District Parkservice

Met District Parkservice kiest u voor een zeer veilige en betrouwbare valet service. De parkeergarage is een gesloten gebouw met rolhekken en camera's. De parkeergarage is 24 uur per dag geopend. Tevens kunt u gebruik maken extra diensten, zoals het wassen van de auto. Grotere voertuigen zoals SUV's, limousines of stationcars kunnen ook bij Met District Parkservice worden geparkeerd.

Meer informatie

Adres

Hammerskjöldring 148, 60439, Frankfurt am Main
Parking Luchthaven Frankfurt

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid District Parkservice

Over District Parkservice

Als u kiest voor District Parking Service, hoeft u zich geen zorgen te maken over het zoeken naar een parkeerplaats op de luchthaven van Frankfurt.

Valet-Service
District Parkservice biedt u de mogelijkheid om uw reis ontspannen te beginnen. Het is heel eenvoudig: Op de dag van vertrek rijdt u rechtstreeks naar Frankfurt Airport. Een medewerker van District Parkservice staat u daar op te wachten. Samen met u controleert de medewerker van District Parkservice uw voertuig en noteert de kilometerstand. Vervolgens wordt uw auto naar het parkeerterrein gereden. Hetzelfde geldt wanneer u terugkeert: Na aankomst in de terminal staat uw voertuig klaar om weer te vertrekken.

Ook SUV-, limousine- campers- of mini-vans kunnen moeiteloos worden geparkeerd in de parkeergarage van de District Parkeerservice. Opgemerkt dient echter te worden dat de maximale hoogte van de parkeergarage 2m bedraagt.

De veiligheid van uw voertuig zal voor deze parkeeraanbieder geen probleem zijn. Uw auto staat geparkeerd in een afgesloten en overdekt gebouw. Rolluiken en camera's zorgen ervoor dat er geen ongewenste gasten binnen kunnen komen. Daarnaast zullen de medewerkers meerdere keren per dag controles uitvoeren. Ook hoeft u zich tijdens uw reis geen zorgen te maken over uw sleutel: Uw sleutel wordt veilig bewaard in een kluis in het kantoorgebouw. Daarnaast wordt bij het ophalen van uw auto op de luchthaven een voertuigcontrole uitgevoerd.

District Parking Service biedt u veel verschillende soorten diensten die u extra kunt reserveren. U kunt bijvoorbeeld uw auto van binnen en/of buiten laten reining en laten tanken.

.

Let op: voor de Valet service is een toeslag vereist tussen 23.00 en 6.00 uur.

Hoe werkt Valet parking

Aankomst

Valet service is de handigste manier om een vakantie te beginnen. 1 uur voor aankomst op de luchthaven van Frankfurt, belt u met District Parkservice om uw aankomst aan te kondigen. (+49 (0) 163 50 28 646). De exacte locatie van het trefpunt wordt dan telefonisch afgesproken, maar in de regel is het trefpunt voor terminal 1 voor hal C en voor terminal 2 voor hal E. Bij aankomst op dit trefpunt wordt een voertuig-controle door de medewerker van District Parkservice uitgevoerd.Vervolgens wordt uw voertuig veilig naar de parkeerplaats gereden.

.Let op: voor de Valet service is een toeslag vereist tussen 23.00 en 6.00 uur.

Terugkeer

De terugreis is net zo comfortabel als de heenreis. Zodra u geland bent, neemt u opnieuw contact op met District Parkservice. Via de telefoon wordt het trefpunt met u besproken. Terwijl u ip uw bagage wacht, wordt uw auto naar de luchthaven gereden.

.

Adres

Hammerskjöldring 148, 60439, Frankfurt am Main

Help