P5 Airport Parking Amsterdam

Parkeren bij P5 Airport Parking Amsterdam. Zij zijn een van de grootste parkeeraanbieders rondom Schiphol. U kunt zowel gebruik maken van hun valet- of shuttledienst. De parking is dag en nacht geopend en ligt op slechts 4 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Kruisweg 415, 1437 CJ, Rozenburg
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid P5 Airport Parking Amsterdam

P5 Airport Parking Amsterdam beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Parkeergarage
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen P5 Airport Parking Amsterdam

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,7
Op basis van 24 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2019.


Zeer goede plek om te parkeren voor Schiphol. Vriendelijk personeel, korte rit naar je vertrekhal. Ophalen was ook goed verzorgd. Bagage opgehaald, een telefoontje, 5 minuten gelopen naar de afgesproken plek, personenbus was er al. Volgende keer reserveren wij weer bij P5.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 23 september 2019.


Correct, snel en gemakkelijk.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 23 september 2019.


Perfecte service, kon niet beter! Zeer vriendelijke chauffeur, en vlakbij de luchthaven!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 22 september 2019.


Super goed!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 22 september 2019.


Uitstekende service!
Snelle shuttle met behulpzame chauffeurs!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 04 september 2019.


Perfecte services !!!!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 04 september 2019.


Vraiment super service et très agréable, merci beaucoup

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 02 september 2019.


Heel vlotte service!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 01 september 2019.


Prima service !

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2019.


Zeer vriendelijk personeel, correctheid en shuttle rijd tijdig en snel naar de luchthaven.
Ook was het tarief fair.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2019.


Goede en correcte service !

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 03 augustus 2019.


Vlotte en correcte service.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 31 juli 2019.


Heel goede service bij aankomst stond het busje al klaar om ons naar de luchthaven te brengen en bij aankomst even van te voren gebeld en ze stonden ons op te wachten op de afgesproken plaats.
Terug aan gekomen op de parking stond de auto klaar koffers inladen alles nog nakijken en we konden vertrekken huiswaarts .

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 27 juli 2019.


Zeer goede service en heel vriendelijk personeel. Dag en nacht staan ze klaar voor jou. Ook bij deze warme dagen leek het alsof mijn auto goed beschermd was tegen de hitte.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 26 juli 2019.


Het boeken van deze parking was zeer gemakkelijk. Toegekomen op de parking werden we vriendelijk onthaald. Nadien werd alles professioneel geregeld. Zeker ook aan te raden gezien deze parking dicht bij de luchthaven gelegen is. De volgende keer reserveren we terug bij P5 Airport Parking Amsterdam

Over P5 Airport Parking Amsterdam

P5 Airport Parking Amsterdam is onderdeel van de Parking Group Holland en al jarenlang een grote parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol. Zij bieden parkeerplekken aan wel 600 auto’s aan. Alle personenauto’s kunnen bij hen geparkeerd worden. Ook Campers, minivans en busjes kunnen tegen een meerprijs van 15 Euro (ter plaatse te betalen) worden geparkeerd. Let wel op de maximale hoogte van 3,60 meter. U kunt kiezen voor Valet parking of gebruik maken van de shuttle service. Als u valet parkeert heeft u de keuze uw auto buiten of overdekt te laten parkeren. U kunt dag en nacht terecht bij P5 Airport Parking Amsterdam.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de shuttle service, dan rijdt u naar de hoofdlocatie. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in ongeveer 4 minuten naar Schiphol. Aan het einde van uw vliegreis wordt u weer naar het parkeerterrein gebracht.

Valet parkeren
U rijdt met valet parkeren naar Schiphol, waar uw auto opgehaald wordt door een medewerker van P5 airport Parking Amsterdam. Terwijl u al incheckt, brengt de medewerker uw auto naar de parkeerplek. U heeft de keuze uw auto overdekt te laten parkeren. De overdekte parkeergarage bevindt zich op 6 km van de hoofdlocatie. Op de terugreis wordt uw auto weer naar Schiphol gebracht.

P5 Airport Parking Amsterdam heeft een niet overdekt parkeerterrein. Het buitenterrein is omheind en verlicht. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein.

Wanneer u valet parkeert, controleert u samen met de chauffeur uw auto tijdens de afdracht. Samen vult u een formulier in, waarin aanwezige schades worden genoteerd. De parkeeraanbieder is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Het buitenterrein van P5 Airport Parking Amsterdam verhard. Op het buitenterrein is een toilet en wachtruimte aanwezig waar men koffie of thee kan drinken. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden.

Uw auto wordt bij valet parkeren naar het parkeerterrein gebracht. De chauffeur helpt u graag met uw bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
Buiten parkeren
Het niet overdekte parkeerterrein van P5 airport Parking Amsterdam bevindt zich aan Kruisweg 415 te Rozenburg Onze routeplanner helpt u met het plannen van uw route. Het parkeerterrein is 4 kilometer vanaf Schiphol.

Bij de ingang van het terrein staat een bord van P5 Airport Parking Amsterdam. U rijdt het terrein op en gaat rechtdoor totdat u bij de receptie komt. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u gratis met de shuttle naar de luchthaven gebracht.

P5 Airport Parking Amsterdam maakt gebruik van twee shuttles die u van en naar het vliegveld brengen. De shuttle brengt u direct naar de vertrekhal.

Vertrek
Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus. Bij terugkomst op Schiphol wordt u opgehaald bij de aankomsthal. De gratis shuttle rijdt 24 uur per dag. Bel ca. 30 minuten voor aankomst met de shuttle bus.

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke bijbetalen met contant geld.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek met uw eigen auto naar Schiphol. Bel 30 minuten voor aankomst op de luchthaven met P5 Airport Parking Amsterdam. Uw auto wordt door de chauffeur van P5 airport Parking Amsterdam aangenomen voor in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

De chauffeur herkent uw auto aan het kenteken en model auto en zal naar u toe lopen. Na de inspectie van uw auto, rijdt de chauffeur uw auto naar de bewaakte parkeerplaats. Hier is personeel 24/7 aanwezig en staat uw auto veilig geparkeerd. De afdracht van uw auto duurt 15-20 minuten.

Vertrek
Wanneer u bij de bagageband bent aangekomen, belt u de parkeeraanbieder weer. Alleen handbagage? Bel dan zodra u het vliegtuig heeft verlaten. U vindt uw auto weer in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Terwijl u naar de vertrekhal wandelt, brengt de chauffeur uw auto naar de ophaallocatie.

In het geval dat u een of meerdere dagen later terugvliegt dan dat het plan was, kan het zijn dat er extra parkeerkosten ontstaan. Dit kunt u tijdens de reis aan de parkeeraanbieder doorgeven en aan het einde van uw reis ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Kruisweg 415, 1437 CJ, Rozenburg

Help