AirParkOne Frankfurt

Bij AirParkOne kunt u uw auto gemakkelijk en veilig parkeren. U kunt met uw auto rechtstreeks naar de luchthaven rijden waar een chauffeur op u wacht.

Meer informatie

Adres

An der Gehespitz 75, 63263, Neu-Isenburg
Parking Luchthaven Frankfurt

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid AirParkOne Frankfurt

AirParkOne Frankfurt beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

60%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× Cameras
× Omheining
40%

Faciliteiten

Toiletten
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Over AirParkOne Frankfurt

AirParkOne parkeert uw auto in een overdekte parkeergarage. De provider biedt 24-uurs service voor terminals 1 en 2.

Valetservice

De valet-service brengt u rechtstreeks naar de luchthaven van Frankfurt. U belt AirParkOne 15 minuten voor aankomst op de luchthaven en in ieder geval als u meer dan 15 minuten te laat bent.

Ontmoetingspunt:

Rijd naar de vertrekhal, neem een ​​kaartje en ontmoet de AirparkOne-chauffeur voor Concourse B Exit 4.

Terminal 2: Rijd naar de vertrekhal en ontmoet onze chauffeur voor Hal E, uitgang 8. Behoud aub het recht om het ontmoetingspunt te wijzigen, wat door de chauffeur zal worden gecommuniceerd!

Automatische indiening:

De chauffeur herkent uw auto aan het kenteken en het model dat u heeft opgegeven bij het maken van uw reservering. Samen met de chauffeur controleer je je voertuig en noteer je de kilometerstand. De overdracht van het voertuig duurt ongeveer 10-15 minuten.

AirParkOne parkeert uw auto in een overdekte parkeergarage. De provider biedt 24-uurs service voor terminals 1 en 2.

De AirParkOne-parkeerplaats is beveiligd en 24 uur per dag bemand. Bestaande schade wordt bij de oplevering zorgvuldig gecontroleerd. Hiervoor worden foto's gemaakt en de kilometerstand genoteerd. U vult het formulier samen met de chauffeur in, zodat er geen misverstanden ontstaan. Uw voertuig is verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

AirParkOne biedt verschillende diensten, zoals voertuigonderhoud en brandstofservice. Deze kunt u eenvoudig bij uw reservering reserveren. De chauffeur helpt u graag met het uitladen van uw bagage. Op te merken! De maximale hoogte van de ingang van de parkeerplaats is 2,00m.

Valetservice

Vertrek

Bel AirParkOne ten minste 15 minuten VOORDAT u aankomt op de parkeerplaats, zoals aangegeven in de onderstaande tekst. Breng AirParkOne ook op de hoogte van eventuele vertragingen. Let op: vanwege luchthavenregels mogen auto's niet te lang voor de terminal parkeren. Daarom moet u het opgegeven nummer bellen om ervoor te zorgen dat uw voertuig op tijd wordt opgehaald. De valetservice brengt u rechtstreeks naar de luchthaven van Frankfurt. Bel ons a.u.b. 15 minuten voordat u de luchthaven bereikt en in ieder geval als u meer dan 15 minuten te laat bent. Aankomst Bel AirparkOne wanneer u al uw bagage heeft ontvangen, of nadat u van boord bent gegaan als u geen ingecheckte bagage heeft.

Adres

An der Gehespitz 75, 63263, Neu-Isenburg