Voordelig parkeren in de omgeving van Maastricht Airport? Bij vakgarage Ernes parkeert u veilig op het bewaakte terrein en kunt u gebruik maken van de Shuttle dienst en de aanvullende onderhoudsdiensten van de vakgarage. Uw voertuig staat veilig geparkeerd en u kunt genieten van uw reis.

Meer informatie

Adres

Business Park Stein 147, 6181 MA, Elsloo
Parking Maastricht Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Vakgarage Ernes

Vakgarage Ernes beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Over Vakgarage Ernes

Familiebedrijf Vakgarage Ernes biedt parkeerplaatsen aan op het afgesloten parkeerterrein achter het pand van het familiebedrijf. Het parkeerterrein ligt vlak langs de A2 ter hoogte van Elsloo op Business Park Stein, op nog geen 5 kilometer van de luchthaven Maastricht Aachen Airport. Tijdens uw vakantie heeft u naast het parkeren ook de mogelijkheid uw auto aan te bieden voor onderhoud/reparatie en APK. Vakgarage Ernes geeft u dan 10% korting op de werkplaatsfactuur. Onderhoud aan uw auto kunt u zelf inplannen met de garage door vooraf contact met hen op te nemen. Met plezier biedt Vakgarage Ernes shuttle parkeren aan. Let op: de openingstijden zijn van maandag t/m zondag van 06:00 uur tot 23:00 uur. Buiten deze tijden is het familiebedrijf u ook graag tot dienst, u betaalt dan eenmalig een nachttoeslag van 15 euro. Indien dit voor u van toepassing is, kunt u dit aanvinken in uw reservering.

Shuttle parkeren
U parkeert uw auto bij Vakgarage Ernes en zij zorgen er voor dat u bij de vertrekhal wordt afgezet. Bij terugkomst neemt u na de landing telefonisch contact met het familiebedrijf op, zodat zij bij de aankomsthal op u staan te wachten als u naar buiten komt. Vervolgens wordt u naar uw auto gebracht.

Groepsinformatie

In verband met het vervoer van groepen en bagage vanaf 4 personen vragen wij uw medewerking door eerst uw passagiers en bagage af te zetten bij de luchthaven en daarna met de auto naar onze parkeerplaats te rijden. Vervolgens brengen wij u naar de vertrekhal.

Het achterterrein van Vakgarage Ernes is volledig omheind en ’s nachts afgesloten. Het terrein ligt op het rustige industrieterrein Business Park Stein. Bij de Shuttle Service kunt u uw sleutel gewoon meenemen. Indien gewenst of in geval van onderhoud aan uw auto bergen wij uw sleutel op in de kluis.

Het parkeerterrein van het familiebedrijf is volledig verhard en beschikt over 30 ruime parkeerplaatsen. Tijdens uw parkeerduur heeft u ook de mogelijkheid om uw auto in onze garage in te plannen voor APK, onderhoud, reparatie. Vakgarage Ernes geeft u op deze werkzaamheden 10% korting! Daarnaast biedt Vakgarage Ernes in de garage alle benodigde garagefaciliteiten. Tevens kunt u uw auto laten schoonmaken voor zowel de binnenkant als de buitenkant. Indien u uw auto elektrisch opgeladen dient te worden, kan dit ook. Let op, dit kan alleen via een standaard 220V netwerk.

Shuttle parkeren

Aankomst
Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van familiebedrijf Vakgarage Ernes. U wordt verzocht een half uur voor aankomst contact op te nemen met de parking, zodat zij zich kunnen voorbereiden op uw komst.

Bij aankomst wordt er een formulier met u ingevuld van eventueel bestaande schade en worden er foto's van uw auto gemaakt. Dit om latere problemen te voorkomen. De shuttlebus staat op u te wachten op het terrein om u in zes minuten naar het vliegveld te brengen. Indien nodig, zal de medewerker u graag helpen met uw koffers.

Terugkomst
Op de terugweg, wordt u verzocht contact op te nemen met Vakgarage Ernes wanneer u uw bagage heeft opgehaald van de bagageband. Vervolgens zal de shuttlebus op u wachten bij de vertrekhal.

Rij informatie

Komende uit zowel de richting Eindhoven als ook richting Maastricht neemt u afslag 49.

Uit de richting Eindhoven: Einde afslag 49 rechts, rotonde bij Shell links, 1e rechts en na 150 meter weer rechts, na 100 meter aan de rechterzijde ligt het pand en het parkeerterrein van Vakgarage Ernes. Dit is van een afstand te herkennen aan de rode vlaggen van Vakgarage.

Uit de richting Maastricht: Einde afslag links, rotonde bij Shell rechtdoor, 1e rechts en na 150 meter weer rechts, na 100 meter aan de rechterzijde ligt het pand en het parkeerterrein van Vakgarage Ernes. Dit is van een afstand te herkennen aan de rode vlaggen van Vakgarage.

Adres

Business Park Stein 147, 6181 MA, Elsloo

Help