24/7 Parkeren Service Schiphol

Goedkoop parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij 24/7 Parkeren Service Schiphol. Zij zijn een van de grootste parkeeraanbieders rond Schiphol. U kan zowel binnen als buiten parkeren en gebruik maken van hun valet- of shuttle-dienst. De parkings zijn dag en nacht open en liggen op 10 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen 24/7 Parkeren Service Schiphol

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,2
Op basis van 147 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2019.


Bij aankomst op de parking 24/7 bleek deze volzet te zijn ondanks onze reservering. We werden meteen verder geholpen met een plannetje en doorverwezen naar een andere parking van hun xPark. Ook daar heel goed ontvangen en nette parkeerplaatsen en goede shuttle service. Wij gaan zeker opnieuw reserveren bij parking 24/7

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2019.


De reservering is goed verlopen. De plaatsen zijn niet groot maar OK voor een personenwagen, de weg tussen de plaatsen is ook eerder smal. De medewerkers waren vriendelijk. Wel was het vrij druk toen we aankwamen om de wagen te parkeren, de dispatcher was voortdurend in gesprek aan de telefoon. Daardoor duurde het wel wat langer voor we aan de luchthaven waren. Dit was voor ons geen probleem omdat we tijd hadden. Ik denk wel dat we hadden kunnen aandringen als we wel tijdsdruk hadden.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 18 september 2019.


Vlotte verbinding en gemakkelijk bereikbaar. Bij aankomst op de parking direct geholpen. Ook bij het ophalen aan de luchthaven werden we snel geholpen. Het busje dat er stond was al vol, maar wij stonden als volgende op de lijst en hebben niet zo lang moeten wachten voor het volgende busje er was.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 10 september 2019.


De parking is gemakkelijk en vlot te bereiken en biedt voldoende parkeerplaatsen aan.
Personeel is ook zeer vriendelijk.
Wij hebben wel even moeten wachten op een shuttle bus omdat er heel wat mensen gelijktijdig toekwamen op de parking. De busjes kunnen maar 8 personen tegelijk vervoeren.
Het ophalen op de luchthaven van Schiphol is ook vlot verlopen. Hier hebben wij niet moeten wachten en hadden wij onmiddellijk een busje ter beschikking.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 10 september 2019.


Alles verliep vlot
vriendelijke vrolijke kerels
We boeken zeker opnieuw

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 09 september 2019.


Vriendelijk en vlot.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 04 september 2019.


Zoals altijd, ook nu weer een onberispelijke service. We hebben de auto zelf geparkeerd en deze stond bij aankomst 11 dagen later nog steeds op dezelfde plaats. Vriendelijke medewerkers, zelfs in het holst van de nacht. Nu werken zij met een eigen shuttlebus en ook dit verloopt vlekkeloos. Wij kiezen geen andere parking in Schiphol!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2019.


Alles goed georganiseerd en busje stond klaar toen we de luchthaven binnenkwamen. Super efficiënt

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2019.


Alles was goed

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 22 augustus 2019.


Alles prima inorde !

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2019.


Bijzonder positief, van a tot z. De parking is gemakkelijk te vinden, shuttle-dienst waarop je niet te lang moet wachten en mijn wagen stond klaar als we toe kwamen. Een absolute aanrader!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2019.


Alles is prima verlopen. Amper moeten wachten. En busjes werden niet volgepropt.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2019.


Great organised for everything

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 23 juli 2019.


Zeer vlotte dienstverlening.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 23 juli 2019.


E

Over 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol is onderdeel van Valet & Shuttleservice Schiphol en al jarenlang een grote parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol. Zij bieden parkeerplekken aan wel 1000 auto’s aan. Alle personenauto’s kunnen bij hen geparkeerd worden. U kunt zowel binnen als buiten parkeren als u kiest voor de shuttledienst. Als u valet parkeert wordt uw auto altijd overdekt geparkeerd. U kunt dag en nacht terecht bij 24/7 Parkeren Service Schiphol.

Shuttle-parkeren
Als u gebruik maakt van de shuttle-service, dan rijdt u naar de hoofdlocatie of de parkeergarage. Nadat u de auto geparkeerd hebt, brengt een shuttle-bus u in 10 minuten naar Schiphol. Aan het einde van uw reis brengt de shuttle-bus u van de luchthaven weer naar de parking.

Valet-parkeren
Wanneer u kiest voor valet-parkeren rijdt u zelf rechtstreeks naar Schiphol en draagt u uw auto daar over aan een chauffeur van 24/7 Parkeren Service Schiphol. Terwijl u incheckt, brengt de medewerker uw auto naar de parkeergarage. Op de terugreis wordt uw auto weer naar Schiphol gebracht.

24/7 Parkeren Service Schiphol heeft een niet-overdekt parkeerterrein en een parkeergarage. Het buitenterrein is omheind en verlicht. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein. De autosleutels worden veilig opgeborgen in een kluis.

Wanneer u valet parkeert, controleert u samen met de chauffeur uw auto op schade. Indien er schade is wordt de informatie daarover ingevuld op een formulier. De parkeeraanbieder is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Het buitenterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol is verhard. U kan uw auto ook laten wassen. Daarvoor worden verschillende waspakketten aangeboden. Deze kan u bijboeken wanneer u uw parkeerplaats reserveert.

Op het buitenterrein is een wachtruimte waar men koffie of thee kan drinken. Wanneer u met kinderen reist, kan u kinderzitjes reserveren voor de shuttle-bus. De chauffeur is altijd bereid om uw bagage in de shuttlebus te laden.

Bij valet parkeren wordt uw auto voor u naar de parkeergarage gebracht. De chauffeur helpt u graag met uw bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
Buiten parkeren
Het niet-overdekte parkeerterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol ligt in Aalsmeer aan de Middenweg 29a, op 10 km van Schiphol. Door te kiezen voor shuttle-parkeren vermijdt u dus de drukke ring rond Amsterdam. Met de Parkos routeplanner berekent u de gemakkelijkste en snelste route naar de parking.

20 minuten voor aankomst op het parkeerterrein, neemt u contact op met de 24/7 Parkeren Service Schiphol. Zo kunnen zij zich voorbereiden op uw komst.

Bij de ingang van het terrein staat een bord van 24/7 Parkeren Service Schiphol. U rijdt het terrein op en gaat rechtdoor totdat u bij de receptie komt. U vindt de receptie aan de linkerzijde van het terrein. Als het hek gesloten is, kan u via de intercom een medewerker oproepen. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, brengt de shuttle-bus u gratis naar de luchthaven.

247 Budget Parking heeft meerdere witte shuttlebussen waarin telkens 8 personen passen. Op de zijkant van de shuttle-bussen staat het logo van 24/7 Parkeren Service Schiphol. De transfer naar Schiphol duurt ongeveer 15 minuten.

Binnen parkeren
Kiest u voor overdekt parkeren? Dan rijdt u naar de Middenweg 29a. Vind de beste route hiernaartoe met de routeplanner van Parkos.

20 minuten voor aankomst belt u naar 24/7 Parkeren Service Schiphol zodat de chauffeur voor u klaarstaat.

De shuttle-bussen van 24/7 Parkeren Service Schiphol zijn wit en dragen het logo van 24/7 Parkeren Service Schiphol op de zijkant. De transfer naar Schiphol duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Zodra u geland bent gaat u eerst uw bagage halen en neemt dan contact op met 24/7 Parkeren Service Schiphol. Terwijl u naar de afgesproken locatie loopt aan vertrekhal 3, deur A of deur B, komt de shuttle-bus naar Schiphol.

Als uw terugkeerdatum zou veranderen, dan moet u dat tijdig doorgeven aan Centralparking. Als u later terugkeert dan opgegeven in de reservatie, worden extra parkeerkosten aangerekend. Deze kan u ter plaatse contant bijbetalen.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag van vertrek rijdt u rechtstreeks naar Schiphol. 20 minuten voor aankomst neemt u contact op met 24/7 Parkeren Service Schiphol. Aan de vertrekhal draagt u uw auto over aan de chauffeur van 24/7 Parkeren Service Schiphol.

De chauffeur herkent uw auto aan de nummerplaat en het model en komt u tegemoet bij aankomst. Na de inspectie van uw auto, brengt de chauffeur uw auto naar de bewaakte parkeerplaats. Hier is 24/7 personeel aanwezig en uw auto staat hier veilig geparkeerd. De overdracht van uw auto duurt 15 tot 20 minuten.

Vertrek
Na de landing gaat u uw bagage halen. Eenmaal aan de bagageband neemt u contact op met 24/7 Parkeren Service Schiphol. Heeft u alleen handbagage mee, dan belt u 24/7 Parkeren Service Schiphol zodra u het vliegtuig verlaten heeft. Terwijl u naar de vertrekhal wandelt, brengt de chauffeur uw auto naar de ophaal locatie. U vindt uw auto bij vertrekhal 2.

Als uw terugkeerdatum zou veranderen, dan moet u dat tijdig doorgeven aan Centralparking. Als u later terugkeert dan opgegeven in de reservatie, worden extra parkeerkosten aangerekend. Deze kan u ter plaatse contant bijbetalen.

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer

Help