Parking Jack

Parking Jack is een klein familiebedrijf waar vriendelijkheid en service hoog in het vaandel gedragen worden. Reserveer op tijd en u kan genieten van een uitmuntende dienstverlening! Wegens nieuwe reglementen rondom vluchthaven Charleroi vraagt Parking Jack nu voor de shuttlebus €2,- per persoon om u voor de luchthaven af te zetten. De parking ligt op 10 minuten rijden van Charleroi Airport in Mellet .

Meer informatie

Adres

Chaussée de Bruxelles 139, 6211, Mellet
Parking Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking Jack

Parking Jack beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

60%

Veiligheid

Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
× Cameras
60%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Wachtruimte
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Parking Jack

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,3
Op basis van 367 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 16 december 2017.


C’etait Très agréable, le monsieur est correct et sympa, dès que je suis sorti de l’aéroport la navette m’attendais déjà, service impeccable je le recommande à tout le monde.

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 02 december 2017.


Heel goed, top service!!!

6

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 27 november 2017.


Alles is goed verlopen.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 22 november 2017.


Stipt, flexibel en auto staat veilig

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 21 november 2017.


Supergoede service. De auto staat op een afgesloten parkeerplaats met bewaking. We hadden gebeld als we geland waren en toen we uit de luchthaven stond "Jack" al te wachten. Heel tevreden!!

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 20 november 2017.


Snelle en correcte service zowel bij de heen- als bij de terugreis.

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 19 november 2017.


Vlotte service en veilige plaats om de auto achter te laten.

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 19 november 2017.


Zeer stipt. Enorm vriendelijk. Alles perfect!

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 15 november 2017.


Zeer goede ervaring gehad. Vriendelijke, correcte, stipte medewerkster, zowel bij vertrek als aankomst. Waren goed half uur te laat en hebben ons zeer goed, stipt en vriendelijk bediend.
Bij terugkomst stond de wagen droog in de garage. We maken zeer zeker nog gebruik van hun diensten.

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 15 november 2017.


Stipt op tijd, zowel bij het vertrek als bij de aankomst. Vriendelijke mijnheer. Ik zal deze parking zeker opnieuw gebruiken.

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 14 november 2017.


Uiterst vriendelijke ontvangst, snelle transfert, zeer stipt

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 12 november 2017.


Persoonlijk, stipt, makkelijk bereikbaar, zowel de parking als de uitbaters, betrouwbaar...

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 10 november 2017.


Perfecte service. Snel en betrouwbaar.

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 07 november 2017.


Parking was in orde en de service zeer goed, contact ook zeer goed

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 05 november 2017.


Is de eerste keer dat ik een vliegvakantie maak en had direct alle vertouwen om mijn auto bij parkos achter te laten. Met dank aan de mensen die s nachts voor ons paraat stonden om ons dan naar de luchthaven te voeren en ons aan de luchthaven weer te komen afhalen chapeau daarvoor

Over Parking Jack

Op het parkeerterrein is plaats voor 50 auto’s. Parking Jack is open vanaf 4u, twee uur voor de eerste vluchten vertrekken op de luchthaven Charleroi, tot middernacht. Wegens nieuwe regelementen rondom vluchthaven Charleroi vraagt Parking Jack nu voor de shuttlebus €2,- per persoon.

Shuttle parkeren
Bij Parking Jack geeft u de autosleutel af. In rustige periodes kan u wel de autosleutel behouden. Een shuttle-bus brengt u van en naar de luchthaven Charleroi Airport. De rit duurt ongeveer 10 minuten en de chauffeur helpt u graag met uw bagage.

Het hele parkeerterrein is omheind en wordt bewaakt door opgeleide waakhonden. Daarnaast is het terrein ook beveiligd met een alarm. De eigenaars van Parking Jack wonen naast de parkeerplaats en zijn indien nodig onmiddellijk ter plaatse.

Rijdt u in een elektrische auto? Dan kan u uw auto volledig opladen bij Parking Jack. Er is ook een parkeerplaats voorzien voor mindervaliden en alle klanten kunnen gebruik maken van de toiletten.

De shuttle-bus is volledig uitgerust om mindervaliden te vervoeren en u kan een kinderzitje reserveren voor de kinderen die meegaan op reis.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Parking Jack is Chaussée de Bruxelles 139 in Mellet . Het parkeerterrein ligt op minder dan 5 minuten van de autostrade en staat duidelijk aangegeven. Het is mogelijk dat uw navigatiesysteem de locatie Mellet niet herkent. Geef in dit geval Les Bons Viellers in. Mellet is een van de vijf deelgemeentes. Via onze routeplanner kan u een stapsgewijze route uitprinten waarmee u snel en rechtstreeks naar Parking Jack rijdt.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein en rijdt bij aankomst het parkeerterrein op. Indien het hek nog niet open is, laat u telefonisch weten dat u aangekomen bent. U laat de geprinte reserveringsbevestiging aan een medewerker van Parking Jack zien en parkeert vervolgens uw auto.

De grijze shuttle-bus staat vooraan op het terrein voor u klaar. De shuttle-bus vervoert 8 personen en zal voor grotere groepen verschillende keren heen en weer rijden. De rit naar Charleroi Airport duurt 15 minuten.

Vertrek
Wanneer u na uw reis weer geland bent op Charleroi Airport, haalt u uw bagage op. Van zodra u uw bagage heeft, neemt u telefonisch contact op met Parking Jack. De chauffeur legt u uit waar hij u ophaalt. Meestal is dit op de plaats waar u bij vertrek bent afgezet. De shuttle-bus brengt u vervolgens terug naar het parkeerterrein van Parking Jack.

Wanneer u uw reis onverwacht moet inkorten of verlengen, dient u dit zo snel mogelijk door te geven aan Parking Jack. Zij houden rekening met de nieuwe datum. Indien u later terugkomt dan opgegeven tijdens de reservatie kunnen extra parkeerkosten aangerekend worden. Deze kan u contact betalen bij terugkomst.

Help