Airport Parking Frankfurt

Airport Parking Frankfurt is een ervaren parkeeraanbieder met meerdere parkeerterreinen in verschillende steden. De parkeergarage van Airport Parking Frankfurt is in zeer goede staat. Uw auto staat veilig geparkeerd en de sleutels kunnen meegenomen worden op reis. De parkeergarage van Airport Parking Frankfurt ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van de luchthaven van Frankfurt.

Meer informatie

Adres

Isarstraße 6, 65451, Kelsterbach
Parking Luchthaven Frankfurt

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Parking Frankfurt

Airport Parking Frankfurt beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

60%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× 24u p/d aanwezigheid
× Voertuig inspectie
20%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Over Airport Parking Frankfurt

U parkeert uw auto bij Airport Parking Frankfurt in een overdekte parkeergarage. De parkeergarage bevindt zich op ongeveer 10 kilometer van de luchthaven van Frankfurt. Het parkeerterrein wordt doormiddel van camera's bewaakt. Bovendien parkeert u zelf de auto en neemt de sleutels mee op reis. In de parkeergarage kunnen voortuigen van maximaal 2,10 meter hoog geparkeerd worden.

Shuttle-Parken
Neem 15 minuten voor dat u aankomt bij Isarstraße contact op met een werknemer van Airport Parking Frankfurt, zodat zij zich kunnen voorbereiden op uw komst. U rijdt de parkeergarage binnen, trekt een parkeerticket en parkeert uw auto op niveau 8 op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen van Airport parking Frankfurt. Vervolgens gaat u met uw bagage naar de uitgang van de parkeergarage. Hier zal een medewerker wachten om u naar de luchthaven te brengen. De shuttlebus is geschikt voor 8 personen en brengt u persoonlijk naar de gewenste vertrekhal. U kunt de shuttlebus herkennen aan de logo's op de zijkant van de bus.

Airport Parking Frankfurt is geopend van 03:30 tot 01:00. U parkeert uw auto in een nieuwe parkeergarage waar videobewaking aanwezig is. De autosleutels neemt u mee op reis, wat een garantie geeft dat uw auto tijdens uw afwezigheid niet verplaatst wordt.

Bij Airport Parking Frankfurt wordt u geholpen met het in- en uitladen van uw bagage. De parkeeraanbieder is in het bezit van kinderzitjes en stoelverhogers. Deze kunt u gratis bijboeken tijdens het maken van uw reservering.

Shuttle Parkeren

Aankomst
Bij shuttle parkeren rijdt u naar de parkeergarage van Airport parking Frankfurt, deze is voorzien van een logo en lichtreclame. 15 minuten voor aankomst dient u telefonisch contact op te nemen met een werknemer, die bij de uitgang van de parkeergarage op u wacht. Bij aankomst in de parkeergarage aan de Isarstraße 6 rijdt u naar binnen en pakt u een parkeerticket. Parkeer daarna uw auto en ga naar de uitgang. De chauffeur van de shuttledienst zal daar op u wachten en de reserveringsbevestiging controleren. De shuttle bus van Airport Parking Frankfurt is geschikt voor 8 personen en rijdt in voor iedere klant persoonlijk naar de gewenste vertrekhal. Maximaal 5 personen zijn inbegrepen in de boekingsprijs. Als u aankomt met meer dan 5 personen, wordt een toeslag van 5,00 € per persoon in rekening gebracht. Dit kunt u ter plaatse contant betalen. De luchthaven ligt op ongeveer 10 kilometer van de parkeergarage.

Vertrek
Neem bij terugkomst contact op met de parkeeraanbieder nadat u de bagage opgehaald heeft, zodat zij u bij de aankomsthal 1 of 2 op kunnen halen. De medewerker van Airport Parking Frankfurt brengt u vervolgens terug naar uw auto aan de Isarstraße. U ontvangt een parkeerkaart waarmee u gratis uit kunt rijden. Hierna kunt u uw reis richting huis voortzetten.

Adres

Isarstraße 6, 65451, Kelsterbach

Help