The Shuttle Guys

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het familiebedrijf The Shuttle Guys, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service die zij aan hun klanten bieden. Bij The Shuttle Guys is de klant altijd koning. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto staat veilig geparkeerd op de goed beveiligde en verharde parkeerterrein. Bij deze parkeeraanbieder neemt u altijd de sleutel mee op reis, tenzij u een wasbeurt bij boekt. Er is voldoende capaciteit om uw elektrische auto op te laden.

Meer informatie

Adres

Ondernemingsweg 100, 1422 DZ, Uithoorn
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid The Shuttle Guys

Beoordelingen The Shuttle Guys

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,2
Op basis van 20 beoordelingen
2

Heeft geparkeerd in april 2020. Beoordeling geschreven op 22 april 2020.


Jammer genoeg zijn wij, gezien de hele CORONA crisis vergeten onze boeking te annuleren. Wanneer ik vandaag dan vraag of er een mogelijkheid is om onze boeking om te zetten naar een voucher, krijg ik binnen de minuut volgende reactie:

Bedankt voor uw bericht. Ik zie in ons systeem dat u heeft gereserveerd bij The Shuttle Guys. Het is helaas niet mogelijk om de reservering binnen 24 uur voor aankomst te annuleren. De parkeeraanbieder heeft kosten gemaakt en heeft personeel ingepland voor die dag. Ik snap dat dit niet het antwoord is waar u op had gehoopt. Echter zijn dit de afspraken die met de parkings gemaakt zijn. Wij moeten deze afspraken naleven. Mocht u zelf al een annuleringsverzekering hebben afgesloten, dan kunt u het misschien via hen proberen te claimen. Julia

Ik heb zelf een zaak en ik heb al mijn klanten gecontacteerd met dezelfde informatie.
Als er 1 ding dat we nu allen moeten doen, is begrip tonen voor de situatie en de klanten zoveel als mogelijk tegemoetkomen.
We lijden allemaal verlies, maar als klanten volgend jaar niet willen terugkomen, lijd je dubbel verlies.
Wij zullen dan ook nooit meer samenwerken met Parkos.

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 07 april 2020.


Vlotte en vriendelijke service, voor herhaling vatbaar

2

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 31 maart 2020.


Niet te spreken over het niet verwittigen van de stopzetting van de shuttle dienst.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 17 maart 2020.


Top mannen, stuk voor stuk.

Mijn vriendin werd onverwacht ziek op reis waardoor ze geopereerd moest werden e.d.

De jongens van the shuttle guys vertelden me direct mij geen zorgen te maken, ik aan het laagste tarief mogelijk mocht blijven staan zo lang nodig was.

Bij het bellen dat we onderweg waren bleven ze langer voor ons staan zodat mijn net geopereerde vriendin zeker niet langer dan nodig zou moeten wachten.

Mocht ik 6 sterren kunnen geven deed ik het.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 10 maart 2020.


Vriendelijke bediening, parkeerplaats was wel niet zo goed bereikbaar door de vele waterplassen bij regen

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 08 maart 2020.


/

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 29 februari 2020.


Prima

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 21 februari 2020.


The Shuttle Guys waren op het afgesproken tijdstip present

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 07 februari 2020.


Prima geregeld. Ook wat betreft concurrerende prijs.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 06 februari 2020.


Dadelijk vertrokken bij aankomst. Bij de terugkomst een 20 minuten na ons bellen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Prijs kwaliteit zeer goed.
De parking staat wel op bepaalde plaatsen onder water na regen dus als je in het donker je wagen moet gaan halen heb je wel kans op natte voeten.

Over The Shuttle Guys

Wanneer u reserveert bij The Shuttle Guys weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. U gaat op reis zonder zorgen dankzij hun jarenlange ervaring in de branche. The Shuttle Guys staan dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij The Shuttle Guys.

Shuttle Parkeren
Voor aankomst dient u 30 minuten vooraf te bellen met de parking. Het telefoonnummer ontvangt u in de bevestiging). Bij aankomst op de parking mag u zich melden bij een medewerker van de parking en vervolgens zelf de auto parkeren op aanwijzing van onze medewerker. De sleutel neemt u altijd mee op reis, tenzij u een wasbeurt bij boekt. De gratis shuttle service brengt u naar Schiphol en zal u tevens informeren over de terugreis. Wanneer u weer geland bent en uw bagage compleet heeft kunt de parking weer bellen. De transferbus u weer ophalen en staat op de 1e verdieping bij vertrekhal 3, draaideur C.

Uw auto staat veilig geparkeerd op het afgesloten terrein van The Shuttle Guys. Het terrein is verhard en is voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

The Shuttle Guys biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten. Het parkeerterrein heeft voldoende capaciteit om meerdere elektrische auto's op te laden. Indien u dit wenst kunt u dit ter plaatse regelen.

Zorgt u er wel voor dat u de juiste kabel meeneemt om uw auto goed op te kunnen laden.

Shuttle Parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u 30 minuten voor aankomst bij de parking contact op met The Shuttle Guys via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. Op deze manier weten ze dat u aankomt. Als u aankomt kunt u zich melden bij de receptie en kunt u zelf uw auto parkeren. U mag uw autosleutels mee op reis nemen.

Vertrek
Op de terugweg neemt u 30 minuten van te voren contact op met The Shuttle Guys (als u bij de bagageband staat) De shuttle zal u vervolgens weer op halen bij vertrekhal 3 (deur C). De shuttle zal u in 15 minuten weer veilig naar uw auto brengen waarnaar u snel uw reis naar huis kunt vervolgen.

Adres

Ondernemingsweg 100, 1422 DZ, Uithoorn

Help