Total Care Parking

Total Care Parking beschikt over een luxe parkeergarage naast de A4 en een shuttle-service aanbiedt. U laat uw auto achter op hun parkeerterrein. Het personeel van Total Care Parking zorgt ervoor dat de auto zorgvuldig geparkeerd wordt voor u. Een parkingmedewerker helpt u graag met het uit- en inladen van uw bagage en een shuttle-bus brengt u vervolgens naar Schiphol. Op het einde van de reis wordt u door de shuttle-bus opgehaald aan de luchthaven en naar de parking gebracht. Schiphol ligt op 10 minuten rijden van de parking.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Total Care Parking

Total Care Parking beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Total Care Parking

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,8
Op basis van 80 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 09 maart 2020.


Perfecte afhandeling van A tot Z.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 13 december 2019.


Mooi

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 05 december 2019.


In het verleden volle tevredenheid nu hadden we een probleempje. Bij het ophalen van onze wagen was na het geven van de sleutel niemand meer aanwezig. Wij stonden in de garage en het lukte niet om te vertrekken omdat de wagen ontregeld was. Waarschijnlijk hebben ze bij het wegzetten van de auto aan allerlei knopjes gedraaid en veranderd waardoor een aantal zaken ontregeld waren. Zo klapten onze buitenspiegels bv niet meer automatisch naar buiten. Erg vervelend als je nog een erg lange rit moet doen. En als je dan rond 11u 's avonds met je problemen in een onverlichte garage staat voelt dat niet prettig aan! Je mag toch wel verwachten dat er steeds iemand aanwezig is?

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 27 november 2019.


Alles vlot geregeld aan een correcte prijs. Transfer naar en van luchthaven ging zeer vlot. Ik moet nergens anders meer staan op schiphol.

6

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 13 november 2019.


De service was zeer aangenaam , bij het wachten een bakje koffie tof .
Het minpunt is dat de wagen in slechte staat zijn , als deze in orde waren kregen
jullie 5 sterren .

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 13 november 2019.


Alles is heel vlotjes verlopen. Erg vriendelijke mensen aan de balie.
Ook bij onze terugkomst slecht enkele minuutjes moeten wachten op de shuttle. Volgende keer reserveren we hier zeker opnieuw!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 08 november 2019.


Vlot en snel verlopen

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Super service...
Alles werd geregeld zoals vermeld stond.
Heel vriendelijke mensen...
Direct aan de autostrade..
Na dat we geland zijn.. Ons telefoontje gedaan en 15 minuten later waren ze er al...het was dan ook wel al nacht.
Geen enkel punt van kritiek integendeel. Zeker een aanrader
Dit was de eerste keer dat wij bij hun geboekt had... Maar zal zeker niet de laatste keer zijn. Ons zien ze zeker nog terug.
Top team

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Zeer vriendelijk correct personeel, geen klachten

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Wij hebben al regelmatig gebruik gemaakt van deze parking "Total Care Parking" steeds een zeer goede service. Géén lange wachttijden alles verloopt netjes.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Alles was dik in orde. Vriendelijk personeel, chauffeur, service, prijs, afstand, alles gewoonweg... Wij komen terug !!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 27 oktober 2019.


Zeer goede eerste ervaring, correcte ontvangst, veilig rijdende chauffeur, perfecte timing bij ophaling, wagen stond netjes klaar bij terugkeer. Top!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2019.


Alles tiptop verlopen, zowel het online reserveren als de aanmelding bij aankomst. Vriendelijk personeel, auto stond nog beschut reeds startklaar bij terugkomst. Geen opmerkingen enkel positieve.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2019.


SUPER !!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2019.


Geweldige ervaring, al dikwijls een parking genomen nabij verschillende luchthavens maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit.
Bij aankomst aan de parking wist de medewerker onmiddellijk m’n naam, heel persoonlijk. Goede service, shuttlebusje onmiddellijk beschikbaar en bij de terugvlucht hebben we ook maar n paar minuutjes moeten wachten. M’n auto stond klaar voor vertrek nabij de uitgang van de overdekte parking.

Over Total Care Parking

Total Care Parking biedt overdekt parkeren en een shuttle-dienst aan. De parkeergarage beschikt over maar liefst 4 verdiepingen met in totaal 450 parkeerplaatsen. U kunt er 24 uur per dag, 7 dagen per week uw auto parkeren. De parkeergarage heeft een maximale doorrijhoogte van 2,80 meter.

Shuttle-parkeren
Een shuttle-bus brengt u in 10 minuten van de parkeergarage naar Schiphol. De medewerkers helpen u graag om uw bagage in de shuttle-bus te laden. De medewerkers parkeren de auto voor u in de parkeergarage. Zij vragen u de autosleutels af te geven om de auto’s zo efficiënt en veilig mogelijk te kunnen parkeren. Op de terugreis haalt de shuttle-bus u op aan Schiphol. Op de parking zet het personeel uw auto voor u klaar zodat u snel naar huis kan vertrekken.

De parkeergarage van Total Care Parking is voorzien van een CCTV-camerasysteem dat ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Daarnaast is elke verdieping van de parkeergarage voorzien van elektronische branddeuren die in geval van calamiteiten dichtvallen. Alleen medewerkers van de parkeeraanbieder hebben toegang tot de parkeergarage. Uw sleutels worden zorgvuldig bewaard in een kluis.

Total Care Parking is gevestigd in een modern gebouw dat van alle gemakken is voorzien. Binnen bij de receptie is een wachtruimte met drankautomaten en toiletten.

In de shuttlebus is uitgerust om mindervaliden te vervoeren en er is plaats voor inklapbare rolstoelen of rollators. Ouders die met kleine kinderen reizen kunnen kinderzitjes aanvragen voor in de shuttle-bus.

Shuttle parkeren

Aankomst
Total Care Parking ligt aan de Veenderveld 10 in Roelofarendsveen. De parking is gemakkelijk bereikbaar via afslag 5 van de A4. U kan de gemakkelijkste en snelste route berekenen via de routeplanner van Parkos.

Wanneer u aankomt bij Total Care Parking rijdt u het terrein op en parkeert u de auto op een van de parkeerplaatsen voor het gebouw. Vervolgens meldt u zich bij de balie om de auto in te checken.

Een witte shuttle-bus met ‘Shuttle’ op de zijkant staat buiten op u te wachten om u naar Schiphol te brengen. Het personeel helpt u graag met het inladen van uw bagage. De shuttle-bus rijdt voor elke klant apart en brengt u in 10 minuten naar de luchthaven.

Vertrek
Nadat u geland bent en uw bagage opgehaald heeft, neemt u contact op met Total Care Parking. Zij zorgen ervoor dat er een shuttle-bus voor u klaar staat aan de aankomsthal. Tijdens het telefoongesprek vertelt een medewerker van Total Care Parking u waar exact u wordt opgehaald. Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen geeft een medewerker u op de heenreis ook een plattegrond mee.

Wanneer u met de shuttle-bus op de parking aankomt, staat uw auto voor u klaar. De chauffeur helpt u uw bagage in de auto te zetten.

Als u tijdens uw reis de terugkeerdatum onverwacht moet wijzigen, dient u dit te laten weten aan Total Care Parking. Komt u later terug dan verwacht, dan kunnen er extra parkeerkosten aangerekend worden. Die kan u ter plaatste betalen.

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen

Help