idealparken Parkhaus Einzelgaragen

Idealparken, gevestigd in Keulen, is een jong bedrijf met professionele medewerkers die uw parkeerervaring zo aangenaam mogelijk zullen maken. Bij Idealparken heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de shuttle of de valet service. Idealparken biedt u een parkeerplaats in een enkele garage op 4 minuten afstand van de luchthaven.s

Meer informatie

Adres

Im Falkenhorst, 51145, Köln-Porz
Parking Luchthaven Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid idealparken Parkhaus Einzelgaragen

idealparken Parkhaus Einzelgaragen beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplek
Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Over idealparken Parkhaus Einzelgaragen

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Idealparken is een professioneel, jong bedrijf dat zowel shuttle- als valetparking aanbiedt. Uw voertuig wordt geparkeerd in een enkele garage in Keulen Porz.

Shuttle-Parken
U rijdt naar de Idealparken garage en meldt zich bij de receptie en toont uw reserveringsbevestiging. U parkeert uw auto zelf en neemt uw sleutel mee op reis. Afhankelijk van de parkeeroptie die u kiest, wordt uw voertuig voor u geparkeerd in een van de afzonderlijke garages of op het terrein in de open lucht. Vervolgens wordt u met de comfortabele en gratis pendelbus naar de gewenste terminal op de luchthaven Keulen-Bonn gebracht. Houdt u rekening met extra tijd, aangezien het acceptatieproces afhankelijk van de tijd van het jaar en de klanten in snelheid kan variëren. De parkeeraanbieder zal foto's van uw voertuig nemen om de reeds aanwezige schade te documenteren. De rit duurt ongeveer 8 minuten. Eenmaal aangekomen bij de terminal, kunt u inchecken en zonder zorgen aan uw reis beginnen. Op de terugweg wordt u weer opgehaald en naar uw auto gebracht.

Valet-Parken
Met valet parking kiest u voor meer service en luxe. U rijdt met uw auto direct naar de terminal, waar een medewerker van Idealparken al klaar staat om uw auto in ontvangst te nemen en foto's te maken om eventueel aanwezige schade vast te leggen. Terwijl u incheckt, rijdt de medewerker uw voertuig naar de beveiligde garage en parkeert uw voertuig. Bij terugkomst wordt uw auto volgens afspraak aan de terminal van uw keuze overhandigd, waarna u uw reis kunt voortzetten.

Let u erop dat deze luchthaven zich in een milieuzone bevindt en dat een milieupasje verplicht is.

De inrijhoogte voor de overdekte parkeerplaats is 1.90m. De provider rekent 20 euro extra voor SUV's, bestelwagens en voertuigen met een te grote lengte. Houdt u er rekening mee dat als u meer dan 30 minuten te laat bent, de parkeeraanbieder u een toeslag van € 15,00 zal vragen, aangezien zij extra personeelskosten zullen maken als gevolg van uw late aankomst.

Het terrein van Idealparken is afgesloten, verlicht, geasfalteerd.

Tijdens shuttle en valet parking worden er foto's van uw auto gemaakt om eventuele schade te documenteren.

Let u er alstublieft op dat u uw sleutels moet overhandigen bij valet parking. De sleutels worden veilig opgeborgen in een kluis. Met de shuttleservice kunt u uw sleutels meenemen op uw reis of ze laten opslaan bij Idealparken.

Bij Idealparken wordt u met een gratis pendelbus met airconditioning naar de gewenste terminal gebracht. De prijs is inclusief de rit voor maximaal 3 personen en het in- en uitladen van bagage. Voor meer dan 3 personen geldt een toeslag van € 5 per persoon voor beide ritten en een maximum van 6 personen, die contant en ter plaatse betaald kan worden.

Daarnaast biedt Idealparken u een breed scala aan diensten.

Kies voor de moderne en luxueuze enkele garages en uw voertuig zal beschermd zijn tegen weersomstandigheden zoals regen, fel zonlicht en hagel. De garages zijn verlicht, afgesloten en ruim, zodat u uw voertuig hier zonder zorgen kunt parkeren.

LET OP: Voertuigen die niet breder zijn dan 2,20 meter en niet langer dan 4,50 meter kunnen bij Idealparken worden geparkeerd. Bij overschrijding van de lengte of breedte wordt een toeslag van € 20 in rekening gebracht. Deze toeslag geldt ook voor SUV's en bestelwagens. Deze toeslag kan contant worden betaald aan de parkeeraanbieder ter plaatse.

Eén koffer per persoon is toegestaan, anders kunnen er vervoersproblemen ontstaan op de pendelbus. Voor volumineuze bagage of extra koffers rekent de parkaanbieder een toeslag van € 20,-, die ook ter plaatse contant betaald dient te worden. Huisdieren zijn niet inbegrepen in het transport.

Vanaf een vertraging van 30 minuten kost de dienst 15€ extra, wegens personeelskosten.

Hoe werkt shuttle parkeren?

Aankomst
Voor uw heenreis neemt u een half uur voor aankomst contact op met de parkaanbieder, zodat u uw aankomsttijd kunt bevestigen. Het telefoonnummer en adres staan hierboven vermeld. Houdt u er rekening mee dat als u meer dan 30 minuten te laat bent, de parkeeraanbieder u zal vragen 15,00 euro extra te betalen, omdat zij extra personeelskosten zullen maken als gevolg van uw late aankomst. Vervolgens rijdt u naar de garage en parkeert u uw voertuig bij de ingang voor de receptie. Meld u dan bij de receptie, die uw reserveringsbevestiging zal controleren. Uw voertuig zal dan in de enkele garage geparkeerd worden. Nadat uw bagage is ingeladen, wordt u met de zilveren shuttlebus naar de door u gekozen terminal gebracht. De prijs is inclusief de rit voor maximaal 3 personen en het in- en uitladen van bagage. Indien er meer dan 3 personen zijn, is er een toeslag van € 5 per persoon voor beide ritten, die contant en ter plaatse betaald kan worden.

Terugreis
Neem op de terugreis contact op met de parkeeraanbieder zodra u uw bagage heeft ontvangen. Zij halen u dan op bij het afgesproken ontmoetingspunt en brengen u terug naar uw voertuig. Je kunt je reis voortzetten.

Hoe werkt valet parking?

Aankomst
Besluit u gebruik te maken van de valet service, rijd dan comfortabel naar de luchthaven in Keulen-Bonn en neem een uur voor aankomst contact op met Idealparken, zodat een medewerker in een wit vest met het logo van de parkeeraanbieder u op het aankomstniveau kan opwachten. Uw bagage wordt ingeladen en de medewerker maakt foto's van uw voertuig. U overhandigt uw sleutels en gaat naar de check-in terwijl de chauffeur uw voertuig parkeert in de garage in Keulen. In de prijs is een rit inbegrepen voor maximaal 3 personen en het in- en uitladen van bagage. Bij meer dan 3 personen wordt voor beide ritten een toeslag van € 5,- per persoon berekend, die contant en ter plaatse betaald kan worden.

Terugreis
Neem op de terugreis contact op met Idealparken zodra u uw bagage in ontvangst heeft genomen. De medewerker zal dan uw auto aan u overhandigen op het aankomstniveau. U kunt uw reis nu op een ontspannen manier voortzetten.

De provider rekent 20€ extra voor SUV's en bestelwagens. Vanaf een vertraging van 30 minuten kost de dienst 15€ extra, wegens personeelskosten.

Adres

Im Falkenhorst, 51145, Köln-Porz