Uw auto is in goede handen bij deze parkeeraanbieder! Parkeren op de luchthaven van Keulen in de parkeergarage met videobewaking is niet alleen gemakkelijk, maar ook erg cool! Dankzij de gunstige tarieven, comfortabele diensten en tal van andere voordelen kunt u met Valet König op een ontspannen manier aan uw vakantie beginnen.

Meer informatie

Adres

Brüsseler Str. 6, 53842, Troisdorf
Parking Luchthaven Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Valet König

Valet König beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
20%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal
× <5min gelegen vanaf snelweg

Over Valet König

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Als u kiest voor Valet König, kunt u er zeker van zijn dat uw volgende reis op een ontspannen manier kan beginnen, want de vermoeiende zoektocht naar een parkeerplaats is eindelijk ten einde. Bovendien wordt uw voertuig veilig geparkeerd op de open parkeerplaats.

Valet-Service
Op de dag van aankomst rijdt u direct naar de vertrekterminal, wij vragen u om Valet König 15 minuten voor aankomst op de luchthaven te bellen. Een medewerker van Valet König verwelkomt u op het ontmoetingspunt en er wordt een korte voertuigcontrole uitgevoerd. Daarna kunt u al verder gaan met inchecken. De terugreis is net zo gemakkelijk.

Houd er rekening mee dat deze luchthaven in een lage emissiezone ligt en dat er een milieusticker nodig is.

COVID-19 Hygiënische bescherming

De chauffeur draagt beide handschoenen en een mondmasker. De bestuurder maakt het stuurwiel, de versnellingspook en andere contactpunten schoon voordat de bestuurder u uw voertuig terugbrengt. Het overdrachtsdocument van de auto wordt ondertekend met een gereinigde pen.

Het parkgebied van Valet König is omheind en er zijn in totaal 8 camera's die het gebied bewaken. Bovendien is het gebied 24 uur per dag en 7 dagen per week bemand. Tijdens uw afwezigheid worden uw sleutels veilig opgeborgen in een kluisje.

Wanneer u uw voertuig op de dag van aankomst overhandigt aan een medewerker van Valet König, wordt er een korte voertuigcontrole met foto's uitgevoerd. Dit is om latere misverstanden te voorkomen.

Het terrein zelf is van grind, 20% van het terrein is verhard.

Er zijn geen beperkingen voor de hoogte of breedte van uw voertuig op de parkeerplaats. U kunt ook parkeren met een minibusje, campers en dergelijke. Houd er rekening mee dat de aanbieder voor overmaatse voertuigen een toeslag van 50% van de reserveringsprijs zal vragen, die u rechtstreeks aan de parkeeraanbieder ter plaatse kunt betalen. Overmaatse voertuigen omvatten ook voertuigen zoals een T5 of Vito.

Hoe werkt Valet-Parken?

Aankomst
Op de dag van aankomst rijdt u direct naar de vertrekterminal, wij vragen u om Valet König 15 minuten voor aankomst op de luchthaven te bellen. Een medewerker van Valet König verwelkomt u op het ontmoetingspunt en er wordt een kortere voertuigcontrole uitgevoerd. Daarna kunt u al verder gaan met inchecken. Tijdens uw afwezigheid staat uw auto geparkeerd aan de Pauline-Christmann Straße 4 in Keulen.

Terugreis
Ga na het in ontvangst nemen van uw bagage naar het ontmoetingspunt in vertrekhal 1C. Als u op het ontmoetingspunt aankomt, bel dan Valet König. Uw voertuig wordt opgehaald, vervolgens kunt u uw reis naar huis op een ontspannen manier voortzetten.

Adres

Brüsseler Str. 6, 53842, Troisdorf