Park-Safe is een parkeeraanbieder die zowel shuttle- als valetdiensten aanbiedt. Uw auto staat veilig geparkeerd op een omheind parkeerterrein waar camerabewaking aanwezig is. De medewerkers van Park-Safe zijn 24/7 beschikbaar en helpen u graag met in- en uitladen van uw bagage. Het parkeerterrein van Park-Safe bevindt zich nabij de luchthaven van Keulen-Bonn.

Meer informatie

Adres

Rösrather Str. 334, 51107, Köln
Parking Luchthaven Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park-Safe

Park-Safe beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
20%

Locatie

Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
× Verhard
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal
× <5min gelegen vanaf snelweg

Over Park-Safe

Park-Safe is een parkeeraanbieder met ervaring in zowel shuttle- en valet parkeren nabij de luchthaven van Keulen-Bonn. Op het omheinde parkeerterrein staat uw auto niet overdekt, maar uw auto wordt wel in de gaten gehouden doormiddel van camerabewaking. Park-safe beschikt ook over invalide parkeerplaatsen.

Shuttle Parkeren
Wanneer u aankomt op het parkeerterrein, dient u zich te melden bij de receptie van Park-Safe. U toont uw reserveringsbevestiging en samen met een medewerker wordt uw auto gecontroleerd op eventuele schades. Daarna krijgt u een parkeerplaats toegewezen. Uw auto zal het parkeerterrein nooit verlaten. De shuttlebus die geschikt is voor 8 personen zal u persoonlijk naar de gewenste vertrekhal van de luchthaven brengen.

Houd er rekening mee dat de rit met de shuttlebus inclusief is voor 4 personen. Vanaf de vijfde persoon wordt een vast tarief van € 5, - per rit in rekening gebracht, die u contant bij de parkeeraanbieder kunt betalen. Met Park-Safe kunt u ook grote bagage in de shuttle vervoeren. Houd er echter rekening mee dat er een vast tarief van € 10 per rit in rekening wordt gebracht. Geef tijdens het boeken aan of u reist met extra bagage.

Valet Parkeren
Neem vlak voor aankomst bij de luchthaven contact op met de parking om de ontmoetingsplaats te bespreken. Als u aangekomen bent bij de luchthaven controleert u samen met een medewerker de reserveringsbevestiging en uw auto op eventuele schades. Daarna overhandigt u uw auto aan de chauffeur van de parking die uw auto vervolgens naar het parkeerterrein rijdt. U kunt ontspannen aan uw reis beginnen. Met uw auto wordt maximaal 12 kilometer gereden. Bij terugkomst neemt u contact op met Park-Safe zodat een medewerker uw auto naar de luchthaven van Keulen-Bonn kan brengen.

Bij Park-Safe zijn 24/7 medewerkers aanwezig. Uw auto staat veilig geparkeerd op een omheind en video bewaakt parkeerterrein. Voordat u uw auto afgeeft, loopt u samen met de medewerker een uitgebreide inspectie ronde rondom uw auto om reeds bestaande schade te registreren. Uw autosleutels worden veilig opgeborgen in een kluis. Om het parkeerterrein zo efficiënt mogelijk te gebruiken kan het zijn dat uw auto verplaatst wordt, echter zal deze het parkeerterrein nooit verlaten.

De medewerkers van de parking helpen u graag met het in- en uitladen van uw bagage. Bij Park-Safe kunt u gebruik maken van een kinderzitje. Ook is de parking in het bezit van startkabels die u kunt gebruiken als uw auto na de parkeerperiode niet wil starten.

Als u voor de Park-Safe-shuttledienst heeft gekozen heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een wachtruimte met toiletten. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis. Tegen een kleine toeslag kunt u uw sleutels meenemen op reis.

Als u voor de Park-Safe valetdienst heeft gekozen, kunt u gemakkelijk naar de luchthaven van Keulen-Bonn rijden. U overhandigt uw auto op het afgesproken tijdstip aan de chauffeur van de parking.

Shuttle Parkeren

Aankomst
Bij shuttle parkeren rijdt u zelf naar het parkeerterrein van Park-Safe. Nadat uw auto op eventuele schades is gecontroleerd parkeert u de auto op een aangewezen parkeerplaats. In de shuttlebus is ruimte voor 8 personen en rijdt voor u persoonlijk naar de gewenste vertrekhal. De luchthaven van Keulen-Bonn ligt op ongeveer 7 kilometer van het parkeerterrein.

Vertrek
Bij terugkomst neemt u voordat u de bagage ophaalt contact op met parkeeraanbieder. U geeft door bij welke vertrekhal u opgehaald wil worden. Waarna de medewerker van Park-Safe u vervolgens naar uw auto op het parkeerterrein brengt. Vanaf hier kunt u uw reis voortzetten richting huis.

Valet Parkeren

Aankomst
Op de dag van uw reis belt u 30 minuten voor aankomst bij de luchthaven met Park-Safe om uw aankomsttijd te bevestigen. Een medewerker staat dan te wachten op het met u afgesproken ontmoetingspunt. De werknemer kunt u herkennen aan het logo van Park-Safe op de werkkleding. Na het tonen van de reserveringsbevestiging wordt eventuele schade aan uw auto genoteerd op het schadeformulier. De medewerkers van Park-Safe helpen u graag met uw bagage. Terwijl u ontspannen aan uw reis kunt beginnen, parkeert de chauffeur uw auto op het parkeerterrein van Park-Safe.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven neemt u voordat u de bagage op gaat halen contact op met Park-Safe. De chauffeur brengt uw auto naar de luchthaven en wacht daar op u bij het afgesproken ontmoetingspunt. Vanaf hier kunt u uw reis richting huis voortzetten.

Adres

Rösrather Str. 334, 51107, Köln

Help