Walk & Fly Rotterdam Airport

Als u uw auto parkeert bij Walk & Fly, dan parkeert u uw auto veilig en voordelig op het terrein op loopafstand van Rotterdam The Hague Airport. U kunt uw auto zelf parkeren, uw bagage uitladen en kunt dan richting het vliegveld lopen. Rotterdam The Hague Airport is slechts 450 meter van Walk & Fly verwijderd!

Meer informatie

Adres

Linatebaan 101, 3045 AH, Rotterdam
Parking Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Walk & Fly Rotterdam Airport

Walk & Fly Rotterdam Airport beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

40%

Veiligheid

Cameras
Verzekerde parkeeraanbieder
× 24u p/d aanwezigheid
× Omheining
× Voertuiginspectie
0%

Faciliteiten

× Autoschoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
× Hulp met koffers
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicaptenparkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Walk & Fly Rotterdam Airport

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,2
Op basis van 8 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 12 november 2022.


Prima parking op wandel afstand van het luchthaven gebouw. Aankomst bij de parking kon beter. Bel knop werktte niet en telefoon oproep sprong tweemaal af... Waarom geen toegang door nummerplaat herkenning? Bij buitenrijden was er geen enkel probleem.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 07 november 2022.


Excellent service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 07 november 2022.


Niet op aan te merken. Alles vlot verlopen

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 10 juli 2022.


Alles liep zeer vlot, het aanmelden aan de paal bij het parkeerterrein iets minder doordat er geen rechtstreeks contact was met iemand..

Na het opbellen, was dit direct in orde en zeer klantvriendelijk!

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 08 juli 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 31 mei 2022.


Supervlot parkeren. Slagboom ging automatisch omhoog bij aankomst.
Geparkeerd, 5min. stappen en hop de inkomhal in.
Bij aankomst gewoon in auto stappen en wegrijden.
Aanrader!

Over Walk & Fly Rotterdam Airport

Bij Walk & Fly Rotterdam kunt u uw auto op het terrein op loopafstand van Rotterdam The Hague Airport parkeren. Hier kunt u uw auto zelf parkeren en uw sleutel mee nemen op uw reis. Het terrein is voorzien van camerabeveiliging, uw auto staat dus veilig geparkeerd. Wanneer u terugkeert van uw reis kunt u teruglopen naar het parkeerterrein van Walk & Fly. Hier kunt u uw auto in stappen en zo het terrein afrijden en uw reis voortzetten.

Walk & Fly is beveiligd met behulp van camerabeveiliging. Ook neemt u uw sleutel mee op uw reis, dit betekent dat uw auto veilig op het terrein van Walk & Fly blijft staan.

Walk & Fly Rotterdam is binnen loopafstand van het vliegveld. Aangezien u uw auto zelf parkeert kunt u uw autosleutel mee nemen op uw reis. Zo weet u zeker dat u uw auto terug vindt waar u deze heeft achtergelaten. Ten slotte is het terrein met beveiligd met behulp van een camerasysteem.

Aankomst
Op de dag van vertrek kunt naar het terrein van Walk & Fly rijden. Bel Walk & Fly Rotterdam zodra u op locatie aankomt. U kunt het parkeerterrein van Walk & Fly bereiken door richting de vertrekhal te rijden. Wanneer u vanaf de vliegveldweg richting het terminal rijdt, neem dan de eerste afslag naar rechts. Hier komt u op een richtingsweg. Dit is de Linatebaan. Het parkeerterrein bevind zich links van u als u met de weg de bocht om gaat. Eenmaal aangekomen, kunt u op de intercom bel drukken. Vervolgens kunt u gegevens doorgeven aan de persoon die u te woord staat. De slagboom zal dan voor u geopend worden. U kunt uw auto zelf parkeren en vervolgens uw reis te voet vervolgen richting het vliegveld.

Terugkomst
Wanneer u terug komt van uw reis, kunt u te voet terug naar het terrein van Walk & Fly. Hier kunt u uw auto in stappen, het terrein verlaten en uw reis in alle rust voortzetten.

Adres

Linatebaan 101, 3045 AH, Rotterdam