N201 Mobility

Tegen een voordelig tarief parkeren bij Schiphol Airport? Boek dan bij N201 Mobility. Zij hebben een groot, verhard terrein op 15 minuten afstand van Schiphol. De parking is 24/7 geopend en er is altijd personeel aanwezig. U wordt met een shuttlebus naar Schiphol gebracht en ook weer opgehaald.

Meer informatie

Adres

Middenweg 6, 1432 DE, Aalsmeer
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid N201 Mobility

Over N201 Mobility

N201 Mobility is een grote parking in de buurt van Schiphol, waarbij u uw auto zelf kunt parkeren en de sleutels meeneemt.

Shuttle parkeren
U rijdt naar het parkeerterrein en parkeert uw auto. Vervolgens wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Dit duurt ongeveer 15 minuten. Wanneer u terugkomt van uw reis, wordt u weer opgehaald bij vertrekhal 3 ter hoogte van draaideur C. Vervolgens wordt u weer naar de parking gebracht.

Het is een afgesloten terrein en kan alleen maar door personeel of klanten bezocht worden. Het is afgesloten met een hek en heeft beveiligingscamera's. Veder is er 24/7 personeel aanwezig en is het terrein verzekerd en beveiligd.

Het is een ruim, verhard terrein. Wanneer u gebruik wilt maken van een kinderzitje, dan is dat mogelijk. Deze kunt u aanvragen voor de transfer. Verder is er een plek waar u wat eten/drinken kan halen en gebruik kan maken van het toilet. Er is ook een overkapping met een heater om u warm te houden.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein bevind zich in Uithoorn aan de Ondernemingsweg 100 op zo'n 15 minuten van Schiphol. U rijdt het terrein op en gaat naar een medewerker toe. Deze wijst u vervolgens naar een parkeerplek. U stapt in de shuttlebus en wordt gratis naar Schiphol gebracht.

Vertrek
Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus bij terminal 3 ter hoogte van draaideur C. Neem contact op met de parking, nadat u uw bagage ontvangen heeft. Zij zullen dan een bus uw kant op laten rijden.

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, dan kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer verblijf kunnen misschien extra kosten in rekening gebracht worden.

Adres

Middenweg 6, 1432 DE, Aalsmeer

Help