Move On Parking

Bij Move On Parking parkeert u makkelijk uw auto op het ruime en goed beveiligde parkeerterrein. U wordt vervolgens in 9 minuten naar Schiphol Airport gebracht met de shuttlebus. Dag en nacht is er een medewerker op het parkeerterrein aanwezig en u kunt uw autosleutel meenemen op reis.

Meer informatie

Adres

Fokkerweg 163, 1438 BG, Oude Meer
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Move On Parking

Move On Parking beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
20%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplaats
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Move On Parking

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,1
Op basis van 33 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 10 januari 2020.


Zeer efficiente service !! Absolute pluim voor de zeer vriendelijke dame van het taxibedrijf dat de transfers deed . Maak zeker terug gebruik van jullie diensten !!!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 12 november 2019.


Zeer tevreden van
Stonden ons op te wachten bij vertrek.
Bij aankomst gewoon bellen was wel toevallig aan vliegveld toen en waren meteen terug aan onze auto.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 10 november 2019.


Ik heb de locatie van de parking heel makkelijk kunnen vinden via mijn auto navigatie, heel gestructureerde en propere parking met camera bewaking die bijna alle komende en gaande verkeer op de parking in de gaten houd.

De shuttlebus van de parking heel proper en ruim genoeg om heel grote bagage in te zetten. De chauffeur van shuttlebus was bij vertrek en aankomst zelfde persoon, een eerlijke, beleefde en verzorgd voorkomende jonge man. Hij was stipt op tijd.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Alles is goed geregeld.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Vlot bereikbaar, voldoende plaats, correcte prijs en klantenservice!

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 17 september 2019.


Heel gemakkelijk. Heenweg zeer vlot, terugweg iets minder.
15 minuten voor aankomst gebeld dat ik er bijna was zoals gevraagd op de bezorgde documenten.Medewerker was heel vriendelijk maar precies verbaasd dat ik dat deed. Auto stond klaar en ik was zeer snel op Schiphol. Terug naar de parking ging iets moeilijker. Op mijn papieren stond dat ik mij moest begeven naar perron 13C van de bussen moest begeven. Nadat ik mijn koffers heb opgehaald, bel ik naar het opgegeven nummer maar krijg niemand aan de lijn. Ik laat wel een boodschap en wordt niet terug gebeld dat ik klaar sta op perron 13C. Na 20 min hier wachten bel ik nog een keer en krijg da te horen dat ik moet wachten bij vertrekhal 3 draaideur A. Als ik daar sta moet ik nog even wachten waarna het snel richting parking gaat.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 15 september 2019.


Alles is vlot verlopen tot we terugkwamen, niet duidelijke informatie waar we naartoe moesten gaan, vlieghaven was gesloten waardoor er maar enkele deuren open waren, half vlieghaven rond gelopen voor we de halte gevonden hadden waar ze ons oppikten. Op voorhand deze info geven zou handig geweest zijn

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 08 september 2019.


Alles ok

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 08 september 2019.


Alles is perfect verlopen. Niks op aan te merken.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 05 september 2019.


Goede plaats dichtbij, luchthavenvervoer was er zeer snel.
Om terug te gaan, wanneer je telefoneert dat je bent aangekomen, goed vragen welke bestelwagen en of er tekst opstaat. Handig enmakkelijker te herkennen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2019.


Topservice, goede communicatie en ruime plek voor de auto.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2019.


Vriendelijke mensen, parking is niet ver van de luchthaven.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 31 juli 2019.


Verbeterpunten:
- lokaal iemand aanwezig hebben op de parking om de auto's goed te laten parkeren daar er wagens "in de weg" stonden en niet geparkeerd waren tussen de lijnen maar zelfs op de rijstroken dat moeilijk maakte om met de wagen te passeren

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 30 juli 2019.


Goede parking, vriendelijke mensen, optijd afgezet & opgehaald. Zeer tevreden.
Alleen jammer dat bij het toekomen de parking te vol stond, daardoor moest ik achteruit heel de parking afrijden omdat een andere auto zich blok had geparkeerd, en zo kon er geen enkele auto de parking normaal afrijden. De auto stond ook niet in een parkeervak.

Voor de rest topservice.

Over Move On Parking

Op het ruime terrein van Move On Parking parkeert u uw auto zelf. Het terrein heeft geen maximale doorrijhoogte en is geschikt voor diverse personenauto's. Een medewerker helpt u graag met uw bagage en ieder half uur rijdt er een shuttlebus naar de luchthaven.

Shuttle parkeren
Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Move On Parking en hier meldt u zich bij een medewerker. Nadat u heeft geparkeerd brengt een shuttlebus u in 9 minuten naar Schiphol Airport. Bij terugkomst neemt u na het ophalen van uw bagage contact op met Move On Parking en wordt u opgehaald van de luchthaven

Het nieuw geasfalteerde parkeerterrein van Move On Parking is goed beveiligd door middel van diverse camera's, een hekwerk en een slagboom bij de ingang. Daarnaast is er dag en nacht een medewerker aanwezig op het terrein. Uw autosleutels neemt u mee op reis.

Op speciaal verzoek kan er tegen een meerprijs een speciale rolstoelwagen worden ingezet. Op het parkeerterrein zijn geen speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden, de medewerkers van de parking ondersteunen u graag. Dit dient u enkele dagen van te voren telefonisch door te geven aan de parking.

De parking beschikt over kinderzitjes, deze kunt u gratis bijboeken op het reserveringsformulier. Wij adviseren u voor de zekerheid dit ook een dag van te voren telefonisch door te geven.

Shuttle parkeren

Aankomst
15 minuten voordat u aankomt bij het parkeerterrein dient u telefonisch contact op te nemen met Move On Parking. Het telefoonnummer ontvangt u in de bevestigingsmail zodra u een reservering heeft gemaakt. De parking is te herkennen aan het bord bij de ingang. U krijgt uw parkeerplaats toegewezen en een medewerker helpt u graag met uw bagage. De shuttlebus brengt u in 9 minuten naar Schiphol Airport. U wordt afgezet bij de vertrekpassage van de luchthaven.

Vertrek
Bij terugkomst belt u na ontvangst van uw bagage Move On Parking. Een medewerker haalt u op met een shuttlebus bij Vertrekhal 3 draaideur A en brengt u vervolgens weer naar het parkeerterrein.

Adres

Fokkerweg 163, 1438 BG, Oude Meer

Help