Lock & Fly ligt op 3 minuten lopen van Airport Eindhoven en heeft een klein maar goed bewaakt parkeerterrein. Medewerkers van Lock & Fly zorgen ervoor dat uw auto veilig geparkeerd wordt. Of u nu de eerste of de laatste vlucht neemt, ‘s morgens of ‘s avonds aankomt; u kan altijd bij Lock & Fly terecht.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 49, 5657EA, Eindhoven
Eindhoven Airport parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Lock & Fly

Lock & Fly beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parking
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parking
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Lock & Fly

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,2
Op basis van 155 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2019.


Auto afleveren ging heel snel en vlot. Vriendelijke medewerker. Bij terugkomst stond de auto klaar! Zeer tevreden over deze parking, want dikwijls op andere parkings moeten we onze auto nog gaan zoeken en nu stond hij dus klaar! Afstand naar luchthaven is een voordeel, parking ligt dichtbij de luchthaven.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


Alles perfect verlopen

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2019.


Snelle service! Wij mochten onze wagen zelf parkeren en onze sleutel zelf meenemen. Geen shuttle moeten nemen want was op nog geen 5 minuten wandelafstand.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2019.


Bij aankomt zeer netjes ontvangen. De persoon aan de balie is zelfs nog achter ons komen aanlopen omdat mijn vrouw haar GSM op haar stoel vergeten was.

Bij terugkomst stond de wagen vooraan te wachten op ons.

Geen shuttle bus gezien en er werd ook niet over gesproken, echter is deze parking zo dichtbij de inkomhal van Eindhovn Airport dat een shuttlebus eigenlijk echt niet nodig is.

Zeer tevreden, hier komen we zeker terug!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2019.


De medewerker was vriendelijk en goed op de hoogte .Het afstand van vliegveld is kort en makkelijk lopend te doen.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 30 juli 2019.


Vlotte service. Ook toen bleek dat onze vlucht geannuleerd was.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 29 juli 2019.


Zeer vlotte en vriendelijke ontvangst bij zowel aankomst als vertrek. ook zeer goed gelegen, dichtbij de terminal.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 26 juli 2019.


Vriendelijke bediening, wagen staat netjes klaar bij aankomst, vlakbij vertrek- en aankomsthal

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 24 juli 2019.


Zeer dicht bij de luchthaven, wij gingen te voet verder. We kwamen 's nachts aan, zoals meegedeeld was er een plaats voorzien waar wij konden parkeren. We namen onze autosleutel mee op reis.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 18 juli 2019.


Zeer gemakelijk

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 16 juli 2019.


GEEN ENKELE OPMERKING ALLES WAS TOT IN DE PUNTJES GEREGELD
BELEEFDE EN VRIENDELIJKE MEDEWERKERS
PARKING LAG OP WANDELAFSTAND VAN LUCHTHAVEN

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 11 juli 2019.


Duidelijke website met transparante prijzen en overzichtelijk wegbeschrijving. Goede prijs.
Gemakkelijk gevonden en eens ter plaatse zeer vriendelijk onthaald, auto werd voor mij geparkeerd. De sleutel mocht ik achterlaten gelukkig maar: zo kon ik hem zeker niet verliezen! -.
Op minder 10 minuutjes wandelen was ik aan de check in.
Auto achteraf opgehaald, zelfs op zondag was er iemand beschikbaar die overigens gelukkig op de hoogte was van de vertraging die mijn vlucht had opgelopen, mijn wagen stond netjes geparkeerd.
Ik kom hier met plezier terug! Hartelijk dank voor deze prima service!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 08 juli 2019.


Zeer goed !

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 05 juli 2019.


Heel makkelijk bereikbaar, we waren rond 5.45u op de parking aangekomen, niemand aanwezig, zomaar kunnen oprijden en auto parkeren. Als je echt een beveiligde parking wenst, is deze parking een mindere optie. Wel dicht bij luchthaven, ongeveer 5 minuutjes stappen.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 30 juni 2019.


Vroeg vertrokken , vroeg aangekomen. auto op één van de weinige open parkeerplaatsen geparkeerd en 8 dagen later op dezelfde plaats terug mee vertrokken. geen medewerkers gezien

Over Lock & Fly

Lock & Fly beheert een niet-overdekt parkeerterrein. Om de ruimte zo efficiënt mogelijk te kunnen gebruiken, geeft u uw autosleutels af aan een van de medewerkers van Lock & Fly die vervolgens uw auto parkeert. Vanaf 6u30 is er personeel aanwezig en kan u zich aanmelden. Lock & Fly is bereikbaar tot een uur voor het laatste vliegtuig op Airport Eindhoven vertrekt. Ook wanneer u buiten deze tijden aankomt op het terrein, kan u parkeren! Wanneer één van uw vluchten tussen 20.00 uur en 06.30 uur aankomt, dan hoeft u de sleutels niet in te leveren en kunt u deze meenemen op reis.

Het parkeerterrein wordt beveiligd met videocamera’s en slagbomen. Uw sleutels worden veilig bewaard in een kluis.

Bij aankomst op het terrein van Lock & Fly worden automatisch opnamebeelden gemaakt van uw auto. Uw auto is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Uw auto wordt door een medewerker geparkeerd op het verharde parkeerterrein. Bij de receptie kunt u gebruik maken van het toilet. Lock & Fly heeft ook kluizen waarin u waardevolle bezittingen die u liever niet meeneemt op reis kan in bewaren.

Parkeren

Tijdelijke routebeschrijving

Doordat de Luchthavenweg gedeeltelijk is afgesloten kunt u de parking bereiken via een alternatieve route. Vanaf de Anthony Fokkerweg, slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (eerste straat rechts) de Parmentierweg op. Sla aan het einde van de weg linksaf de Jan Olieslagerweg op. U volgt de weg ongeveer 400 meter, tot u de mogelijkheid krijgt om linksaf de Luchthavenweg op kunt. Eenmaal op de Luchthavenweg vindt u de parking aan uw linkerhand.


Aankomst
Lock & Fly ligt aan de Luchthavenweg 49. Wanneer u naar de luchthaven rijdt en het vliegveld rechts voorbij rijdt, komt u aan bij Lock & Fly. Om uw route nauwkeurig te plannen, is er onze handige routeplanner. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over de verkeerssituatie rond de luchthaven.

Aangekomen bij Lock & Fly parkeert u uw auto helemaal vooraan, rechts voor de receptie. Daar wordt automatisch een foto genomen van uw wagen. U meldt zich vervolgens binnen bij de receptie om uw autosleutels af te geven.

Wanneer u voor 6u30 ‘s morgens wil parkeren, dan rijdt u zelf het parkeerterrein van Lock & Fly op. Op het terrein is een parkeerplek voor u voorzien die heel duidelijk met een pion wordt aangeduid. Hier mag u uw auto parkeren. Indien er geen parkeerplaats met pion gereserveerd is, mag u zelf een parkeerplaats kiezen. Alleen in deze gevallen mag u de autosleutels zelf bijhouden.

Als u de auto geparkeerd heeft, loopt u naar Eindhoven Airport. De luchthaven ligt een kleine 300 meter verderop. De bagage neemt u mee op een van de beschikbare bagagetrolleys.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt, gaat u naar Lock & Fly en haalt u uw autosleutels af. Meestal staat uw auto vooraan op het parkeerterrein klaar voor u.

Het kan gebeuren dat u tijdens de reis de dag van terugkomst onverwachts moet wijzigen. U kunt dit doorgeven aan Lock & Fly. Als u later terugkomt en er worden hiervoor extra parkeerkosten aangerekend dan kan u die ter plaatse bijbetalen.

Adres

Luchthavenweg 49, 5657EA, Eindhoven

Help