Shuttle Parking Rotterdam Airport

Parkeren bij Shuttle Parking Rotterdam Airport is zeer gemakkelijk. Met hun nieuwe shuttledienst wordt u snel en voordelig van en naar de luchthaven gebracht. Het parkeerterrein bevindt zich op 8 minuten van Rotterdam Airport.

Meer informatie

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam
Parking Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Shuttle Parking Rotterdam Airport

Shuttle Parking Rotterdam Airport beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× Valet service

Over Shuttle Parking Rotterdam Airport

Shuttle Parking Rotterdam Airport is een betrouwbare aanbieder bij Rotterdam Airport, maar heeft jarenlange ervaring met shuttle parkeren. Er is een maximale doorrijhoogte van 2,05 meter kunnen alle personenvoertuigen geparkeerd worden op het terrein van Shuttle Parking Rotterdam Airport.

Er is door het Hotel verzocht om een sleutelprotocol in te voeren, dit houdt in dat de parking op momenten van dreiging en/of calamiteit of als het hotel dit van hen verlangt de voertuigen moeten kunnen verplaatsen. U krijgt dus de gelegenheid om uw auto zelf te parkeren in het hotel, maar laat vervolgens de sleutel bij de parking in bewaring. Bij terugkomst krijgt u van de medewerker uw sleutel weer retour en kunt u uw auto weer uitrijden. Mochten zij uw auto tijdens uw verblijf hebben moeten verplaatsen, dan kunt u erop vertrouwen dat zij hiervoor een legitieme reden hebben gehad.

Het parkeerterrein van Shuttle Parking Rotterdam Airport is volledig omheind door hekken en er is cameratoezicht. Uw auto staat veilig geparkeerd tijdens uw reis.

Shuttle Parking Rotterdam Airport beschikt over een overdekte wachtruimte in het World Hotel Wings. De medewerkers helpen u graag om uw bagage uit te laden. Er zijn geen speciale parkeerplekken voor gehandicapten, maar de parking zorgt ervoor dat parkeren voor iedereen mogelijk is.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het World Hotel Wings naast het vliegveld Rotterdam The Hague, waar u uw auto kunt parkeren in de parkeergarage van het hotel.

Shuttle parkeren

Aankomst
U parkeert uw auto in de parkeergarage bij het Wings hotel en loopt vervolgens 50 meter verderop de terminal van Rotterdam Airport in. U krijgt van Shuttle Parking Rotterdam Airport een uitrijkaart zodat u bij terugkomst direct uw auto uit de garage kunt rijden en uw weg naar huis kunt vervolgen.

Vertrek

Bij terugkomst op de luchthaven wordt u wederom opgehaald bij het Wings hotel waar u op de heenweg ook bent uw auto hebt afgeleverd. U loopt naar uw auto en rijdt de garage uit met de uitrijkaart die u heeft ontvangen bij aankomst.

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam

Help