Billigparken24 is een allround parkeeraanbieder in Keulen. Ze bieden zowel een valet- als shuttleservice aan. Tevens heeft u de mogelijkheid uw auto in een parkeergarage te parkeren. Op deze manier is uw auto altijd beschermd tegen alle weersomstandigheden. Kiest u voor shuttle parkeren dan mag u uw sleutel meenemen op reis en hoeft deze niet ingeleverd te worden. Wordt uw auto valet geparkeerd, dan wordt uw sleutel veilig in een kluis bewaard. Billigparken24 is geopend van 07:00 tot 21:00 uur.

Meer informatie

Adres

Steinweg 23, 51107, Köln
Parking Luchthaven Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Billigparken24

Beoordelingen Billigparken24

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

6,6
Op basis van 20 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 11 maart 2020.


Veilig plaats

4

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


Mijn boeking en heenreis verliep prima.
Helaas bij aankomst in de luchthavenKöln, werd ik en mijn gezin die al hadden ingestaptbus, genegeerd en terug uit de wagenbus geroepen. Dit gebeurde wanneer we op tijd op de afgesproken plaats stonden te wachten volgens afspraak en dit hadden doorgegeven. Volgens mij zijn er te weinig bussen om de mensen gelijk op te halen. Jammer genoeg hadden wij pech! Volgende keer nogmaals en we boeken alvast niet meer via parkos. Mvg, Erdal

6

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


Op zich goede ervaring op gebied van parkeren. Maar in communicatie kunnen ze nog iets leren. Zeer onvriendelijk! Ze vragen om te bellen als je je bagage hebt opgehaald maar hiervoor moet je 5 keer bellen om antwoord krijgen. Spreken alleen Duits en zijn heel onbeschoft als je hen niet verstaat. Ze leggen gewoon de telefoon af. Het zou handig zijn moesten ze ook Engels spreken, gezien er vanuit Duitsland ook andere nationaliteiten vertrekken dan Duitsers.

6

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


Aflevering zeer moeizaam verlopen. Chauffeur had ons naar verkeerde 'drop' locatie verstuurd en kon door taalprobleem niet uitleggen waar we nu precies moesten zijn. Hij kon niet naar de locatie komen die hij zelf had doorgegeven waardoor we het vliegveld moesten verlaten en naar nieuwe locatie moesten komen. Veel stress tot gevolg net voor onze vlucht. Niet goed dus. Bij terugkomst liep het wel soepel.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


A little strange contact over the phone to pick up the car but in general I would book again.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 06 februari 2020.


Uitstekend

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 17 januari 2020.


Parking is simpel maar eigenlijk zeer goede prijs/kwaliteit. Enkel de chauffeur van het transit busje was een nors persoon.

2

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 06 januari 2020.


Personeel heeft een grote mond en geen service. Het P terrein is niet geasfalteerd en slecht onderhouden. In gammel busje zonder beschikbaar kinderstoeltje naar vliegveld vervoerd. Moest de sleutel afgeven zonder papierwerk?!

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 03 januari 2020.


Is prima

Over Billigparken24

Bij Billigparken24 kunt u uw auto op verschillende manieren parkeren. U heeft de keuze tussen valet- en shuttle parkeren en ook kan u kiezen of u uw auto binnen of buiten geparkeerd wenst te hebben. Het buitenterrein is geheel van beton en heeft geen maximale doorrijhoogte. Billigparken24 is geopend van 07:00 tot 21:00 uur

Shuttle parkeren

Bij het kiezen voor shuttle parkeren rijdt u op de dag van aankomst rechtstreeks naar de parkeerplaats van Billigparken24. Hier wacht u voor de ingang tot een medewerker u verwelkomt. Voordat u uw auto parkeert, is er meteen de mogelijkheid uw bagage in de shuttlebus te laden zodat u niet ver met uw bagage hoeft te lopen. Een medewerker laat u vervolgens zien waar u kunt parkeren. Na het parkeren van de auto wordt u direct naar de luchthaven van Keulen-Bonn gebracht. De shuttlebus zet u af bij Terminal 1, op vertrekniveau C. Hier wordt u bij terugkomst ook weer opgehaald. De shuttlebussen zijn comfortabel, voorzien van airconditioning en bieden voldoende ruimte voor uw bagage.

Valet parkeren

Kiest u voor valet parkeren, dan wordt uw auto direct opgehaald bij de luchthaven van Keulen-Bonn. U rijdt rechtstreeks naar Terminal 1, vertrekniveau C en daar wordt u opgewacht door een chauffeur. U herkent de chauffeur aan de werkkleding van Billigparken24. Na een gezamenlijke inspectie van eventueel aanwezige schade overhandigt u de sleutels aan de chauffeur. De chauffeur zal uw auto vervolgens parkeren op het beveiligde terrein van de parkeeraanbieder. Bij terugkomst op de luchthaven wordt uw auto teruggebracht op dezelfde plaats als waar u de auto heeft afgegeven, Terminal 1, vertrekniveau C.

Het terrein van Billigparken24 is een veilige parkeerplaats. Het terrein is geheel verhard en beveiligd met een afgesloten hek. Het terrein wordt volledig verlicht en door middel van verschillende camera's bewaakt. Om de veiligheid van de voertuigen te waarborgen is er dag en nacht personeel aanwezig.

De chauffeurs die tijdens de valet service verantwoordelijk zijn voor uw auto, zijn allen verzekerd volgens de bepalingen en voorwaarden van de parkeeraanbieder. Voor de overdracht zal uw auto gecontroleerd worden op eventuele schade. Op deze manier worden eventuele misverstanden voorkomen.

Het terrein van Billigparken24 is geheel verhard en heeft geen maximale doorrijhoogte. Parkeren met een busje of RV is ook mogelijk. Houdt er in dit geval wel rekening mee dat u twee parkeerplaatsen moet reserveren omdat uw grotere voertuig meer ruimte nodig heeft.

Kiest u voor valet parkeren dan kunt u ervoor kiezen om uw auto overdekt in de parkeergarage te laten parkeren. Op deze manier is uw auto beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Op het terrein is een toilet aanwezig. Mocht uw auto opstartproblemen hebben, dan biedt het team van Billigparken24 gratis opstart hulp aan. Kleine kinderzitjes voor in de shuttlebus kunnen gratis gereserveerd worden. Bovendien helpt het vriendelijke en behulpzame personeel van Billigparken24 u graag met uw bagage.

Op het terrein vindt u een wasstraat, mocht u hiervan gebruik willen maken dan kunt u dit tijdens het reserveren van uw parkeerplaats extra bijboeken. Ook is het mogelijk kleine reparaties uit te laten voeren, neemt u hiervoor persoonlijk contact op met de parkeeraanbieder. De kosten worden vervolgens ter plekke betaald. Mocht u rijden in een elektrische auto en deze willen opladen, dan kunt u dit op de luchthaven doen. Vlakbij het ophaalpunt bevindt zich een elektrisch oplaadpunt. Zorgt u er wel voor dat u de juiste oplaadkabel meeneemt.

Hoe werkt shuttle parkeren?

Aankomst

Het terrein van Billigparken24 bevindt zich aan de Steinweg 23b, 51107 in Keulen. Het terrein is makkelijk te bereiken vanaf de Rijksweg B59. Om het gemakkelijker te maken om uw weg naar de parkeerprovider te vinden, kunt u onze routeplanner gebruiken

Belt u circa 15 minuten voor aankomst de parkeeraanbieder om uw aankomsttijd te bevestigen. Eenmaal aangekomen bij het parkeerterrein zal een medewerker van Billigparken24 u verwelkomen. Voordat u uw auto parkeert, is er meteen de mogelijkheid uw bagage in de shuttlebus te laden zodat u niet ver met uw bagage hoeft te lopen. Nadat uw auto geparkeerd is wordt u met een persoonlijke transfer naar de luchthaven van Keulen-Bonn gebracht. De rit duurt ongeveer 10 minuten.

Terugkomst

Zodra u de douane op de luchthaven heeft gepasseerd, neemt u telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. De shuttlebus zal bij een tankstation bij de luchthaven op u wachten. Omdat alle voertuigen slechts 8 minuten gratis mogen parkeren bij de luchthaven, is het belangrijk dat u pas belt zodra u de douane heeft gepasseerd en uw bagage heeft opgehaald.

Valet parkeren

Aankomst

U kunt rechtstreeks naar de luchthaven van Keulen-Bonn rijden. Belt u circa 30 minuten voor aankomst Billigparken24 om uw aankomsttijd te bevestigen. Een medewerker van Billigparken24 wacht bij Terminal 1, vertrekniveau B/C op u. Aan de telefoon zult u uitgelegd krijgen hoe u de medewerker kunt herkennen. Na een gezamenlijke inspectie van eventueel aanwezige schade overhandigt u de sleutels aan de chauffeur. De chauffeur zal uw auto vervolgens parkeren op het beveiligde terrein van de parkeeraanbieder. U kunt meteen doorlopen naar de vertrekhal om in te checken voor uw vlucht.

Terugkomst

Zodra u de douane op de luchthaven heeft gepasseerd en uw bagage heeft opgehaald, neemt u telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. Uw auto wordt afgeleverd bij Terminal 1, vertrekniveau C. Na een korte schadecontrole kunt u snel en gemakkelijk uw reis naar huis vervolgen.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u later terugkomt dan gepland. Mocht dit het geval zijn, neemt u dan rechtstreeks contact op met de parkeeraanbieder zodat zij op de hoogte zijn van de wijziging. Extra kosten voor de verlengde parkeerperiode kunnen ter plaatse betaald worden aan de parkeeraanbieder.

Adres

Steinweg 23, 51107, Köln

Help