CPS Automobile GmbH is een klantgerichte en moderne onderneming met de visie om de wensen van haar klanten te behouden en te promoten. CPS Automobile GmbH is het eerste adres als het gaat om uw individuele autowensen, zoals Valet & Shuttle, de aanschaf van een auto en het reinigen en polijsten. Als een van de weinige bedrijven biedt deze parkeeraanbieder ook overdekte parkeerplaatsen aan. Een 24-uurs videobewaking van de parkeerplaatsen biedt extra parkeerzekerheid als u de parkeerservice boekt.

Meer informatie

Adres

Fugerstrasse 28, 51149, Köln
Parking Luchthaven Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid CPS Automobile

Over CPS Automobile

CPS Automobile zorgt voor een professionele en betrouwbare verzorging van uw voertuig. Uitgebreid advies en professionele verwerking zijn vanzelfsprekend en de veilige parkeerplaats zorgt ervoor dat u zorgeloos de vakantie kunt binnenvliegen.

Shuttle-Service

Op de dag van uw reis rijdt u naar de parkeerplaats van CPS Automobile. Daar aangekomen parkeert u uw voertuig en stapt u in de shuttlebus. Die brengt u in slechts enkele minuten naar de luchthaven en haalt u daar weer op als u terugkomt van uw reis.

Valet-Service

Als u kiest voor de Valet-Service, zal uw reis nog meer ontspannen beginnen. U rijdt rechtstreeks naar de luchthaven van Keulen, waar een medewerker van CPS u opwacht. U kunt al beginnen met het inchecken terwijl de medewerker uw voertuig veilig parkeert. Wanneer u terugkeert, is uw voertuig weer klaar voor vertrek op de luchthaven.

Met CPS Automobile is uw voertuig veilig. Het gebied is omheind en met camera's bewaakt. Er is 24 uur per dag, 7 dagen per week personeel aanwezig. Bij deze aanbieder van de parkeergelegenheid moet u uw autosleutels voor beide servicevarianten inleveren. Maar ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, want ze zijn veilig opgeborgen in een kluis. Als u dit niet wilt, biedt de shuttledienst u de mogelijkheid om uw sleutel mee te nemen op uw reis tegen een toeslag van € 5.

Als u uw voertuig aan een van de medewerkers overhandigt, vindt er een korte voertuigcontrole plaats. Dit is om latere misverstanden te voorkomen.

Op de parkeerplaats van CPS vindt u een wachtkamer en een toilet dat op elk moment door klanten gebruikt kan worden. Het hele gebied is verhard en het vriendelijke personeel zal u graag helpen bij het in- en uitladen van uw bagage.

Met de pendeldienst heeft u de keuze om uw sleutel mee te nemen op uw reis of deze af te geven bij de aanbieder van de parkeeraanbieder. Als u uw sleutel meeneemt, brengt de parkeeraanbieder € 5,- extra in rekening. Als u uw sleutel inlevert, wordt uw sleutel veilig voor u bewaard in een kluis.

De provider biedt u ook verschillende carwashopties aan, die u ook kunt toevoegen aan uw reservering.

Hoe werkt Shuttle-Parking?

Aankomst

Neem op de dag van uw reis ongeveer 15 minuten voor uw aankomst bij het parkeerterrein telefonisch contact op met de beheerder van het terrein om uw aankomsttijd door te geven. Het telefoonnummer wordt u toegestuurd in uw reserveringsbevestiging. De aanbieder van de parkeergelegenheid verwelkomt u dan op de parkeerplaats. U parkeert uw voertuig en een shuttlebus brengt u direct naar uw vertrekhal op de luchthaven.

Terugkomst

Op de terugweg neemt u telefonisch contact op met de aanbieder van de parkeergelegenheid zodra u geland bent en opnieuw wanneer u uw bagage heeft opgehaald bij de bagageband. De parkeeraanbidder weet dan dat u op de luchthaven opgehaald kunt worden.


Hoe werkt Valet-Parking?

Aankomst

Op de dag van uw reis rijdt u rechtstreeks naar de luchthaven van Keulen. Gelieve 15 minuten voor aankomst op de luchthaven te bellen met de parkeeraanbidder om uw aankomsttijd door te geven en een ontmoetingsplaats te overleggen. De aanbieder van de parkeergelegenheid haalt u dan direct van de luchthaven op. Hij zal u herkennen aan uw nummerplaat en zal u benaderen. Samen met de medewerker voert u een schadecontrole uit om misverstanden achteraf te voorkomen. Vervolgens overhandigt u uw voertuig aan de werknemer en hij parkeert het voor u op het beveiligde terrein van de aanbieder, terwijl u direct naar de check-in van de geboekte luchtvaartmaatschappij kunt gaan.

Terugkomst

Neem tijdens uw terugreis opnieuw telefonisch contact op met de parkeeraanbieder zodra u bent geland en opnieuw wanner u uw bagage heeft opgehaald bij de bagageband om te bevestigen dat u uw voertuig nodig heeft. Uw voertuig staat voor u klaar wanneer u de luchthaventerminal verlaat. Na nog een gezamenlijke controle kunt u onmiddellijk verder reizen.

Als u onverwacht een of meer dagen eerder of later terugvliegt, wordt u verzocht dit door te geven aan de aanbieder. Als de parkeertijd langer is, kunt u de extra parkeerkosten aan het einde van uw reis contant betalen.

Adres

Fugerstrasse 28, 51149, Köln

Help