Lock & Fly ligt op 3 minuten lopen van Airport Eindhoven en heeft een klein maar goed bewaakt parkeerterrein. Medewerkers van Lock & Fly zorgen ervoor dat uw auto veilig geparkeerd wordt. Of u nu de eerste of de laatste vlucht neemt, ‘s morgens of ‘s avonds aankomt; u kan altijd bij Lock & Fly terecht.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 49, 5657EA, Eindhoven
Eindhoven Airport parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Lock & Fly

Lock & Fly beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parking
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parking
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Lock & Fly

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,2
Op basis van 135 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 25 februari 2019.


Een hele goede bediening

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 23 februari 2019.


Op wandelafstand van de luchthaven, geen gezeur dus met een shuttle.
Alles verliep zeer goed, zowel het achterlaten van de wagen als hem terug ophalen. De prijs is ook markt conform, dus geen georganiseerde afzetterij zoals de officiële parkings.

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 22 februari 2019.


Goed geregeld je zet de auto er neer en als je terug komt staat hij voor weer klaar
contact is vriendelijk

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 20 februari 2019.


Op wandelafstand van de luchthaven.
Zeer vriendelijk geholpen. De auto wordt voor je weggezet en staat weer klaar bij aankomst. Super!

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 12 februari 2019.


Suuuper handig, vriendelijke service, makkelijk te parkeren

4

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 31 januari 2019.


Ik kwam op zondagmorgen 20 januari toe op de parking rond 5.30h. Tot mijn grote verbazing stond er een bord met " Parking volzet". Na verschillende toertjes te maken vond ik uiteindelijk nog één plaatsje . Ik denk zelfs dat ik er niet echt mocht staan maar wat moet je anders. Ik had reeds de parking betaald en kon NIEMAND Telefonisch bereiken!!!!!!!!! Dit kan ik eigenlijk niet accepteren!!!

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste René Willems, bedankt voor het delen van uw ervaringen. We hechten heel veel waarde aan uw mening. Het spijt ons te horen dat de parkeerplaats vol was, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Graag nodigen wij u uit per e-mail contact met ons op te nemen om uw klacht verder te bespreken. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 31 januari 2019.


Zeer vlotte verwerking, is écht maar twee minuten lopen naar de luchthaven.

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 31 januari 2019.


Alles prima in orde zeer goede en vriendelijke bediening

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 26 januari 2019.


Alles ok

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 27 december 2018.


Bij aankomst op de parking stond een medewerker ons al op te wachten en werden we enorm snel verder geholpen, in minder dan 10 minuten stonden we geparkeerd. Bovendien was het maar 5 minuten wandelen tot aan de luchthaven.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 11 december 2018.


Super parking, op 2 min wandelen!
prijs kwaliteit kon niet beter zijn

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 10 december 2018.


Wij kwamen vroeg in de morgen toe en 4 dagen later laat in de avond terug, dus wij hebben geen contact gehad met de medewerkers. Gewoon geparkeerd op een vrije plaats en 4 dagen later terug weggereden. Perfect verlopen en heel dicht bij de luchthaven, een paar minuutjes wandelen.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 02 december 2018.


Alles prima in orde

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 30 november 2018.


Tip top inorde,plaatje parkeren en vertrekken,niks om aan te merken .

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 28 november 2018.


Snel, gemakkelijk en zeer dicht bij luchthaven. Geen shuttle nodig

Over Lock & Fly

Lock & Fly beheert een niet-overdekt parkeerterrein. Om de ruimte zo efficiënt mogelijk te kunnen gebruiken, geeft u uw autosleutels af aan een van de medewerkers van Lock & Fly die vervolgens uw auto parkeert. Vanaf 6u30 is er personeel aanwezig en kan u zich aanmelden. Lock & Fly is bereikbaar tot een uur voor het laatste vliegtuig op Airport Eindhoven vertrekt. Ook wanneer u buiten deze tijden aankomt op het terrein, kan u parkeren! Wanneer één van uw vluchten tussen 20.00 uur en 06.30 uur aankomt, dan hoeft u de sleutels niet in te leveren en kunt u deze meenemen op reis.

Het parkeerterrein wordt beveiligd met videocamera’s en slagbomen. Uw sleutels worden veilig bewaard in een kluis.

Bij aankomst op het terrein van Lock & Fly worden automatisch opnamebeelden gemaakt van uw auto. Uw auto is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Uw auto wordt door een medewerker geparkeerd op het verharde parkeerterrein. Bij de receptie kunt u gebruik maken van het toilet. Lock & Fly heeft ook kluizen waarin u waardevolle bezittingen die u liever niet meeneemt op reis kan in bewaren.

Parkeren

Tijdelijke routebeschrijving

Doordat de Luchthavenweg gedeeltelijk is afgesloten kunt u de parking bereiken via een alternatieve route. Vanaf de Anthony Fokkerweg, slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (eerste straat rechts) de Parmentierweg op. Sla aan het einde van de weg linksaf de Jan Olieslagerweg op. U volgt de weg ongeveer 400 meter, tot u de mogelijkheid krijgt om linksaf de Luchthavenweg op kunt. Eenmaal op de Luchthavenweg vindt u de parking aan uw linkerhand.


Aankomst
Lock & Fly ligt aan de Luchthavenweg 49. Wanneer u naar de luchthaven rijdt en het vliegveld rechts voorbij rijdt, komt u aan bij Lock & Fly. Om uw route nauwkeurig te plannen, is er onze handige routeplanner. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over de verkeerssituatie rond de luchthaven.

Aangekomen bij Lock & Fly parkeert u uw auto helemaal vooraan, rechts voor de receptie. Daar wordt automatisch een foto genomen van uw wagen. U meldt zich vervolgens binnen bij de receptie om uw autosleutels af te geven.

Wanneer u voor 6u30 ‘s morgens wil parkeren, dan rijdt u zelf het parkeerterrein van Lock & Fly op. Op het terrein is een parkeerplek voor u voorzien die heel duidelijk met een pion wordt aangeduid. Hier mag u uw auto parkeren. Indien er geen parkeerplaats met pion gereserveerd is, mag u zelf een parkeerplaats kiezen. Alleen in deze gevallen mag u de autosleutels zelf bijhouden.

Als u de auto geparkeerd heeft, loopt u naar Eindhoven Airport. De luchthaven ligt een kleine 300 meter verderop. De bagage neemt u mee op een van de beschikbare bagagetrolleys.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt, gaat u naar Lock & Fly en haalt u uw autosleutels af. Meestal staat uw auto vooraan op het parkeerterrein klaar voor u.

Het kan gebeuren dat u tijdens de reis de dag van terugkomst onverwachts moet wijzigen. U kunt dit doorgeven aan Lock & Fly. Als u later terugkomt en er worden hiervoor extra parkeerkosten aangerekend dan kan u die ter plaatse bijbetalen.

Adres

Luchthavenweg 49, 5657EA, Eindhoven

Help