Topparking

Parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij Topparking. Topparking bevindt zich in Uithoorn en heeft maar liefst 800 ruime parkeerplaatsen. De 3 Shuttlebussen rijden 24 uur per dag 7 dagen per week en brengen de reizigers in slechts 14 minuten van en naar Schiphol.

Meer informatie

Adres

Ondernemingsweg 100, 1422 DZ, Uithoorn
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Topparking

Topparking beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Over Topparking

Topparking zit op een gloed nieuwe locatie in Uithoorn. Het parkeerterrein is ruim opgezet en beschikt over meer dan 800 parkeerplekken. U Parkeert zorgeloos en goedkoop uw auto bij Topparking. Als u met uw auto arriveert op het parkeerterrein van Topparking, krijgt u duidelijke aanwijzigen waar u uw auto kunt parkeren.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de Shuttle-service van Topparking, dan rijdt u direct naar de locatie naar de Ondernemingsweg 100 in Uithoorn. Nadat u uw auto op aanwijzingen van het personeel heeft geparkeerd, kunt u in de shuttlebus stappen. De shuttle brengt u veilig in 14 minuten naar de vertrekhal.

Bij TopParking staat uw auto veilig op het omheinde en met camera's beveiligde parkeerterrein. Er is altijd personeel op de locatie aanwezig.

Het buitenterrein van Topparking is verhard en omheind. Op het parkeerterrein is een wachtruimte en toilet aanwezig. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden. Daarnaast is het bij deze parking mogelijk om extra diensten bij te boeken. Topparking beschikt over een overdekte wasstraat voor het wassen en drogen van auto’s.

Elektrisch laden
Topparking beschikt maar liefst over 20 elektrische laadpalen en 2 superchargers die binnen 40 minuten een elektrische auto volledig opgeladen heeft.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van TopParking bevindt zich aan de Ondernemingsweg 100 in Uithoorn. Het parkeerterrein ligt 15 km van Schiphol. De shuttlebus brengt u in 14 minuten naar de vertrekhal.

Bij de ingang van het terrein staat een bord TopParking. U rijdt het terrein op en meldt u bij de receptie. U krijgt direct duidelijke aanwijzigen van het personeel, waar u uw auto kunt parkeren. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u gratis met de shuttle naar de luchthaven gebracht. U kunt us autosleutels meenemen op reis.

TopParking maakt gebruik van 3 ruime shuttles. De shuttles rijden 24 uur per dag 7 dagen per week en kunnen tegelijk 9 of 16 personen vervoeren.

Terugreis
Op de terugreis wordt u ook weer opgehaald door de shuttlebus. Neem vlak na de landing contact op met Topparking om uw terugkomst te bevestigen. De shuttle chauffeur zal op de aangegeven locatie op u staan te wachten.

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Ondernemingsweg 100, 1422 DZ, Uithoorn

Help