Budget Valet

U wil snel en gemakkelijk parkeren aan Schiphol maar niet te veel betalen? Kies dan voor valet-parkeren bij Budget Valet. Kiest u voor valet-parkeren dan worden uw autosleutels in een kluis op het parkeerterrein bewaard en wordt uw auto veilig geparkeerd. Budget Valet is 24/7 bereikbaar en het personeel staat altijd klaar om te helpen. Het parkeerterrein ligt op slechts 10 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Vertrekpassage, 1118 AV, Schiphol
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Budget Valet

Budget Valet beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Verhard
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Over Budget Valet

Budget Valet heeft al meer dan 5 jaar ervaring met valet parkeren. U kunt de auto dag en nacht kwijt op een van de 500 parkeerplekken. Alle soorten personenauto’s kunnen bij Budget Valet parkeren.

Valet-parkeren
Bij valet-parkeren rijdt u zelf rechtstreeks naar Schiphol waar een medewerker van Budget Valet uw auto van u overneemt. Samen controleert u de auto op eventuele schade. Na deze korte inspectie loopt u door naar de incheckbalie terwijl de medewerker van Budget Valet uw auto naar het parkeerterrein brengt. Na de reis wordt uw auto terug naar Schiphol gebracht waar u kan instappen en naar huis vertrekken.

Uw auto wordt dan ook dag en nacht in de gaten gehouden. Het parkeerterrein is beveiligd met slagbomen, een alarmsysteem en cameratoezicht. Uw autosleutels worden uiteraard in een bewaakte kluis opgeborgen.

Tijdens de afdracht van uw auto bij het valet parkeren kan u samen met de chauffeur de auto nalopen op eventuele schades. De medewerkers van Budget Valet zijn verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Het parkeerterrein van Budget Valet is verhard. Het parkeerterrein is verhard en de medewerkers helpen u graag met uw bagage. Na het afgeven van uw auto kunt u direct gebruik maken van de faciliteiten op de luchthaven.

Valet-parkeren

Aankomst
U rijdt zelf rechtstreeks naar Schiphol en draagt daar uw auto over aan een medewerker van Budget Valet.
30 minuten voor aankomst neemt u contact op met Budget Valet om uw aankomst te bevestigen. Een chauffeur vertrekt vervolgens naar Schiphol om u daar te verwelkomen. Budget Valet is 24/7 bereikbaar. Mocht er vanwege de drukte niemand opnemen probeert u het dan 5 minuten later nogmaals.

De plaats van afspraak aan Schiphol is vertrekhal 3 ter hoogte van draaideur C. De chauffeur staat hier in rode kleding op u te wachten. De chauffeur kent de nummerplaat en het model van uw auto en steekt zijn hand op van zodra hij u gezien heeft. Hij helpt u graag met de koffers.

Samen controleer u uw auto op eventuele schade. Na deze korte inspectie loopt u naar de incheckbalie terwijl de chauffeur uw auto naar het parkeerterrein brengt. Tijdens uw reis zal er niet meer dan 40 kilometer in de auto gereden worden.

Vertrek
Nadat u geland bent op Schiphol neemt u onmiddellijk contact op met Budget Valet om uw aankomst te bevestigen. Van zodra u alle bagage heeft, belt u een tweede keer. Een chauffeur in rode werkkleding brengt uw auto naar de vertrekhal 3 bij draaideur C. Samen inspecteert u de auto op schade en als alles in orde is, vertrekt u naar huis.

Als uw terugkeerdatum zou veranderen, dan moet u dat tijdig doorgeven aan Budget Valet. Als u later terugkeert dan opgegeven in de reservatie, worden extra parkeerkosten aangerekend. Deze kan u ter plaatse contant bijbetalen.

Adres

Vertrekpassage, 1118 AV, Schiphol

Help