Door te kiezen voor Köln Park kiest u voor een beveiligde parkeervoorziening die u een betrouwbare shuttleservice biedt naar de luchthaven van Keulen/Bonn. Ook als u kiest om uw auto in de openlucht te parkeren, staat uw auto veilig geparkeerd, dankzij de videocamera's en het hek. Bovendien staat het personeel te allen tijde tot uw beschikking, zodat u in alle rust op reis kunt.

Meer informatie

Adres

Lina-Bommerweg 8, 51149, Köln
Parking Luchthaven Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Köln Park

Over Köln Park

Met Köln Park kiest u voor een betrouwbare parkeeraanbieder in Keulen met meer dan 100 parkeerplaatsen. Het personeel staat elke dag en elke nacht tot uw beschikking en de shuttledienst loopt ook volgens uw behoeften. Zo kunt u zich verheugen op een ontspannen start van uw reis.

Shuttle-Service
Parkeer uw auto op de parkeerplaats van Park Time en neem uw sleutels mee. De shuttlebus brengt u naar het vliegveld en haalt u op de terugweg op bij het afgesproken ontmoetingspunt.

Houd er rekening mee dat deze parkeergarage zich in een milieuzone bevindt en dat er een milieusticker nodig is.

Köln Park biedt u een beveiligde parkeerplaats, deze parkeeraanbieder is uitgerust met videocamera's, goede verlichting en een volledig omheind terrein. Bovendien is er 24 uur per dag, 7 dagen per week personeel aanwezig. In Köln Park kunt u uw sleutels meenemen op uw reis.

Köln Park heeft twee shuttlebussen, die u naar de luchthaven zal brengen.

Het parkeergebied is deels geasfalteerd, maar in sommige delen ook gegraveerd en verhard. Ook is er een WC op het terrein.

Let op de maximale lengte van 4,00 meter en de maximale breedte van 2,20 meter van de parkeerplaats. Als uw voertuig de maximale lengte overschrijdt, moet u twee parkeerplaatsen reserveren.

Hoe werkt Shuttle-Parkeren?

Aankomst
Op de dag van uw reis rijdt u direct naar het parkeerlocatie van Köln Park en belt u 30 minuten voor uw aankomst naar Köln Park. U ontvangt het exacte adres en telefoonnummer in uw reserveringsbevestiging. Eenmaal daar, zal uw auto worden gedocumenteerd en overgenomen. U wordt dan met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht, waar u alleen nog maar hoeft uit te stappen en in te checken voor uw vlucht.

Terugreis
Als u weer in Keulen landt, neem dan weer contact op met Köln Park als u uw bagage heeft opgehaald. U gaat dan naar het ophaalpunt waar u wordt opgehaald door de Köln Park shuttlebus. Vervolgens wordt u teruggebracht naar uw voertuig.

Adres

Lina-Bommerweg 8, 51149, Köln