Parking4Schiphol

Bij Parking4Schiphol kunt u uw auto veilig binnen en buiten parkeren op hun afgesloten parkeerterrein zodat u zorgeloos op reis kunt gaan. Parking4Schiphol maakt gebruik van twee parkeerterreinen en u kunt uw sleutel meenemen. U kunt ook gebruik maken van aanvullende diensten zoals het reinigen van uw auto. Vanaf het terrein wordt u binnen 11 minuten naar Schiphol Airport gebracht. Er zijn kinderzitjes beschikbaar.

Meer informatie

Adres

Cilinderweg 43, 2371 DZ, Roelofarendsveen
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking4Schiphol

Parking4Schiphol beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Parking4Schiphol

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,8
Op basis van 37 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 05 december 2019.


Uitstekende service. Alles zoals het hoort. Zeer goed.

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 02 december 2019.


Goede, snelle service. Vriendelijke chauffeur.
Prijs/kwaliteit zeker de moeite.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 29 november 2019.


Geen bijzonderheden

2

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 26 november 2019.


Een zeer slechte ervaring met parking4schiphol. Op de heenrit viel het nog mee maar toen we terugkwamen, hebben we aan de luchthaven meer als een uur moeten wachten op onze chauffeur. Iedere keer als we hem belden, vertelde hij hetzelfde: ik ben er bijna... bij aankomst geen excuses niks, zeer onvriendelijk ook nog en je voelt je hier echt niet goed bij dus ik zou deze parking aan niemand aanraden om nog te gebruiken!

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Bert van Eygen, bedankt voor het schrijven van uw review. Wat vervelend om te horen dat u zo lang heeft moeten wachten. Ik begrijp dat dit geen fijne manier is om terug te komen van uw reis. Wij zullen contact opnemen met de parking.

Met vriendelijke groet,

Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 18 november 2019.


Transfers naar luchthaven en terug verliepen vlot, niet moeten wachten. Vriendelijke man die ons duidelijk uitlegde waar we terug werden opgehaald.

6

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 17 november 2019.


Goed, jammer dat we bij thuiskomst zolang in de kou moesten wachten

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste meneer Peeters, bedankt voor het achterlaten van een review. Fijn te horen dat u over het algemeen tevreden bent met de servie van Parking4Schiphol. Helaas kan het bij drukte voorkomen dat u wat langer moet wachten dat gedacht. Dit kan te maken hebben met spits, file of iets dergelijks. Echter hoort de parking u hier wel tijdig over te informeren. Wij gaan het aan ze doorgeven, zodat zij haar service voor in de toekomst kan verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 17 november 2019.


We werden zeer goed en correct behandeld, alles verliep naar wens. Als wij ooit nog eens moeten parkeren rond Schiphol zal het bij Parkos zijn.

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 16 november 2019.


Bij aankomst stonden voor een gesloten deur met briefje. Weinig uitnodigend.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Heel vriendelijke mensen. Misschien zouden ze een beetje duidelijker nederlands moeten spreken. Wij zijn van België en het was niet zo gemakkelijk om hen voa de telefoon te verstaan. Maar voor de rest was het top !

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Top service! Bij het terugkeren hadden we de meest vriendelijke en voorname chauffeur ooit, ik geloof dat zijn naam Suku was. Een enorm aimabele en behulpzame man. Hij belde ons zelfs al voor we door de douane waren, terwijl we bij een vorige parkeerfirma bijna een uur moesten wachten op het busje en de telefoon zonder boe of ba opgehangen werd.
Enige minpuntje is dat er niet genoeg zitplaatsen in het busje waren. Het busje ziet er spik splinter nieuw uit, maar er zijn maar 8 passagiersplaatsen waardoor de kinderen telkens op de schoot moesten zitten wat waarschijnlijk niet echt reglementair is. Mochten er nog twee opklapzitjes aanwezig zijn, zou dit probleem opgelost zijn. En verder zouden de chauffeurs beter hands free bellen, maar dit is een pijnpuntje bij alle firma's.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2019.


Alles is perfect verlopen, onmiddellijk gebracht naar en afgehaald van het vliegveld in een ruime bestelwagen

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2019.


Reeds 2 maal gebruik gemaakt van Parking4Schiphol, reeds tweemaal perfecte service.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 22 september 2019.


Zeer snelle service, zowel naar de luchthaven als terug.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 11 september 2019.


Medewerker is vriendelijk en helpt met koffer. Geeft een goede uitleg. Transport shuttle is een net onderhouden busje. Belde zelf om the vragen wanneer ik geland was hoelang het nog zou duren / of ik bijna klaar was. Vlucht was een uur vroeger dan gepland dus deze heeft de vlucht in de gaten gehouden!

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 09 september 2019.


Vlotte service
beperkte parkeerplaatsen

Over Parking4Schiphol

Parking4Schiphol biedt u de mogelijkheid om uw auto 24/7 veilig te parkeren en u kunt er terecht met meerdere voertuigtypes. De medewerker wijst u uw parkeerplek en als de shuttlebus direct beschikbaar is, rijdt deze met u mee om zo makkelijk uw bagage over te laden. Indien nodig helpen de medewerkers u graag met uw bagage.

U kunt bij Parking4Schiphol tot en met 5 personen gratis gebruik maken van de shuttle-service. Voor elke extra persoon vraagt de parking een toeslag van €10 die u ter plekke kunt betalen.

Shuttle parkeren
Bij aankomst meldt u zich bij de receptie waar u zich kunt registreren. U krijgt uw parkeerplek toegewezen en na het parkeren brengt één van de shuttlebussen u naar het vliegveld. Bij terugkomst neemt u na het ophalen van uw bagage contact op met Parking4Schiphol en wordt u opgehaald op dezelfde plek als waar u bent afgezet.

Bij Parking4Schiphol staat uw auto veilig geparkeerd op het omheinde parkeerterrein. Het terrein is voorzien van camerabewaking en er zijn altijd medewerkers aanwezig.

Wanneer u uw autosleutels afgeeft wordt uw auto geïnspecteerd op eventuele schade. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis.

Parking4Schiphol heeft een receptie met een wachtruimte waar u gebruik kunt maken van sanitaire voorzieningen.

Tevens kunt u gebruik maken van meerdere aanvullende diensten. Parking4Schiphol biedt u meerdere reinigingsprogramma's aan heeft een ruiten reparatieservice waar u gebruik van kunt maken. Wanneer u gebruik maakt van deze diensten, dient u uw sleutel af te geven. Deze extra diensten kunt u reserveren op het reserveringsformulier.

Op het parkeerterrein zijn er geen parkeerplekken voor mindervaliden, maar ze doen hun best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Er zijn meerdere kinderzitjes beschikbaar. Wanneer u meerdere zitjes nodig heeft, kunt u contact opnemen met de parking voor aankomst.

Shuttle parkeren

Aankomst
30 minuten voor aankomst dient u contact op te nemen via bovenstaand telefoonnummer met Parking4Schiphol, zodat zij rekening kunnen houden met uw komst. U krijgt uw parkeerplek toegewezen en een medewerker helpt u graag met uw bagage. Één van de shuttlebussen brengt u binnen 10 minuten naar Schiphol Airport. U wordt afgezet bij vertrekhal 3 deur C. De parking is te herkennen aan het bord bij de ingang. Via de Parkos routeplanner pagina kunt u uw route hiernaartoe plannen.

Vertrek
Bij terugkomst belt u na ontvangst van uw bagage Parking4Schiphol. Een medewerker haalt u op met een shuttlebus bij vertrekhal 3 deur C en brengt u vervolgens weer naar uw auto.

Adres

Cilinderweg 43, 2371 DZ, Roelofarendsveen

Help