Park-Service 24 beheert ongeveer 100 parkeerplaatsen, uw auto staat geparkeerd op op een verhard en goed beveiligd parkeerterrein. Het flexibele en vriendelijke familiebedrijf zorgt voor een betrouwbare valet service.

Meer informatie

Adres

Bahnhofsplatz, 65795, Hattersheim am Main
Parking Luchthaven Frankfurt

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park-Service24

Park-Service24 beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Valet service
× 24/7 transfer
× Locatie aangegeven

Over Park-Service24

Park Service 24 is een vriendelijk familiebedrijf waar u uw auto 7 dagen per week terecht kan. De parkeeraanbieder beheert twee gebieden waarover de auto's worden verdeeld. Om deze efficiënt te gebruiken, wordt u gevraagd om uw autosleutels achter te laten. De sleutels worden veilig bewaard in een kluis. Park Service 24 is elke dag voor u geopend van 06:30-23:30.

Valet service
Bij valet-service wacht een chauffeur van Park Service 24 op de luchthaven op u om uw auto op te halen. Terwijl uw auto voor u geparkeerd wordt, kunt u al inchecken voor uw vlucht. Bij terugkomst van uw reis zal uw auto aan u worden overhandigd bij de luchthaven, zodat u uw reis direct na de landing kunt voortzetten.

Het goed verlichte terrein van Park-Service24 is omheind en bewaakt door camera's. Bij uw aankomst zal een kleine voertuigcontrole worden uitgevoerd om mogelijke misverstanden bij uw terugreis te voorkomen.

Uw voertuig is op het terrein verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Het parkeerterrein is verhard en tijdens uw afwezigheid worden de sleutels van uw auto bewaard in een kluis. Park Service biedt ook een autoreiniging aan, dit kunt u direct bij de medewerkers aanvragen. Zodra u uw auto heeft afgegeven aan een medewerker van de parking kunt u direct gebruik maken van de faciliteiten van Frankfurt Airport.

Hoe werkt valet parkeren?

U rijdt naar Frankfurt Airport op de heenreis. Bel Park-Service24 30 minuten voor aankomst bij de luchthaven,om uw aankomsttijd te bevestigen. Het telefoonnummer van de parking ontvangt u in de bevestiging.

De overdracht van uw auto vindt plaats op afspraak met de parkeeraanbieder. Een medewerker van Park-Service24 wacht dan op u bij de afgesproken terminal, u kunt een medewerker herkennen aan kleding met het logo van Park-Service24. De chauffeur controleert samen met u de reserveringsbevestiging, het is belangrijk dat u deze kunt laten zien. Terwijl een medewerker uw auto naar het beveiligde terrein van de parking rijdt, begint u aan uw reis.

Neem bij terugkomst op het vliegveld direct contact op met met de parkeeraanbieder, nadat u uw bagage ophaalt. De chauffeur brengt uw auto terug naar de afgesproken terminal van waaruit u uw reis kunt voortzetten.

Adres

Bahnhofsplatz, 65795, Hattersheim am Main