24/7 Parkeren Service Schiphol

Parkeren dicht bij Schiphol Airport op de gemakkelijkste manier! Uw auto staat veilig geparkeerd bij het Hyatt Place Amsterdam Airport Hotel. De shuttlebus brengt u binnen 7 minuten veilig naar het vertrekgedeelte van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Rijnlanderweg 800, 2132 NN, Hoofddorp
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Over 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol is al jarenlang een van grootste parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol. Zij bieden parkeerplekken aan wel 1000 auto’s aan. Alle personenauto’s kunnen bij hen geparkeerd worden. U kunt zowel binnen als buiten parkeren als u kiest voor de shuttledienst.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de shuttle-service, dan rijdt u naar de hoofdlocatie aan de Aalsmeerderweg 83A. U parkeert uw auto bij de receptie waar u aanwijzigen krijgt om uw auto te parkeren. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar Schiphol. Omdat u zelf uw auto parkeert kunt u uw sleutels mee op reis nemen Aan het einde van uw vliegreis wordt u weer naar het parkeerterrein gebracht.

Let op: 24/7 Parkeren Service Schiphol rekent verschillende toeslagen (nachttoeslag (€10), extra personen in de shuttlebus(€5)). Dit kunt u bij de checkout betalen. Zo niet, dan stuurt 24/7 Parking Service Schiphol u een betaalverzoek

Het buitenterrein is omheind en verlicht. De parkeerplaats is voorzien van camerabewaking. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein.

Het buitenterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol is verhard. Op het buitenterrein is een wachtruimte aanwezig waar men koffie of thee kan drinken. Wanneer u met kinderen reist, kunt u kinderzitjes aanvragen voor de transfer. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden.

Heenreis

Op de dag van uw reis, rijdt u richting het Hyatt Hotel in Hoofddorp. Staat u voor de slagboom? Belt u het nummer in de bevestegingsmail om het te openen. De slagboom gaat open.
**Parkeer de auto en meldt u aan bij de receptie om vanaf Hyatt Hotel de shuttlebus te nemen. De pendelbus rijdt elk half uur, elke dag tussen 06:30 en 23:00 uur.

Terugreis
Als u terugkeert naar Schiphol, kun je weer de shuttlebus nemen vanaf A9-A13. Neem opnieuw de shuttlebus vanaf het Hyatt Hotel (logo op de zijkant en voorkant van het busje). De pendelbus rijdt elk half uur tussen 06:45 en 23:15 uur. Om de parkeerplaats te verlaten, belt u opnieuw het nummer uit de bevestigingsmail.

Adres

Rijnlanderweg 800, 2132 NN, Hoofddorp