdstip aankomt dan aangegeven tijdens de reservering, moet u dit tijdig laten weten. Dan kan het personeel van de parking zich hierop voorbereiden.

De chauffeur van de shuttle-bus helpt u graag om uw bagage in te laden. De witte shuttle-bus heeft plaats voor 8 personen en rijdt gewoonlijk voor elke klant apart. Het kan echter voorkomen dat andere klanten die omstreeks hetzelfde uur aankomen op de parking samen met u naar de luchthaven worden gebracht. De shuttle-bus zet u af op een kruispunt aan de Freddy van Riemsdijkweg net voor de luchthaven. De transfer duurt maximaal 20 minuten.

Vertrek
Wanneer u weer op Eindhoven Airport geland bent, neemt u contact op met Budgetparking Eindhoven. Terwijl u uw bagage ophaalt rijdt de shuttle-bus naar het vliegveld om u op te halen. De shuttle-bus staat op het kruispunt waar u bent afgezet, op u te wachten.

Het kan gebeuren dat u de datum van de de terugvlucht moet wijzigen. Wanneer u enkele dagen later terugvliegt dan gepland, dan moet u dit tijdens de reis aan Budgetparking Eindhoven doorgeven. De parkeerkosten voor de extra dagen kan u ter plaatse contact betalen.

Adres

Oirschotsebaan 75, 5062 TG, Oisterwijk