Parkshuttle

Parkshuttle is een klein bedrijf dat staat voor een goede en vriendelijke service. U kunt bij hen parkeren op hun buitenterrein en kiezen uit hun shuttle of valet service. Om verzekerd te zijn van een parkeerplek, kunt u het beste vroeg boeken. Parkshuttle ligt 15 minuten van vliegveld Keulen-Bonn af.

Meer informatie

Adres

Pauline-Christmann-Str. 4, 51107, Köln
Parking Luchthaven Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkshuttle

Parkshuttle beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Parkshuttle

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,6
Op basis van 5 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 20 augustus 2019.


Alles heel vlot geregeld. Niet veel op aan te merken.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2019.


Zeer vlotte service, goede begeleiding aan telefoon, heel vriendelijk.
Geen wachttijden! UITSTEKEND

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2019.


Misschien nog een verbeterpunt. Bij het afhalen van de wagen werd er herhaaldelijk gevraagd welk type wagen ik had. Dit gaf in eerste instantie niet veel vertrouwen.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 27 juli 2019.


Alles vlot verlopen!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 04 juni 2019.


Vlotte service en communicatie

Over Parkshuttle

Parkshuttle beschikt over een onoverdekt parkeerterrein met zo’n 70 parkeerplekken. U kunt hier 24/7 terecht met uw auto.

Shuttle parkeren
Met deze service wordt u vanaf de parking naar het vliegveld Keulen-Bonn gebracht met een shuttlebus. U rijdt dus naar de parking toe en parkeert de auto. Omdat Parkshuttle beperkte ruimte beschikbaar heeft op haar terrein, dient u de autosleutels af te geven. Op deze manier kan Parkshuttle zo efficiënt mogelijk gebruik maken van het terrein. De shuttlebus staat dag en nacht klaar om u naar het vliegveld te brengen en na uw reis weer op te halen.

Valet parkeren
Met deze dienst wordt uw auto door een medewerker van Parkshuttle bij de luchthaven opgehaald. U rijdt dus gewoon naar het vliegveld en overhandigt daar de auto. Na een inspectie van uw auto, parkeert de medewerker de auto voor u. U kunt ondertussen inchecken. Op de terugreis wordt uw auto weer naar de luchthaven gereden.

Het parkeerterrein van Parkshuttle is goed beveiligd. Het terrein wordt met een ijzeren hek omheind, is goed verlicht en wordt bewaakt door videocamera’s. Verder is er personeel in de buurt om over uw auto te waken. Parkshuttle heeft een kluis voor het bewaren van uw autosleutels.

Tijdens de afdracht van uw auto vult u samen met de medewerker van Parkshuttle een formulier in. Hier worden onder andere de kilometerstand op genoteerd. Verder worden er ook foto’s gemaakt. De auto wordt ook gecontroleerd op eventuele schades. Parkshuttle is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden voor het parkeerproces.

Uw auto wordt op een verhard terrein geparkeerd. U kunt uw auto ook laten wassen tijdens de parkeerperiode. Parkshuttle biedt verschillende waspakketten aan.

Op het parkeerterrein is een wachtruimte aanwezig, waar u kunt zitten en een drankje kunt krijgen. Voor baby’s en kleine kinderen zijn er kinderzitjes beschikbaar voor de rit met de shuttlebus.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Parkshuttle is Pauline-Christmann-Straße 4. Dit is goed bereikbaar vanaf de snelweg 3. Aan het begin van de straat zit een Jet tankstation. De straat is relatief nieuw, zorg er dus voor dat uw navigatiesysteem up to date is. Met onze routeplanner kunt u gemakkelijk de weg vinden. De luchthaven bevindt zich 7 kilometer verderop.

15 minuten voor aankomst op het parkeerterrein neemt u contact op met Parkshuttle. Dan weet het personeel precies wanneer u aankomt. Eenmaal bij het terrein aangekomen wacht een werknemer u op bij de ingang. U kunt het terrein herkennen aan de spandoeken met de naam Parkshuttle bevestigd aan de ijzeren omheining.

De shuttlebus staat buiten het terrein meestal al te wachten. De lichtblauwe/grijze shuttlebus heeft het logo van Parkshuttle op de zijkant. In de shuttlebus passen 8 personen en voor elke klant wordt apart gereden. Het duurt ongeveer 15 minuten om bij het vliegveld te komen.

Vertrek
De shuttlebus brengt u ook weer terug naar het parkeerterrein. Nadat u geland bent kunt u met Parkshuttle bellen. De shuttlebus rijdt dan naar het vliegveld terwijl u de bagage ophaalt.

Het hangt af van de vliegtuigmaatschappij waar u opgehaald wordt, Terminal 1 of 2. U wordt echter op dezelfde plek opgehaald als op de heenreis. Tijdens het telefoontje naar Parkshuttle kunt u dit altijd navragen.

Het is altijd mogelijk dat uw reis met enkele dagen verlengd wordt. Voor het parkeren moet u dan mogelijk bijbetalen. Dit kunt u direct aan de parkeerbeheerder betalen.

Valet parkeren

Aankomst
U gaat met uw auto naar het vliegveld Keulen-Bonn. Plan uw route met onze routeplanner. 15 minuten voordat u op de luchthaven aankomt, belt u met Parkshuttle. Zij sturen dan een chauffeur naar het vliegveld om uw auto op te halen.

Afhankelijk van de vliegmaatschappij van uw vlucht, wacht de chauffeur u op bij Terminal 1 of 2. Tijdens het telefoongesprek krijgt u verdere informatie over waar u moet zijn.

De chauffeur draagt een veiligheidsvest of een t-shirt met het logo van Parkshuttle erop. De chauffeur weet verder ook het kenteken en model auto dat u doorgeeft bij het reserveren. Na een inspectie van uw auto rijdt de chauffeur uw auto naar het parkeerterrein. Ondertussen kunt u zelf inchecken voor uw vlucht. Er wordt maximaal 20 kilometer in uw auto gereden.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op het vliegveld van Keulen-Bonn, neemt u contact op met Parkshuttle. Zij rijden dan uw auto weer naar het vliegveld. U wordt wederom opgehaald bij Terminal 1 of 2, afhankelijk van de vliegmaatschappij. U rijdt vervolgens na een nacontrole naar huis.

Het kan zijn dat u onverwacht de reis met een of meer dagen verlengt. Mogelijk extra parkeerkosten kunt u direct betalen aan de parkeerbeheerder.

Adres

Pauline-Christmann-Str. 4, 51107, Köln

Help