Airport Parking Garage Meijers

Eenvoudig parkeren in de buurt van Maastricht Airport? Airport Parking Garage Meijers is voorzien van een omheid en bewaakt parkeerterrein, waardoor uw auto veilig geparkeerd staat. Zo kunt u rustig genieten van uw reis. U kunt gebruiken maken van de shuttlebus en de extra diensten die Airport Parking Garage Meijers aanbiedt.

Meer informatie

Adres

Koolweg 75, 6181BL, Elsloo
Parking Maastricht Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Parking Garage Meijers

Airport Parking Garage Meijers beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

60%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
× Verzekerde parkeerplaats
40%

Faciliteiten

Toiletten
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Over Airport Parking Garage Meijers

Garage Meijers biedt zowel parkeerplaatsen buiten als binnen aan. Het buiten terrein is omheind met hekken en is voorzien van beveiligingscamera's. Het parkeerterrein ligt vlak langs de A2 ter hoogte van Elsloo en ligt op ongeveer 8 minuten van het vliegveld Maastricht Airport af. Tijdens uw vakantie heeft u de mogelijkheid om uw auto te laten repareren, te laten onderhouden of aan te bieden voor een apk-keuring door Garage Meijers. Let op. De openingstijden van de parking zijn van 07:00 tot 22:30 uur.

Shuttle parkeren

Garage Meijers parkeert de auto voor u, in aanwezigheid van uzelf. Indien nodig helpt een medewerker van Garage Meijers u met het in- en uitladen van uw bagage. Vervolgens wordt u met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht in ongeveer acht minuten. Wanneer u terugkomt van uw reis wordt u weer met de shuttlebus naar uw auto teruggebracht. Hierna kunt u uw reis weer vervolgen.

Bij Garage Meijers kunt u binnen en buiten parkeren. Het buitenterrein is omheind en voorzien van beveiligingscamera's. Het binnenterrein wordt afgesloten en is ook voorzien van beveiligingscamera's. Verder is er ook altijd iemand aanwezig in het woonhuis naast de parking.

Zowel het buitenterrein als het binnenterrein is verhard bij Garage Meijers. De shuttlebus is op elk moment voor u beschikbaar, waardoor u zo snel mogelijk door kunt naar het vliegveld van Maastricht. Er is tevens een toilet beschikbaar bij Garage Meijers.

Extra Services
Garage Meijers biedt u ook extra services aan. De extra services die Garage Meijers aanbiedt zijn onderhoud van uw auto, een apk-keuring of het repareren van uw auto. Veder is er een wachtruimte en de mogelijkheid om de auto schoon te maken.

Aankomst

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Garage Meijers. U wordt verzocht een half uur voor aankomst contact op te nemen met de parking, zodat zij zich kunnen voorbereiden op uw komst.

Bij aankomst wordt uw auto samen met u gecontroleerd op eventueel bestaande schade en worden er foto's van uw auto gemaakt. Dit om latere problemen te voorkomen. De shuttlebus staat op u te wachten op het terrein om u in ongeveer acht minuten naar het vliegveld te brengen. Indien nodig, zal de medewerker van Garage Meijers u graag helpen met uw koffers.

Terugkomst

Op de terugweg, wordt u verzocht contact op te nemen met Garage Meijers wanneer u geland bent op het vliegveld in Maastricht. Vervolgens zal de shuttlebus op u wachten bij de vertrekhal om u terug te brengen naar uw auto.

Adres

Koolweg 75, 6181BL, Elsloo

Help