Vakgarage Ernes

Voordelig parkeren in de omgeving van Maastricht Airport? Bij vakgarage Ernes parkeert u veilig op het bewaakte terrein en kunt u gebruik maken van de Shuttle dienst en de aanvullende onderhoudsdiensten van de vakgarage. Uw voertuig staat veilig geparkeerd en u kunt genieten van uw reis.

Meer informatie

Adres

Business Park Stein 147, 6181 MA, Elsloo
Parking Maastricht Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Vakgarage Ernes

Vakgarage Ernes beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Over Vakgarage Ernes

Vakgarage Ernes biedt parkeerplaatsen aan op het afgesloten parkeerterrein achter het pand van Vakgarage Ernes. Het parkeerterrein ligt vlak langs de A2 ter hoogte van Elsloo op Business Park Stein, op nog geen 5 kilometer van de luchthaven Maastricht Aachen Airport. Tijdens uw vakantie heeft u naast het parkeren ook de mogelijkheid uw auto aan te bieden voor onderhoud/reparatie en APK. U ontvangt dan 10% korting op de werkplaatsfactuur. Onderhoud aan uw auto kunt u zelf inplannen met de garage door vooraf contact met hen op te nemen. Vakgarage Ernes biedt zowel valet parkeren en shuttle parkeren aan.

Shuttle parkeren

U parkeert uw auto bij Vakgarage Ernes en zij zorgen er voor dat u bij de vertrekhal wordt afgezet. Bij terugkomst neemt u na de landing telefonisch contact met ons op, zodat zij bij de aankomsthal op u wachten als u naar buiten komt. Wij brengen u vervolgens naar uw auto.

Valet parkeren

Een medewerker van Vakgarage Ernes wacht u op bij de luchthaven om uw auto op te halen bij de vertrekhal. Uw auto wordt geparkeerd op het afgesloten parkeerterrein.

Het achterterrein van Vakgarage Ernes is volledig omheind en ’s nachts afgesloten. Het terrein ligt op het rustige industrieterrein Business Park Stein. In geval van Valet Parking bergen wij de autosleutel voor u op in de kluis. Bij de Shuttle Service is dat op verzoek uiteraard ook mogelijk.

Het parkeerterrein van Vakgarage Ernes is volledig verhard en heeft 30 ruime parkeerplaatsen. Tijdens uw parkeerduur kunt u er ook voor kiezen om uw auto in onze garage in te plannen voor APK, onderhoud of reparatie. U ontvangt op deze werkzaamheden 10% korting! Daarnaast biedt Vakgarage Ernes in de garage alle benodigde garagefaciliteiten.

Shuttle parkeren

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Vakgarage Ernes. U dient een half uur voor aankomst contact op te nemen met de parking, zodat zij zich kunnen voorbereiden op uw komst.

Bij aankomst wordt er een formulier met u ingevuld en worden er foto's van uw auto gemaakt. De shuttlebus staat op u te wachten op het terrein om u in zes minuten naar het vliegveld te brengen. Wanneer nodig, zal de medewerker u graag helpen met uw koffers.

Op de terugweg, neemt u contact op met Vakgarage Ernes wanneer u uw bagage in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus op u wachten bij de vertrekhal.

Valet parkeren

Op de dag van vertrek rijdt u naar de vertrekhal van Maastricht Airport. U dient een half uur voor aankomst contact op te nemen met de parking, zodat zij zich kunnen voorbereiden op uw komst.

Bij aankomst wordt er een formulier met u ingevuld en worden er foto's van uw auto gemaakt. De medewerker parkeert uw auto veilig op het terrein van de parking. Wanneer nodig zal de medewerker u graag helpen met uw koffers.

Op de terugweg, neemt u contact op met Vakgarage Ernes wanneer u uw bagage in ontvangst heeft genomen en zal de medewerker u opwachten bij de vertrekhal met uw auto.

Adres

Business Park Stein 147, 6181 MA, Elsloo

Help