Lock & Fly ligt op 3 minuten lopen van Airport Eindhoven en heeft een klein maar goed bewaakt parkeerterrein. Medewerkers van Lock & Fly zorgen ervoor dat uw auto veilig geparkeerd wordt. Of u nu de eerste of de laatste vlucht neemt, ‘s morgens of ‘s avonds aankomt; u kan altijd bij Lock & Fly terecht.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 49, 5657EA, Eindhoven
Eindhoven Airport parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Lock & Fly

Lock & Fly beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parking
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parking
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Lock & Fly

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,3
Op basis van 125 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 27 december 2018.


Bij aankomst op de parking stond een medewerker ons al op te wachten en werden we enorm snel verder geholpen, in minder dan 10 minuten stonden we geparkeerd. Bovendien was het maar 5 minuten wandelen tot aan de luchthaven.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 11 december 2018.


Super parking, op 2 min wandelen!
prijs kwaliteit kon niet beter zijn

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 10 december 2018.


Wij kwamen vroeg in de morgen toe en 4 dagen later laat in de avond terug, dus wij hebben geen contact gehad met de medewerkers. Gewoon geparkeerd op een vrije plaats en 4 dagen later terug weggereden. Perfect verlopen en heel dicht bij de luchthaven, een paar minuutjes wandelen.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 02 december 2018.


Alles prima in orde

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 30 november 2018.


Tip top inorde,plaatje parkeren en vertrekken,niks om aan te merken .

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 28 november 2018.


Snel, gemakkelijk en zeer dicht bij luchthaven. Geen shuttle nodig

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 27 november 2018.


Príma!

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 27 november 2018.


Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. De locatie ideaal, nl. 3 minuten te voet naar luchthaven. Zeer goede verhouding prijs/kwaliteit.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 11 september 2018.


Vlakbij luchthaven, Het aanmelden ging heel vlot. Plekje gekozen en konden te voet naar de luchthaven. Bij terugreis auto opgepikt en naar huis. Zeer tevreden goede prijs.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 08 september 2018.


Perfect

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 04 september 2018.


Alles was ok, de wagen stond klaar zoals afgesproken was

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 01 september 2018.


Dichtbij de luchthaven, te voet bereikbaar, zeer vriendelijk!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 31 augustus 2018.


Zeer vriendelijk onthaal. Je geeft de autosleutel af en bij het ophalen staat je auto klaar.
Absoluut een aanrader!!!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2018.


Goede service met vriendelijke bediening

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2018.


Alles prima geregeld en heel vlot verlopen. Vriendelijk personeel. Dichtbij luchthaven, schappelijke prijs. Een aanrader.

Over Lock & Fly

Lock & Fly beheert een niet-overdekt parkeerterrein. Om de ruimte zo efficiënt mogelijk te kunnen gebruiken, geeft u uw autosleutels af aan een van de medewerkers van Lock & Fly die vervolgens uw auto parkeert. Vanaf 6u30 is er personeel aanwezig en kan u zich aanmelden. Lock & Fly is bereikbaar tot een uur voor het laatste vliegtuig op Airport Eindhoven vertrekt. Ook wanneer u buiten deze tijden aankomt op het terrein, kan u parkeren! Wanneer één van uw vluchten tussen 20.00 uur en 06.30 uur aankomt, dan hoeft u de sleutels niet in te leveren en kunt u deze meenemen op reis.

Het parkeerterrein wordt beveiligd met videocamera’s en slagbomen. Uw sleutels worden veilig bewaard in een kluis.

Bij aankomst op het terrein van Lock & Fly worden automatisch opnamebeelden gemaakt van uw auto. Uw auto is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Uw auto wordt door een medewerker geparkeerd op het verharde parkeerterrein. Bij de receptie kunt u gebruik maken van het toilet. Lock & Fly heeft ook kluizen waarin u waardevolle bezittingen die u liever niet meeneemt op reis kan in bewaren.

Parkeren

Tijdelijke routebeschrijving

Doordat de Luchthavenweg gedeeltelijk is afgesloten kunt u de parking bereiken via een alternatieve route. Vanaf de Anthony Fokkerweg, slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (eerste straat rechts) de Parmentierweg op. Sla aan het einde van de weg linksaf de Jan Olieslagerweg op. U volgt de weg ongeveer 400 meter, tot u de mogelijkheid krijgt om linksaf de Luchthavenweg op kunt. Eenmaal op de Luchthavenweg vindt u de parking aan uw linkerhand.


Aankomst
Lock & Fly ligt aan de Luchthavenweg 49. Wanneer u naar de luchthaven rijdt en het vliegveld rechts voorbij rijdt, komt u aan bij Lock & Fly. Om uw route nauwkeurig te plannen, is er onze handige routeplanner. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over de verkeerssituatie rond de luchthaven.

Aangekomen bij Lock & Fly parkeert u uw auto helemaal vooraan, rechts voor de receptie. Daar wordt automatisch een foto genomen van uw wagen. U meldt zich vervolgens binnen bij de receptie om uw autosleutels af te geven.

Wanneer u voor 6u30 ‘s morgens wil parkeren, dan rijdt u zelf het parkeerterrein van Lock & Fly op. Op het terrein is een parkeerplek voor u voorzien die heel duidelijk met een pion wordt aangeduid. Hier mag u uw auto parkeren. Indien er geen parkeerplaats met pion gereserveerd is, mag u zelf een parkeerplaats kiezen. Alleen in deze gevallen mag u de autosleutels zelf bijhouden.

Als u de auto geparkeerd heeft, loopt u naar Eindhoven Airport. De luchthaven ligt een kleine 300 meter verderop. De bagage neemt u mee op een van de beschikbare bagagetrolleys.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt, gaat u naar Lock & Fly en haalt u uw autosleutels af. Meestal staat uw auto vooraan op het parkeerterrein klaar voor u.

Het kan gebeuren dat u tijdens de reis de dag van terugkomst onverwachts moet wijzigen. U kunt dit doorgeven aan Lock & Fly. Als u later terugkomt en er worden hiervoor extra parkeerkosten aangerekend dan kan u die ter plaatse bijbetalen.

Adres

Luchthavenweg 49, 5657EA, Eindhoven

Help