Park Sleep and Fly Tulip Inn

Tulip Inn heeft een tijdelijke aanbieding waar u voor 150,- euro tot 7 dagen kunt parkeren bij Eindhoven Airport P3, inclusief verblijf voor uw reis bij Tulip Inn en inclusief ontbijt voor 2 personen!

Goedkoop overnachten direct bij de terminal van Eindhoven? Dat is mogelijk bij Tulip Inn. Dit 3-sterren hotel is gelegen in de terminal van Eindhoven Airport. Ze bieden reizigers een relaxte en fijne beleving. Het hotel beschikt over ruime, verharde parkeerplekken op de officiële luchthaven van Eindhoven. Het terrein is omheind door een hek, heeft goede verlichting en is bewaakt met camera's. Het hotel is 24/7 geopend.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 27, 5657 EA, Eindhoven
Eindhoven Airport parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Sleep and Fly Tulip Inn

Park Sleep and Fly Tulip Inn beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Over Park Sleep and Fly Tulip Inn

Tulip Inn is een betrouwbaar hotel dat grenst aan de terminal van Eindhoven. U kunt hier overnachten en uw auto laten staan. Het hotel heeft 120 kamers. Bij het hotel kunt u overnachten en uw auto veilig laten staan, vervolgens loopt u naar de vertrekhal dat slechts op 4 minuten loopafstand ligt. Het hotel heeft een 24-uurs receptie. Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Dit bedraagt €3,50 per persoon per nacht.

Uw auto staat veilig op de parkeerplek van de officiële luchthaven van Eindhoven. Het verharde terrein is volledig omheind en is alleen met een slagboom toegankelijk. Verder is het 24/7 beveiligd en zijn er camera's.

Alle kamers beschikken over televisie, telefoon, radio en er is gratis WIFI. Verder beschikt het hotel over een moderne fitnessruimte waar u gebruik van kunt maken.

Op de dag vóór vertrek rijdt u naar het hotel. U kunt inchecken vanaf 14:00 en kan één nacht overnachten. De volgende dag kunt u heerlijk uitgerust uw reis vervolgen en naar de luchthaven lopen. Uitchecken kan tot 12:00. Op de terugweg kunt u naar het hotel lopen en uw auto ophalen.

Adres

Luchthavenweg 27, 5657 EA, Eindhoven