Trema-Parken is een grote parkeerprovider niet ver van luchthaven Keulen-Bonn. Met deze aanbieder heeft u de mogelijkheid om heel goedkoop te parkeren en vervolgens de pendeldienst naar de luchthaven te nemen. Met Trema parkeren is het mogelijk om uw auto op elk moment van de dag of nacht te parkeren, aangezien de aanbieder 24 uur per dag, 7 dagen per week is geopend. Dankzij de pendeldienst bent u in slechts 10 minuten bij de vertrekhal van de luchthaven Keulen-Bonn, zodat u snel aan uw reis kunt beginnen.

Meer informatie

Adres

Dillenburger Str. 76b, 51105, Köln
Parking Luchthaven Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Trema-Parken

Over Trema-Parken

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Let op: Zorg ervoor dat u op het geboekte tijdstip op het parkterrein arriveert. Als u te vroeg/te laat arriveert, moet u mogelijk uw autosleutel inleveren.


Trema-Parking is een professioneel bedrijf dat al vele jaren op de markt actief is en een pendeldienst naar de luchthaven aanbiedt. Uw voertuig wordt geparkeerd op de beveiligde locatie in Keulen - Humboldt-Gremberg, op ongeveer 10 km afstand van de luchthaven Keulen / Bonn. Natuurlijk is het belangrijk dat de veiligheid van uw auto tijdens uw reis is gewaarborgd, zodat u een zorgeloze reis kunt maken. Niet alleen veiligheid staat voorop bij Trema-Parken, maar ook de prijs is erg belangrijk. Met Trema-parkeren boekt u een goedkope en betrouwbare aanbieder dicht bij de luchthaven. U parkeert uw auto op het ruime terrein en wordt vervolgens per shuttlebus rechtstreeks naar vertrekpunt 2 van de luchthaven gebracht.

Pendelbus

Bij Trema-Parken wordt u met de gratis pendelbus naar de vertrekterminal van de luchthaven Keulen-Bonn gebracht. Inbegrepen in de prijs is de rit voor 3 personen. Voor elke extra persoon zal de parkeerprovider € 5,- in rekening brengen. Deze toeslag kan direct contant worden betaald aan de parkeeraanbieder op het terrein. Er kunnen maximaal 8 mensen in de shuttlebus. Vanwege de grootte van de aanbieder, is het belangrijk dat u zo dicht mogelijk bij uw geboekte aankomsttijd blijft, zodat u op tijd kunt inchecken. U kunt uw autosleutel tijdens uw reis meenemen. U hoeft voordat u aankomt bij parkeeraanbieder niet te bellen, maar u rijdt direct naar het terrein. Bij uw terugkeer wordt u opgehaald door een shuttlebus op dezelfde locatie als waar u werd afgezet bij uw vertrek. Vervolgens wordt u teruggebracht naar uw auto.

Het terrein van Trema-Parken is omheind, verlicht en altijd onder videobewaking. Daarnaast is er een toegangsbarrière om de veiligheid van uw auto te waarborgen. Ook is er 24 uur per dag personeel aanwezig, aangezien de aanbieder een 24/7 service biedt. Zo kunt u op elk moment van de dag of nacht naar de parking gaan. Uw autosleutels neemt u mee op reis. Zo weet u zeker dat uw voertuig tijdens uw reis niet wordt verplaatst.

Op het terrein van de parkeergarage heeft u de mogelijkheid om te parkeren voor gehandicapten.

Voor de rit met de shuttlebus kunt u kinderzitjes of een stoelverhoger aanvragen. Deze kunnen bij uw reservering gratis worden geboekt. De vriendelijke en behulpzame chauffeurs helpen u graag bij het in- en uitladen van uw bagage indien nodig. Houd er echter rekening mee dat dit een service is die alleen kan worden aangeboden aan mensen die assistentie nodig hebben, omdat de operator van het parkeerterrein veel klanten per dag bedient. Als u een jumpstart voor uw voertuig nodig heeft, zal de provider u gratis helpen met dit verzoek.

Het park van de aanbieder bevindt zich op een schoon, gestabiliseerd maar onverhard perceel, dat wordt afgesloten door een hek. Trema-parkeren is 365 dagen per jaar beschikbaar, inclusief feestdagen.

De parkgronden hebben geen maximale inrijhoogte en -breedte. Het is daarom ook mogelijk om te parkeren met een caravan / camper of een busje. Echter is het dan wel noodzakelijk om twee parkeerplaatsen te reserveren.

U hebt ook de mogelijkheid om uw extra grote bagage mee te nemen voor een meerprijs. Denk hier bij aan kinderbuggy's of rolstoelen.

De parkeeraanbieder brengt een toeslag in rekening voor voertuigen die breder zijn dan 2,20 meter en langer dan 4,50 meter. Deze toeslag wordt ook aangerekend voor alle SUV's en bestelwagens. Voor grotere voertuigen kan het zijn dat u uw sleutel moet inleveren bij de parkeeraanbieder.

Bij deze parkeeraanbieder zijn 3 personen inbegrepen in de prijs van de pendeldienst. Voor elke extra persoon wordt een toeslag van 5€ gevraagd en een maximum van 6 personen.

Let u er alstublieft op dat de parkaanbieder bij een vertraging van meer dan 30 minuten, een toeslag van €15,00 in rekening brengt, aangezien dit door uw latere aankomst extra personeelskosten met zich meebrengt.

Het terrein van Trema-Parken bevindt zich aan de Dillerburger Strasse 76B, in Keulen. De eenvoudigste manier om de parkeerplaats te vinden, is echter als u Dillenburger Strasse 65 in het navigatieapparaat zet. Het parkterrein bevindt zich tussen twee grote gebouwen en wordt aangegeven door de ingang die is gemarkeerd als Trema-park.

Het park is zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg A4. Als u van de A3 komt, kunt u gemakkelijk vanaf daar op de A4 komen, door de borden te volgen. Als u de A4 volgt, rijd dan naar afrit A559 in de richting van Köln-Deutz. Na ongeveer 600 meter links aanhouden bij de splitsing en volg de borden Köln-Deutz / Köln-Vingst. Eenmaal daar, houdt u links aan richting Zentrum / Deutz en vervolgt u op de snelweg. Hierna blijft u ongeveer 1,5 km op tot de afslag Kalk. Dit is Rolshover Str., Die je volgt naar Dillenburger Str. Onze Onze routeplanner maakt het makkelijker om naar de parkeerplaats provider te rijden.

Shuttle Parkeren

Aankomst
Bij aankomst dient u van tevoren contact op te nemen met de beheerder van het parkeerterrein niet . Rijd alstublieft tot de toegangspoort van het terrein. Daar wordt u opgewacht door een medewerker. Het kan zijn dat u hier een paar minuten moet wachten voordat een medewerker arriveert. Dit komt door de grootte van de parkexploitant. Zorg ervoor dat u voldoende tijd heeft om op tijd bij het inchecken te kunnen zijn. Nadat alle formaliteiten zijn opgehelderd, wordt u binnen een paar minuten per shuttlebus naar de luchthaven Keulen-Bonn gebracht, waar u direct voor de vertrekterminal wordt afgezet. U vindt het exacte adres opnieuw in uw reserveringsbevestiging.

Terug
Neem op uw terugreis contact op met de parkeergarage na ontvangst van uw bagage. Het telefoonnummer van de chauffeur staat in uw reserveringsbevestiging. De chauffeur haalt u vervolgens weer op het overeengekomen ontmoetingspunt vertrekpunt 2, gebied D, op precies dezelfde locatie als waar u vóór uw reis naartoe bent gebracht, op. U wordt hiermee teruggebracht naar uw auto, mogelijk samen met andere gasten en kunt u uw reis naar huis snel voortzetten. De shuttlebussen van Trema-Parken zijn duidelijk herkenbaar aan hun grote opdruk "Trema-Parken".

Adres

Dillenburger Str. 76b, 51105, Köln