Sky Autopark biedt een goede valetdienst aan bij de luchthaven Keulen-Bonn. U rijdt zelf naar het vliegveld, waarna een medewerker van Sky Autopark de auto voor u parkeert. De auto komt op een parkeerterrein te staan 1,5 kilometer van het vliegveld.

  Meer informatie

Adres

Waldstr. 125, 51145, Köln
Parking Luchthaven Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Sky Autopark

Sky Autopark beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Over Sky Autopark

Sky Autopark heeft plek voor 500 auto’s. U kunt bij hen dag en nacht de auto laten parkeren met hun valetdienst. Op het parkeerterrein kunnen auto’s parkeren van maximaal 1,90 meter of 2 meter breed.

Valet parkeren
Sky Autopark haalt uw auto van het vliegveld op. U kunt dus gewoon naar luchthaven Keulen-Bonn rijden. Hier neemt een chauffeur van de parkeeraanbieder de auto van u over na een korte inspectie. Vervolgens loopt u naar binnen om in te checken, terwijl de chauffeur de auto naar de parking brengt. Op de terugreis wordt uw auto weer naar het vliegveld gebracht.

Het parkeerterrein van Sky Autopark is omheind en wordt goed verlicht. De autosleutels worden veilig bewaard in een kluis op het kantoor.

Bij de afgifte van de auto worden eventuele mankementen en schades genoteerd op hun innameformulier. Sky Autoparken is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden. Op het terrein rijden enkel de medewerkers van Sky Autopark in de auto’s.

Het parkeerterrein is verhard. De chauffeur is altijd bereid om u te helpen met het in- of uitladen van de koffers.

Valet parkeren

Aankomst
Met de auto rijdt u naar het vliegveld toe. Het vliegveld is goed te bereiken en staat goed aangegeven langs de wegen. Het adres van het vliegveld is: Kennedystraße, 51147 Köln, Duitsland. U kunt de weg hiernaartoe makkelijk vinden met onze routeplanner.

30 minuten voor aankomst op het vliegveld Keulen-Bonn belt u Sky Autopark om te laten weten dat u er bijna bent. Afhankelijk van met welke vliegmaatschappij u vliegt, rijdt u naar terminal 1 of 2. Dit zal gevraagd worden aan de telefoon.

De chauffeur zal u op de afgesproken plaats wachten. Deze zal uw auto herkennen aan het kenteken en u benaderen. De chauffeur zelf is te herkennen aan een wit t-shirt met blauw embleem of blauwe jas.

Na de inspectie van de auto geeft u de autosleutels af aan de chauffeur. Terwijl de chauffeur de auto voor u parkeer, kunt u de vertrekhal alvast inlopen. Tijdens de parkeerduur zal er maximaal 5 kilometer met uw auto gereden worden.

Vertrek
Op de terugreis belt u de parkeeraanbieder als u uw bagage heeft gehaald. De chauffeur zal dan de auto naar het vliegveld rijden en wederom met u afspreken bij welke terminal u kunt wachten. Nadat u de auto weer in ontvangst genomen hebt, kunt u vervolgens naar huis rijden.

Het kan tijdens de vliegreis voorkomen dat u een of meerdere dagen eerder of later terugvliegt dan gepland. Mocht dit zo zijn, kunt u dit aan de parkeeraanbieder laten weten. Bij een latere terugvlucht kunt u mogelijk extra parkeerkosten ter plekke bijbetalen.

Adres

Waldstr. 125, 51145, Köln

Help