Eenvoudig en veilig parkeren in de buurt van het vliegveld in Keulen? Cleverparking 24 biedt u hiervoor de mogelijkheid. U wordt comfortabel en stressvrij met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht in circa 10 minuten. De parkeerplaats is voorzien van beveiligingscamera's en hekken. Tevens is er 24/7 personeel aanwezig waardoor u uw auto hier met een veilig gevoel achter kunt laten.

Meer informatie

Adres

Brüggerstraße 4, 53842, Troisdorf
Parking Luchthaven Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid CleverParking24

CleverParking24 beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Over CleverParking24

Shuttle Parkeren

Met de dienst shuttle parkeren bij Cleverparking 24 rijdt u rechtstreeks richting het parkeerterrein van de parking. Eenmaal aangekomen wordt uw voertuig gecontroleerd op eventueel bestaande schade om problemen achteraf te voorkomen. Vervolgens wordt u comfortabel en stressvrij met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De rit zal circa 10 minuten duren. U dient uw sleutel af te geven aan Cleverparking 24. Uw sleutel wordt veilig bewaard in afgesloten in kast in het kantoor. Houdt er rekening mee dat uw auto maximaal 3 meter breed en maximaal 5 meter lang kan zijn bij Cleverparking 24.

Er zijn slechts vier personen per boeking inbegrepen in de shuttle. Voor elke extra persoon wordt een toeslag van 6€ per persoon ter plaatse in rekening gebracht. Tot slot is er een toeslag van 10€ voor minibusjes. Campers en voertuigen met aanhangwagens kunnen alleen op aanvraag geparkeerd worden.

Het terrein van Cleverparking 24 is volledig verhard en voorzien van beveiligingscamera's, hekken en personeel wie 24 uur per dag aanwezig zijn. Zo kunt u uw auto met een gerust gevoel achter laten bij de parking.

Cleverparking 24 heeft zowel een binnen als buiten wachtruimte. Hier is tevens een toilet aanwezig. Voor de rit met shuttlebussen zijn ook kinderzitjes aanwezig indien nodig. Cleverparking 24 beschikt over twee shuttlebussen, op die manier wordt u zo snel mogelijk naar en van het vliegveld gereden.

Het parkeerterrein zit gelegen aan Brüggerstraße 4, 53842 Troisdorf. Cleverparking 24 is 24 uur per dag geopend. Er zijn twee shuttlebussen aanwezig die u in circa 10 minuten van en naar het vliegveld brengen. U wordt afgezet en opgehaald bij terminal C op het vertrekniveau.

Het parkeerterrein zit gelegen aan Brüggerstraße 4, 53842 Troisdorf. Cleverparking 24 is 24 uur per dag geopend. Er zijn twee shuttlebussen aanwezig die u in circa 10 minuten van en naar het vliegveld brengen. U wordt afgezet en opgehaald bij terminal C op het vertrekniveau.

Adres

Brüggerstraße 4, 53842, Troisdorf

Help